Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : Οσο πλησιάζουν οι εκλογές μεγαλώνει ο κίνδυνος για τα ίδια λάθη

Εάν σήμερα το Hollywood αναζητά κέρδη στην αναπαράσταση της Ελληνικής μυθολογίας, στην χώρα μας κοινωνικά και πολιτικά ρεύματα αναζητούν ασπίδα προστασίας στον απαξιωμένο Αρχαιοελληνικό πολιτισμό και στην Δημοκρατία ως φιλοσοφία και ιδέα πάνω στην οποία μπορεί να ξαναγεννηθεί η Ελλάδα και μαζί της να ξαναγεννηθούν οι Έλληνες.
Μπορεί να γνωρίζουμε μέχρι σήμερα την συγκρότηση ενός πολυτασικού ρεύματος συγκροτημένων και σε κάποιο βαθμό αντιθέτων δυνάμεων, μα εκείνο που τα χαρακτηρίζει είναι ο κοινός πυρήνα σκέψης τους, ως αντιμνημονιακά ρεύματα – μπλοκ. Εντούτοις τα ρεύματα αυτά, είτε ως κινήσεις είτε ως πολιτικοί σχηματισμοί, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά όπως είναι η αναζήτηση δρόμων που να μας οδηγήσουν στην ασφάλεια της Ελληνικής ετερότητας και του αρχαίου Πολιτισμού μας, που ενώ έδωσε τα φώτα του στην παγκόσμια ανθρωπότητα δεν βάστηξε ούτε ένα φανάρι για μας.
Το μήλο της έριδος μεταξύ των κατακτητών τοκογλύφων και πολιτικών τυχοδιωχτών του πυρήνα της Ε.Ε. από την μια και της αντίστασης των ενεργών και συνειδητοποιημένων ριζοσπαστικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αποτελούν τα πολιτιστικά στοιχεία που συγκρότησαν το Γένος των Ελλήνων σε Έθνος και τον συντήρησαν τόσο όσο ικανά στάθηκε μέσα στα χρόνια σκλαβιάς για να μπορέσει να εμψυχώσει και να ιδεολογικοποιήσει ένα αγώνα και ένα στέρεο κομμάτι της Ελληνοσύνης που στρατεύτηκε για την απελευθέρωση μας από τον Τουρκικό ζυγό, στην δημιουργία του Ελληνικού Κράτους.
Πολλά από τα μέτρα εναντίον της οικονομικής συγκρότησης της Ελληνικής κοινωνίας, του πολιτισμού της και των κοινωνικών σχέσεων μπορεί να φαίνονται οικονομικά ή και αναγκαία ισοδύναμα για την σωτηρία της πατρίδας, αποδεικνύουν όμως πως σε αυτή την χώρα ουδέποτε υπήρξε υπαρκτή κρίση οικονομίας αλλά εξαναγκασμός και υποταγή στην αντίσταση εναντίον του Νεοφιλελευθερισμού. Υποταγή της χώρας των Ελλήνων, ως ιδεολογία πατριωτισμού και πολιτισμού στην βαρβαρότητα του Δυτικού Πολιτισμού και της μονοκρατορίας του χρήματος.
Την πρώτη περίοδο που επιχειρήθηκε μια αντίστοιχη προσπάθεια ξεριζώματος του πολιτιστικού πρότυπου πάνω στο οποίο δομήθηκε η Ελληνική Κοινωνία , είναι η περίοδος του Εκσυγχρονισμού που μας εισήγαγε ο πράκτορας του Ιμπεριαλισμού Σημίτης. Όμως ο Ελληνικός λαός δεν γνώριζε τι είναι ο εκσυγχρονισμός και όσοι γνώριζαν ξέχασαν να μιλήσουν.
Από αυτή την περίοδο κατά την οποία αυτός ο τυχοδιώκτης και πράκτορα του ιμπεριαλιστικού διεθνισμού, που καμουφλαρίστηκε κατά την περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών θητεύοντας δίπλα σε έναν πραγματικό αγωνιστή και Έλληνα, τον Σάκη Καράγιωργα, ο πρώτος δωσίλογος πρωθυπουργός, ο Σημίτης, που παρέδωσε τον Ελληνικό χρυσό και το εθνικό μας νόμισμα στα αδηφάγα κέντρα του Ευρωπαϊκού Ιμπεριαλισμού μέχρι σήμερα που ένας άλλος ομοϊδεάτης του, τραπεζικός ρουφιάνος της Goldman shacks, που αφαίρεσε από το πρωθυπουργικό γραφείο το σύμβολο της Ελληνικής ψυχής και της επανάστασης αφήνοντας στην θέση του την σβάστικα του Δ’ Ράιχ , η Ελλάδα μας έζησε περιόδους κακοποίησης και υποταγής στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο καθώς και στην εξουσιομανία μιας συμμορίας δωσίλογων.
Σήμερα που την χώρα μας δυναστεύουν οι ίδιες συμμορίες δωσίλογων με πράσινες και μπλε χαρτοσακούλες στο κεφάλι, που παριστάνουν τους Έλληνες και μιλούν την γλώσσα μας, που καμώνονται πως είναι οι σωτήρες της Πατρίδας μας, που έμαθαν την Ελληνική ιστορία και το πολιτισμό των Ελλήνων στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, Έλληνες με Αμερικάνικη ή Γερμανική ή Αγγλική καρδιά, αυθεντικοί και καλά εκπαιδευμένοι οικονομικοί δολοφόνοι, που σπέρνουν την τρομοκρατία και τον φόβο, που εκβιάζουν και λοιδορούν, αναζητούν ανάμεσα στον λαό μας τους κάφρους που αυτή η δύστυχη χώρα παράγει κατά χιλιάδες, για να συνεχίσουν να μας δυναστεύουν και να μας μεταχειρίζονται ως είλωτες των κερδών του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου.
Αυτοί λοιπόν με την Ελληνική προβιά που παριστάνουν του Έλληνες, ανίκανοι να εμφυσήσουν εμπιστοσύνη στα αφεντικά τους για μια σίγουρη νίκη εναντίον του φρονήματος και του πατριωτισμού των Ελλήνων, έχουν θορυβήσει τις ορδές των βαρβάρων κατακτητών , οι οποίοι τους εξωθούν σήμερα άρον – άρον να ψηφίσουν όσα μπορούν εναντίον της Ελληνική Οικονομίας και εναντίον του Ελληνικού λαού, για να δεσμεύσουν ακόμα και στην περίπτωση μιας άλλης κυβέρνησης την χώρα στα συμφέροντα τους.
Σήμερα, που θα έπρεπε από την άλλη πλευρά να υπήρχαν εκείνοι οι πολιτικοί σχηματισμοί που θα ταίριαζαν το λόγο τους και που θα αποφάσιζαν πως πάνω από ιδεολογίες και κομματικούς φεουδαλισμού υπάρχει μια Ιδέα, η Ελλάδα και μια ψυχή, οι Έλληνες , συγκροτώντας ένα κοινό μέτωπο σύγκρουσης και απελευθέρωσης της χώρας και του λαού μας από τα δεσμά της κλεπτοκρατικής πλουτοκρατίας της Ευρωπαϊκής ένωσης και των ντόπιων υποτακτικών της, ο καθένας από αυτούς κοιτά σε βάρος του ίδιου του λαού να αυξήσει το δοβλέτι του.
Η πολιτική τους συνείδηση και ο φαύλος πατριωτισμός τους δυστυχώς θα αφήσουν κάποιες μικρές νέο-εμφανιζόμενες δυνάμεις να αντιπαλέψουν τις δυνάμεις της Δυτικής βαρβαρότητας στέλνοντας συνειδητοποιημένους και πατριώτες εκτός κάλπης, επιτρέποντας στους κάφρους και τους δωσίλογους να «πανηγυρίσουν» ως δήθεν πλειοψηφία.
Ενώ ο στόχος μας είναι τα κόμματα του δωσιλογισμού και της πατριδοκαπηλίας, να μην μπορέσουν ούτε ζευγαρωτά να σχηματίσουν κυβέρνηση, τα κόμματα της λεγόμενης Αριστεράς έχουν στήσει τον δικό τους, τον μεταξύ τους πόλεμο. Ο καθένας για το δοβλέτι του.
Αν πρυτάνευαν οι σημερινές λογικές κατά την αντίσταση εναντίον των Γερμανών κατακτητών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, καμιά αντίσταση δεν θα κατέγραφε η νεότερη Ελληνική ιστορία.
Όμως οι σημερινές καταστάσεις έρχονται να υποδείξουν σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες, ότι ανάμεσα στην πατρίδα και τους ανθρώπους που ζουν από αυτή και γι αυτήν από την μια και στα κόμματα τα διαποτισμένα με ξενόφερτες ιδεολογίες από την άλλη, μια είναι η ιδεολογία για την οποία μπορούμε να ξαναχύσουμε το αίμα μας. Η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες.
Σε αυτή την πορεία επανασυνειδητοποίησης της αυθεντικής μας ύπαρξης ως Έλληνες συνέχεια των Ελλήνων προγόνων μας και συνεχιστές του δικού μας πολιτισμού κόντρα στην βαρβαρότητα του Ιμπεριαλισμού και της μήτρας του τον Προτεσταντισμό, οφείλουμε να συστρατευθούμε με εκείνα τα πατριωτικά και όχι εθνικιστικά – φασιστικά κινήματα ώστε να μπορέσουμε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα να επιβάλουμε ξανά την σημαία των πατέρων μας να κυματίζει ελεύθερα με έναν ελεύθερο λαό και μια ανεξάρτητη και ελεύθερη Πατρίδα.
Τα ίδια κινήματα που σήμερα βρίσκονται σε μια απόσταση το ένα από το άλλο, πρέπει να βρουν το κοινό εκείνο λόγο ύπαρξης και ενθάρρυνσης του Ελληνικού λαού, να πιστέψει ότι μπορεί να νικήσει και να ξαναφτιάξει την πατρίδα του χωρίς προστάτες και νταβατζήδες κόμματα, πολιτικούς , ανθέλληνες επιχειρηματίες, δωσίλογους και ευρωλάγνους προικοθήρες.
Όσοι δηλώνουν τη Δεξιά ή Αριστερή τους καταγωγή και συνείδηση δεν είναι οι αξιόπιστοι και οι καταλληλότεροι για να οδηγήσουν τον λαό μας στην ελευθερία και την ανεξαρτησία του.
Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ελληνικός λαός έχει μια βιολογική ανωμαλία. Το μυαλό της πλειοψηφίας των Ελλήνων δεν μπορεί να έχει άμεση επικοινωνία με το αυτί και το μάτι. Το μυαλό των περισσοτέρων λειτουργεί με μηχανισμό χρονοκαθυστέρησης. Κάτι σαν Τραπεζικό χρηματοκιβώτιο.
Εάν λοιπόν επαναλαμβανόμαστε στις ιστοσελίδες είναι γιατί δεν ξέρουμε πότε θα …ανοίξει η χρονοκαθυστέρηση την πόρτα του εγκεφάλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...