Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


          ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι εκλογές της 6ης Μαίου αποτελούν την σημαντικότερη σύγχρονη αναμέτρηση του ελληνικού λαού με τους δυνάστες του και ως τέτοια πρέπει να την δει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος και κάθε Ελληνας πολίτης.
            Το σύστημα το δικομματισμού έχει χάσει κάθε επίφαση νομιμότητας ή νομιμοφάνειας, έχει χάσει και κάθε πολιτικό ή ηθικό έρεισμα σε αρχές και αξίες, αποκαλύπτοντας κατά το πλέον καταφανή και κραυγαλέο τρόπο ότι πρεσβεύει ό,τι πιο βρώμικο και άθλιο έχει γεννήσει τούτος εδώ ο τόπος. Τόσο βρώμικο και άθλιο που πολλοί συμπολίτες μας δεν θέλουν ούτε καν να ψηφίσουν, δηλ. να ασκήσουν το μοναδικό τους δικαίωμα στην κίβδηλη ψευδοδημοκρατία που έχει επιβληθεί στην χώρα μας.
            Όμως το σύστημα εξακολουθεί να ελέγχει σχεδόν τα πάντα, εξακολουθεί να βρυχάται και να διεκδικεί και άλλα κομμάτια από τη ζωή μας, να επιδιώκει την επικράτησή του πάνω σε κάθε τι αγνό και άξιο σε αυτό τον τόπο.
            Σε αυτή την αθλιότητα οφείλουμε ως κίνημα και ως ελληνικός λαός να δώσουμε μία βροντερή απάντηση, να αποτινάξουμε το καθεστώς που ευθύνεται για την καταστροφή και την χρεοκοπία της χώρας, το καθεστώς που ευθύνεται για τον εκμαυλισμό και την υποδούλωση του λαού μας.
            Ο πρώτος ουσιαστικός στόχος αυτών των εκλογών είναι καθαρός και ορατός είναι η ήττα των κλεπτών και καταστροφέων της χώρας, όσων οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή κυβερνώντας τις τελευταίες δεκαετίες.
            Αυτοί οι μηχανισμοί, της Ν.Δ. και του Πα.Σο.Κ. που από κοινού και ως συνεργοί εγκλημάτησαν και εξακολουθούν να εγκληματούν κατά της Ελλάδας και των πολιτών της, πρέπει να ηττηθούν.
            Μετά από όσα έκαναν ΠαΣοΚ και ΝΔ δεν θα έπρεπε καν να τους επιτρέπεται να κατεβαίνουν σε εκλογές. Εάν αυτές οι συμμορίες ανίκανων, κλεπτών και τυχοδιωκτών τηρούσαν και τους ελάχιστους κανόνες της ηθικής, θα έπρεπε να έχουν αυτοδιαλυθεί και να έχουν απαλλάξει την Ελλάδα από την συμφορά να την εξουσιάζουν ολιγαρχίες συμφερόντων. Το σύγχρονο άγος της Ελλάδας, το αποτελούν αυτά τα δύο κόμματα και οφείλει κάθε σκεπτόμενος Ελληνας πολίτης να απαλλάξει την χώρα από αυτά τα δύο προδοτικά κόμματα, να τους εξαφανίσει εκλογικά για να πάψουν να υπάρχουν και να μολύνουν την χώρα με την αποφορά τα σήψης που κουβαλούν μαζί τους.
Μαζί με αυτούς οφείλει κάθε Ελληνας πολίτης να εξαφανίζει και τα απολειφάδια τους, όλους όσους υποστηρίζουν την υποδούλωση της Ελλάδας, όλους τους άθλιους υποστηρικτές των μνημονίων και του νεοταξίτικου νεοφιλευλεθερισμού, αυτού που εφαρμόζεται τόσα χρόνια και που οδήγησε στην καταστροφή. Γιατί η καταστροφή της χώρας έχει και όνομα και αιτίες. Αυτές δεν είναι άλλες από τις πολιτικές του ακραίου νεοφιλελευθερισμού που ακολουθήθηκαν και ακολουθούνται από τις κυβερνήσεις των τρισάθλιων προδοτών.
            Μην φοβάται κανένας Ελληνας για το αύριο. ‘Ο,τι και να γίνει αυτός ο λαός θα βρει τον δρόμο του, οι κοινωνίες μας θα δώσουν τις λύσεις, αρκεί να φύγουν και να ηττηθούν οι άθλιες συμμορίες. Μετά θα ανατείλει ο ζεστός ήλιος μιας νέας ημέρας και η ουσιαστική δημοκρατία θα φέρει τις λύσεις.
            Δυο χρόνια στους δρόμους και στις πλατείες εκατομμύρια Ελληνες διεκδικούσαν το αυτονόητο, μια πατρίδα ελεύθερη, μια ζωή αξιοπρεπή.
            Δυστυχώς και πάλι το ντόπιο και ξένο σύστημα κατάφερε να μην έχουν εκφραστεί πολιτικά οι φωνές και η θέληση εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών που διαδήλωναν κατά των εγκληματιών του πολιτικού συστήματος απαιτώντας την ιστορική και φυσική αποπομπή και διάλυσή του. Αν και όλοι θέλαμε να προκύψει μια νέα πολιτική δύναμη από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, μια δύναμη γνήσια από ανθρώπους που ανήκουν στον λαό και έχουν ιδρώσει και παλέψει για την ζωή, τελικά αυτό μέχρι σήμερα δεν κατορθώθηκε, αλλά φαίνεται να εξετράπη του στόχου του. Ο αγώνας αυτός δεν τέλειωσε, όμως ο πρώτιστος αγώνας σήμερα είναι ο αγώνας της επανακατάληψης της χώρας από τους Ελληνες πολίτες, είναι ο αγώνας να ακυρωθούν οι μέχρι σήμερα προδοσίες και να αποτραπούν και όσες χειρότερες ετοιμάζονται από το σύστημα και τα κόμματά του.

            Στον αγώνα αυτό το Λαϊκό Κίνημα, ήταν, είναι και θα είναι παρόν.
           
Στην μάχη των εκλογών το κίνημά μας καλεί όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες να στηρίξουν τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις που στρέφονται κατά των μνημονίων, κατά της παράνομης υποδούλωσης της χώρας, κατά της κλοπής της πατρίδας μας και του λαού της, κατά της απαξίωσης της ίδιας μας της ζωής.
            Το κίνημά μας έχει συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά και κριτήρια, σας καλούμε να τα λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή σας.
            Καλούμε σε ψήφο στις παρατάξεις εκείνες που θέλουν να θέσουν ως κεντρικό στοιχείο της πολιτικής τους τον ίδιο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Καλούμε σε ψήφο στις παρατάξεις εκείνες που επιδιώκουν την εγκαθίδρυση θεσμών πραγματικής ανθρωποκεντρικής δημοκρατίας.
            Στις επιλογές σας, ας είστε και λίγο υποψιασμένοι, αποφύγετε όσους σχηματισμούς και πρόσωπα πιστεύετε και κρίνετε ότι είναι επίφοβο να συνεργαστούν με τους εχθρούς της χώρας στο μέλλον, ότι μπορεί να γίνουν αυριανοί προδότες.

            Ολοι λοιπόν στις κάλπες για να ξεπλύνουμε την χώρα και τον ελληνικό λαό από την ντροπή να κυβερνιέται από αχρείους, άχρηστους, διεφθαρμένους και άθλιους.

            Μόνο εάν απαλλαγούμε από αυτούς θα ανοίξει ο δρόμος της ελληνικής άνοιξης, της ελληνικής αναγέννησης, της πραγματικής κοινωνίας ανθρώπων.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…