"ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ" Ή ΨΕΥΔΟΑΦΟΡΜΗ



                                    «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ» ή ΨΕΥΔΟΑΦΟΡΜΗ ?

Ενημερώνουμε τον ελληνικό λαό για όσα θεωρούμε πως πρόκειται σύντομα να συμβούν.
Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση των απατεώνων υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται διάφορα εγκληματικά και αντισυνταγματικά μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού. Κάθε μέρα όμως αποκαλύπτεται πως δεν υπάρχει πραγματική διαπραγμάτευση, αλλά τα δήθεν προς διαπραγμάτευση παράνομα μέτρα έχουν ήδη αποφασιστεί στο παρελθόν και έχουν ήδη λάβει και νομική φόρμα – κάλυψη.
Για εμάς είναι βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι η επόμενη σύνοδος κορυφής του ευρωπαϊκού λησταρχείου θα λάβει «σκληρές» αποφάσεις για την Ελλάδα, αλλά και για την Ε.Ε. . Η δημιουργία μιας Ε.Ε. τριών ταχυτήτων θα ξεκινήσει να αποτελεί και θεσμική πραγματικότητα.
Είναι σαφές ότι για την Ελλάδα κάποιοι έχουν επιλέξει και θα επιβάλλουν ή θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την έξοδο από την Ευρωζώνη.
Η αποτυχία της ψευδοδιαπραγμάτευσης με την «τρόϊκα» θα είναι απλά η αναγκαία τυπική αφορμή που θα οδηγήσει την χώρα εκτός Ευρώ.
Το ποια μορφή θα της προσδώσουν (τυπική χρεοκοπία, ουσιαστική χρεοκοπία, απλή έξοδος με επιχορήγηση) θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς τα αντικρουόμενα συμφέροντα και γεγονότα όπως οι αμερικανικές εκλογές δεν τους βοηθούν να καταλήξουν. 
Μέχρι στιγμής το πιθανότερο σενάριο είναι η μεταβατική έξοδος με οικονομική πριμοδότηση και επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους.
Ενημερώνουμε τον ελεύθερο ελληνικό λαό (όχι τους «γραικύλους») και ζητούμε να μην πιστεύει από εδώ και πέρα τίποτα από όσα του «πασάρουν» τα Μ.Μ.Ε. .


                                                                              Η Δ.Ε. του Λαϊκού Κινήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...