Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ.


Είναι πραγματικά αστείο, ένα σοβαρό κίνημα όπως το δικό μας, να ασχολείται με τη Ν.Δ. Εμείς είμαστε το νέο και το ουσιαστικό και η Ν.Δ. είναι το απόλυτο απολίθωμα του 19ου αιώνα, η συνέχεια του κοτζαμπασισμού. Ας φτιάξουν ένα ειδικό μουσείο πολιτικής ιστορίας και ας συγκεντρώσουν όλες τις τακτικές, τους μηχανισμούς και τα παραμύθια που πουλούσαν δεκαετίες τώρα στον ελληνικό λαό, ώστε κάθε «επόμενος» να τα αποφεύγει. Θα είναι πιο χρήσιμο από το να συνεχίζουν την θλιβερή καταστροφική  οπισθοδρομική τους πορεία.
Εξήγγειλε ο Αντ. Σαμαράς 18 προτάσεις – μέτρα για την χώρα. Αμέσως ο πληρωμένος περίγυρος έσπευσε να τα αναμεταδώσει ως σωτήρια για την χώρα, προσποιούμενος τον άφωνο από το περιεχόμενό τους. Η χώρα και οι γραικύλοι της είναι για γέλια και για κλάματα.
Χαρακτηρίζουμε τις «προτάσεις» Σαμαρά αοριστολογική προεκλογική μπαρουφολογία που προσφέρει μόνο στην συνέχεια των αοριστολογικών προεκλογικών μπαρουφολογιών άλλων εκλογών και αποδεικνύει ότι τίποτα δεν άλλαξε στο κόμμα της δεξιάς.
Το πρώτο που έχει να αναρωτηθεί κανείς είναι: γιατί ο Σαμαράς και η Ν.Δ. όντας στην κυβέρνηση επί μήνες δεν φρόντισαν να είναι ήδη πραγματικότητα ή να έχουν τεθεί πολλά από αυτά ή να μην πραγματωθούν λίγους μήνες πριν, όσα αερολογώντας λένε ότι θα πάρουν πίσω ;    
Θα απαντήσουν ότι, τώρα τους ήλθε η «έμπνευση»… Τέτοια «έμπνευση», που προτείνουν μέτρα χιλιοειπωμένα και χωρίς καμία ευρηματικότητα, συνολική στόχευση και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πετάξανε 18 διαφορετικής φύσης προτασούλες – μερεμέτια και τις παρουσιάζουν ως σοβαρές και σημαντικές για την χώρα.
Ως προεκλογική μπαρουφολογία οι (ας τις πούμε) προτάσεις της ΝουΔουλας δεν έχουν και καμία πραγματική κοστολόγηση, αλλά και προσδιορισμό.
Την ώρα που έδιναν τα λεφτά του ΕΣΠΑ σε προτασούλες (όπως π.χ. αγορά γραφείου επαγγελματία, εξοπλισμός δικηγορικού γραφείου κ.α.) τώρα έρχονται ξανά και μιλάνε για το ΕΣΠΑ, χωρίς να λένε την κατεύθυνση. Οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημα της χώρας λέγεται έλλειψη παραγωγής. Αλλιώς θα το εντόπιζαν και θα έφτιαχναν ένα πρόγραμμα για την παραγωγή και όχι να τάζουν μαϊμού Ευρώ και θέσεις εργασίας – ανεργίας και επιδόματα αθλιότητας. Σχέδιο δεν είχαν, σχέδιο δεν έχουν !
Μοιράζουν προεκλογικά (δηλ. απατηλώς) υποσχέσεις για Ευρώ, μήπως και μαζέψουν τους συμπαθούντες που το σκέφτονται να ξαναγίνουν γραικύλοι και να τους ψηφίσουν. «Δώσε και μένα μπάρμπα…» λέγονται οι «προτάσεις» της Ν.Δ. και είναι ευνόητο, ότι αυτοί, ως συνήθως, δεν θα δώσουν, αλλά θα πάρουν. Μήπως ξεχνάμε τα ρεζιλίκια του Καραμανλή το 2004, που έταζε λαγούς με πετραχήλια και μετά ανακάλυψε την «απογραφή» για να τα πάρει;
Μήπως ξεχνάμε τους ψηφοφόρους με τα πεντοχίλιαρα το 2007;
Μήπως ξεχνάμε ποιος συνέχισε και επαύξησε επί 5,5 χρόνια την καταστροφή της χώρας; Για να αναλάβει μετά ο άλλος, ο «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» … .
Το πού κατάντησαν την χώρα το βλέπουμε όλοι… Απλά τους υπενθυμίζουμε ότι τόσα χρόνια κάναμε πως κοιμόμαστε. Τώρα ξυπνήσαμε για τα καλά και δεν χάβουμε τέτοιες προεκλογικές αρλούμπες.               
Επειδή ο ελληνικός τόσο σε αυτούς της ΝΔ, όσο και στους άλλους του ΠΑΣΟΚ, έδωσε πάμπολλες ευκαιρίες και τους ανέχτηκε τόσα χρόνια, τώρα πια δεν υπάρχει καμία ευκαιρία. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μην κατέβουν καν στις εκλογές. ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ.
Ο ελληνικός λαός οφείλει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον δρόμο που ο ίδιος ξεκίνησε με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Δεν τους αντέχουμε άλλο, δεν θα τους ανεχθούμε άλλο!!!  
 
                                                                                                                             ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑΔημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…