Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ και «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» : ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ και «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» :
ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

Μέρος Α’ : ΟΡΙΣΜΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ: Ελληνες είναι οι ελευθερόφρονες πολίτες αυτής της χώρας. Οι αξιοπρεπείς άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι, να δημιουργήσουν, να προκόψουν και προοδεύσουν πραγματικά ζώντας σε μια Ελλάδα ελεύθερη και δημοκρατική. Ελληνες είναι όσοι τόλμησαν και τολμούν να έχουν ελεύθερο φρόνημα και να απαιτούν ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος δικαίου που να ανήκει σε όλους.

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ: Η γαλαζοπράσινη αλητεία που έκλεβε και λυμαινόταν τον μόχθο των άλλων, των Ελλήνων. Γραικύλοι είναι η άθλια «μύξα», η αιώνια φθορά, που διαχρονικά αλλά και σήμερα απειλεί τους υπόλοιπους με δήθεν καταστροφές για να διατηρήσει την αλητεία της στην εξουσία. Γραικύλοι θα καταντήσουν να γίνουν όσοι φοβισμένοι θα πάνε να ψηφίσουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και θα καταδικάσουν έτσι την χώρα και τον λαό της σε αιώνια σκλαβιά και αφαίμαξη.

«ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ»: Μια πανσπερμία άθλιων δολοφόνων, πλιατσικολόγων και κλεπτών που έπιναν και πίνουν κατά σύστημα το αίμα των άλλων λαών και βασίζουν την «ευημερία» τους αιώνες τώρα στην αφαίμαξη των άλλων. Επειδή δεν είχαν καν όνομα και ντρέπονται για την φτωχή και άθλια αιματοβαμμένη ιστορία τους, δανείστηκαν ακόμα και το όνομά τους από την Ελλάδα και τους Ελληνες (Ευρώπη, Ευρωπαίοι). Κομπλεξικοί και επιθετικοί απέναντι στους Ελληνες και την Ελλάδα (επειδή μας βρίσκουν πάντα και σε όλα μπροστά τους) οργανώνουν και απεργάζονται από τον καιρό της Ρώμης σχέδια καταστροφής μας. Χάρη στους Γραικύλους προδότες, μας έχουν νικήσει και κατακλέψει πολλές φορές, εμείς όμως, σε πείσμα της αθλιότητάς τους, συνεχίζουμε να υπάρχουμε.

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ : Αθλιότητα είναι αυτό που βιώνει η Ελλάδα και οι Ελληνες, από τους «Ευρωπαίους» και τους Γραικύλους. Μας κατάκλεψαν και μας κατέστρεψαν για μία ακόμα φορά και τώρα που μας είδαν κάπως αποφασισμένους να αντισταθούμε στο πλιάτσικό τους, μας απειλούν και έχουν ξαμολήσει κάθε γελοίο γραικύλο και δικό τους να απειλεί. Με τις απειλές τους παραβιάζουν οι άθλιοι ολόκληρη την συνθήκη της Ε.Ε. (αυτής που οι ίδιοι έφτιαξαν) και όσα λένε και κάνουν είναι ανυπόστατα και άκυρα σε οποιοδήποτε διεθνές δικαστήριο.

ΜΕΡΟΣ Β’
Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

Εμείς οι Ελληνες δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανένα. Μπορούμε μόνο να δείξουμε έλεος (δική μας, ελληνική επινόηση είναι ιστορικά και αυτό) σε όσους πραγματικά μετανοήσουν.
Σας το δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα γραικύλοι που θέλετε να ονομάζεστε Ελληνες. Οσοι είστε Ελληνες ή μπορείτε για μια στιγμή να νοιώσετε Ελληνες, δηλ. ελεύθεροι άνθρωποι, οφείλετε ως πρώτιστη και ελάχιστη πράξη μεταμέλειας και ιστορικής ευθύνης να καταστρέψετε το άθλιο συνάφι των γραικύλων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Εάν πάτε και τους ψηφίσετε δεν θα σας ανεχτούμε άλλο. Δεν θα ανεχτούμε να είμαστε δούλοι, επειδή εσείς τρισάθλιοι γραικύλοι προδότες το θελήσατε. Οπου σας πετυχαίνουμε θα σας ξεφτιλίζουμε μέχρι να ξεκουμπιστείτε λαμόγια και κλέφτες να φύγετε από την χώρα. Αρκετά ανεχτήκαμε την κλεψιά, την βρωμιά και την βλακεία σας. Αρκετά ανεχτήκαμε να ζείτε σε βάρος μας.
Λένε σε κάποιους από εσάς τα αφεντικά σας, ότι η χώρα θα καταστραφεί, εάν δεν ψηφίσετε τους άλλους γραικύλους. Πείτε μας : ποιος κατέστρεψε αυτή την χώρα; Ποιος την έκλεψε και την κλέβει; Μήπως είναι τα ίδια τα αφεντικά σας; Τι φοβάστε ; μήπως σας εξαφανίσουν τον μισθό ή το τίποτα που σας δίνουν;
Αυτοί σας τον εξαφάνισαν και μετά τις εκλογές θα σας τα πάρουν ΟΛΑ. Δεν το ξέρετε; Ξέρετε για τα νέα μέτρα που θέλουν να σας επιβάλουν ; μήπως δεν σας το είπαν οι «πρετεντέρηδες» ;  για κοιτάξτε λίγο ποιο μέλλον σας ετοιμάζουν.
Δεν θα υπάρχετε ζώα !!! Βγάλτε τα κόπρανα από τα μάτια και το μυαλό σας και δείτε τι σας ετοιμάζει η «Ευρωπαϊκή Συμμορία».
Δεν θα το ανεχθούμε, ούτε θα ανεχθούμε και εσάς να βρωμίζετε την ζωή μας.
Δεν θα ανεχθούμε, οι Ελληνίδες γυναίκες και μανάδες, να γίνουν οι κόρες και εμείς οι ίδιες οι πουτάνες της Ευρώπης, όπως κάνανε τις Ρουμάνες, τις Βουλγάρες, τις Τσέχες, τις Πολωνέζες, τις Ουγγαρέζες και κάθε λαό που κατέλαβαν οι άθλιοι «Ευρωπαίοι».
Δεν θα ανεχθούμε, οι Ελληνες άντρες και πατεράδες, να γίνουν οι γιοί τους και εμείς οι ίδιοι, υποτακτικοί της σφαλιάρας και τσιράκια για τα θελήματα της ευρωπαΪκής συμμορίας.
Δεν θα το ανεχθούμε όλοι, Ελληνίδες και Ελληνες, και επειδή οι πρώτοι υπαίτιοι και οι πρώτοι που θα βρίσκουμε μπροστά μας θα είσαστε ΕΣΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ θα την πληρώνετε πρώτοι και σκληρότερα.    
            Αρκετά σας ανεχτήκαμε Γραικύλοι λαμόγια. Αρκετά ανεχτήκαμε και τους φοβικούς από εσάς, που βρώμισε όλη η χώρα από την φοβική κλανιά σας. Σας «έπεισαν» οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι των 100.000 Ευρώ μηνιαίως και τα αφεντικά τους; Σας έπεισε η Μέρκελ, η Λαγκάρντ και ο Σόιμπλε, ότι είστε άθλια ανθρωπάκια, ότι δεν έχετε καμία αξία; Σας βρίζει η ευρωπαϊκή συμμορία ηλίθιοι, αμόρφωτοι, γραικύλοι … και εσείς σκύβετε το κεφάλι; Προσκυνημένοι ! Δεν μπορείτε να σκεφτείτε ούτε ως άνθρωποι, ούτε ως Ελληνες; Δεν μπορείτε να δείτε το παραμύθι που σας πουλάνε; Δεν έχετε κανένα ήθος και καμία αξία; Σας φτύνουν κατάμουτρα και λέτε ότι βρέχει; Σας επιτίθενται και σας βρίζουν και εσείς τρέπεστε σε άτακτη φυγή ; τρέχετε να κρυφτείτε ; 
            Τραβάτε να ζήσετε μαζί τους! Αδειάστε μας τη γωνιά! Δεν υπάρχει τόπος για εσάς! Αυτή η χώρα λέγεται Ελλάδα και ανήκει στον λαό της, ανήκει στους Ελληνες! Ανήκει στον απλό αγωνιστή άνθρωπο που μοχθεί, που αγωνιά, που πεινάει, αλλά θέλει να έχει ψηλά το κεφάλι του. Εξω από εδώ λαμόγια και γραικύλοι.

ΜΕΡΟΣ Γ’
ΜΑΘΗΜΑΤΑ προς (ΕΛΛΗΝΕΣ και) ΑΘΛΙΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ

Σενάριο 1ο : Μας διώχνουν από το Ευρώ ή και την Ευρωπαϊκή (συμμορία) Ενωση

Ερώτηση 1η : Είναι αυτό νομικά δυνατό με βάση τις συνθήκες;
Απάντηση: ΟΧΙ, ΟΧΙ και ΟΧΙ. Διαβάστε και τα 314 άρθρα της ισχύουσας συνθήκης της Ε.Ε. μαζί με τα πρωτόκολλα που τη συνοδεύουν και θα μας πείτε μετά, εάν κάτι τέτοιο προβλέπεται κάπου. Κοινώς ειπείν, δεν είναι δυνατόν νομικά να γίνει και για να γίνει πρέπει να αλλάξουν οι συνθήκες. Για να αλλάξουν δε οι συνθήκες πρέπει να το ψηφίσει και η ίδια η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες της Ευρωζώνης που βιώνουν την κρίση χρέους  … .

Ερώτηση 2η : Είναι τεχνικά – πρακτικά δυνατό να μας εκδιώξουν από το Ευρώ;
            Σε κάθε τέτοια περίπτωση η έξοδος από το Ευρώ (όπως και από κάθε νόμισμα) μπορεί να γίνει μόνο με την βούληση ενός κράτους μέλους. Η εκδίωξη είναι κάτι τεχνικά αδύνατο. Δεν υπάρχει μηχανισμός και, ακόμα και εάν υπάρξει τέτοιος μηχανισμός, η πρακτική πλευρά της κίνησης προϋποθέτει την έκδοση άλλου νομίσματος από την Ευρωζώνη και την ανταλλαγή του με τα «παλαιά» Ευρώ. Κόστος (χρηματικό, σε εργατοώρες, σε φήμη του νομίσματος) τεράστιο και ανυπολόγιστο. Σε κάθε περίπτωση και επειδή μεταξύ άλλων συμβαίνουν τα ακόλουθα:
- τα μισά και πλέον Ευρώ που πήρε η χώρα μας βρίσκονται σε χέρια μη Ελλήνων
- πληρώσαμε με την απόσυρση δραχμών για την απόκτηση των Ευρώ που μας αντιστοιχούσαν
- ουδείς μπορεί να εμποδίσει τον οιονδήποτε να ανταλλάξει Ευρώ που έχει στα χέρια του με νέα Ευρώ σε οποιαδήποτε τράπεζα του πλανήτη,
είτε μας εκδιώξουν πραξικοπηματικά και παράνομα, είτε μας αναγκάσουν σε εκούσια έξοδο, τα Ευρώ που υπάρχουν στην χώρα μετατρέπονται αυτομάτως σε συναλλαγματικό απόθεμα και προστίθενται ως αξίες στο νέο νόμισμα.  
            Αρα η απάντηση είναι ότι μπορούν, αλλά με τεράστιο δικό τους κόστος και με όφελος της Ελλάδας.

Ερώτηση 3η : Μας ευνόησε η συμμετοχή μας στην Ε.Ο.Κ./Ε.Ε. και στο Ευρώ
Η απάντηση είναι αυτονόητη και το ερώτημα γίνεται ρητορικό … Η κατάσταση της χώρας και της οικονομίας της απαντά μόνη της. Για όσους γραικύλους σπεύσουν να απαντήσουν ότι αυτό είναι ζήτημα δικής μας «ελληνικής» αδυναμίας , υπενθυμίζουμε την κατάσταση καταστροφής που έχει επέλθει και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης [(Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία (το κάποτε «μοντέλο» τους), Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, και ακολουθούν και άλλοι]. Είναι τυχαίο ; Όχι ! Εχουμε αναλύσει γιατί και θα το ξανακάνουμε σύντομα.
Αρα τα αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα προκύπτουν εκ του αποτελέσματος.

Ερώτηση 4η : Εάν μας εκδιώξουν ή φύγουμε από το Ευρώ ποιες θα είναι οι συνέπειες
            Για την Ελλάδα οι συνέπειες είναι λίγο ή πολύ γνωστές: επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, αναγκαστική στροφή σε παραγωγική οικονομία, ανασυγκρότηση και επανακαθορισμός στόχων, αναγκαστική σύνδεση με το δολάριο κ.α. . Σε επίπεδο γεωστρατηγικής είναι βέβαιο πως θα σπεύσουν να μας «αγκαλιάσουν» και να μας ενισχύσουν άλλες χώρες. Δείτε τον χάρτη της Ευρώπης και της Ν.Α. Μεσογείου και διαγράψτε από το μπλοκ τους την Ελλάδα. Θα καταλάβετε ποιού τύπου συρρίκνωση θα πάθουν. Είναι δε βέβαιο ότι την «ανεξαρτησία» τους θα σπεύσουν να διεκδικήσουν και άλλοι λαοί των Βαλκανίων και της περιοχής. Ο χάρτης «συμφερόντων» και συμμαχιών αλλάζει … .   
            Για την Ευρώπη και την ετοιμόρροπη «ευρωζώνη» οι συνέπειες θα ισούνται με πραγματική καταστροφή. Πλήρης ανατροπή των ισοτιμιών, πλήρης ανατροπή των προϋπολογισμών, μαζική φυγή «επενδυτών» από το Ευρώ, αύξηση των επιτοκίων κλπ., κλπ., κλπ. ίσως και συνολική διάλυση, καθώς και όσα επισημάναμε πιο πάνω. Η μετά ταύτα αδυναμία «ενίσχυσης» και άλλων κρατών της Ευρωζώνης (αφού το Ευρώ θα παραπαίει) θα επιφέρει πλήρη συρρίκνωση και μετατροπή σε ένα στενό πυρήνα γερμανικής κατοχής ή και διάλυση της Ε.Ε. .      
            Είναι συνεπώς σαφές από τα ανωτέρω και από τις αναλύσεις και απαντήσεις σε δεκάδες άλλα αντίστοιχα ερωτήματα και υποθέσεις εργασίας, ότι το σενάριο αποπομπής ή εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ είναι μια απλή πολιτική μπλόφα και κενός περιεχομένου εκβιασμός που προωθούν και προβάλλουν η «ευρωπαϊκή συμμορία», που έχει δημιουργήσει και ορίζει το γερμανικό παρακράτος της Ε.Ε. (διότι οι Γερμανοί βγαίνουν και δίνουν εντολές στην Ε.Ε., αψηφώντας και μην λογαριάζοντας την ύπαρξη θεσμικών οργάνων της) και στο οποίο συμμετέχουν προδοτικά οι εδώ γραικύλοι, που επιδιώκουν να εκφοβίσουν τον λαό για να μην διαταραχθούν οι επωφελείς, αισχροκερδείς, επαχθείς και καταλυτικές του ελληνικού κράτους και λαού συμφωνίες που υπέγραψαν οι γραικύλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
            Είναι δε βέβαιο ότι οι ρυθμοί εξάπλωσης της οικονομικής κρίσης στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι οποίοι οφείλονται στον ρόλο και στην λειτουργία του Ευρώ και της Ε.Ε., είναι αυτοί που θα επιφέρουν αναγκαστικά την εγκατάλειψη του Ευρώ και της Ε.Ε. ως έχει μέχρι σήμερα και είναι επίσης βέβαιο ότι θα επιφέρουν την πλήρη χρεοκοπία και επιστροφή σε άλλα νομίσματα τόσο της Ελλάδας, όσο και άλλων κρατών.   

Σενάριο 2ο Είναι παιχνίδι πλήρους κυριαρχίας των Γερμανών και των συνεταίρων τους στην Ευρώπη

            Αυτό δεν είναι σενάριο, αλλά σχεδόν ήδη μια πραγματικότητα. Από τον σχεδιασμό του Ευρώ και της Ε.Ε. (Μάαστριχτ, Λισσαβόνα) διαφαινόταν καθαρά ότι πρόκειται για ένα μηχανισμό κυριαρχίας των ισχυρότερων οικονομιών επί των πιο αδύναμων με την παράλληλη πριμοδότηση διεθνών τραπεζών και των κεφαλαίων που τις ελέγχουν. Οροι όπως αυτοί του ελλείμματος κάτω του 3%, του υποχρωτισμού δανεισμού του εθνικού νομίσματος (πλέον Ευρώ) από τα ίδια τα κράτη (και όχι της αναλογικής διάθεσής του) και του δανεισμού με διαφορετικό επιτόκιο ανά κράτος (ενώ πρόκειται για κοινό νόμισμα, με κοινή προέλευση, έκδοση και ισοτιμία !!!) σε συνδυασμό με τους γενικούς όρους του νεοφιλελευθερισμού που προβλέπουν οι συνθήκες της Ε.Ε. κατεδείκνυαν από τότε καθαρά ότι πρόκειται για ένα σύστημα που ενισχύει τις δυνατότητες των ισχυρών και καταρρακώνει και διαλύει τα κράτη με πιο αδύναμες οικονομίες. Το Ευρώ επέφερε επίσης υψηλότερο κόστος δανεισμού για τα κράτη, ειδικά τα αδύναμα, τα οποία και αναγκάστηκαν να δανείζονται όλα τα ποσά που είχαν ανάγκη καταβάλλοντας συνεχώς ένα νέο κεφαλικό φόρο, ένα χαράτσι, στα πλουσιότερα κράτη και κυρίως στους ανά τον πλανήτη κεφαλαιούχους - τραπεζίτες. Ο πλήρης κεντρικός έλεγχος του χρήματος από τους ισχυρούς αποτέλεσε και εφαλτήριο για τον πλήρη έλεγχο από τους ίδιους και της Ε.Ε. συνολικά. Η επιβολή των παραγωγικών κανόνων (νόρμες και οδηγίες) από τους βόρειους, που ήδη τους ακολουθούσαν, στους νότιους. Το σκληρό μη ανταγωνιστικό νόμισμα, η έλλειψη κεφαλαίων, η μετανάστευση της παραγωγικής δραστηριότητας σε χώρες εκτός Ευρώ και εκτός Ευρώπης και πολλά αντίστοιχα φαινόμενα – πολιτικές ήταν το αποτέλεσμα του γερμανικού καιροσκοπισμού και επεκτατισμού.
            Δεν είναι τυχαίο ότι οι χώρες δορυφόροι των Η.Π.Α. (Μ. Βρετανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Βαλτικές χώρες κλπ.) έμειναν σκόπιμα εκτός Ευρώ. Ηταν η συμβουλή των Αμερικάνων για να παρεμποδίσουν την πλήρη πρόσδεση των χωρών αυτών στο γερμανικό κατακτητικό άρμα. Οντας όμως στην Ε.Ε., οι χώρες αυτές και οι λαοί τους αντιμετωπίστηκαν ως λαοί κατακτημένοι και υπόδουλοι με το βιοτικό τους επίπεδο να πέφτει συνεχώς και σκόπιμα, παρά τα όσα διακηρύσσουν οι συνθήκες της Ε.Ε. και όσα τους έταζαν οι «ευρωπαϊστές» κυβερνήτες τους. Ενας άλλος φόβος, αυτός της «Ρωσικής Αρκούδας» επιστρατεύτηκε για να πείσει τους λαούς αυτούς να υποδουλωθούν σε νέους αφέντες και να διάγουν τις χειρότερες στιγμές της κοινωνικής ιστορίας τους.
            Είναι σαφέστατο και προκύπτει καταφανώς και από το αποτέλεσμα όλης αυτής της πορείας ότι το Ευρώ ευνόησε τους ισχυρούς της Ευρώπης με πρώτους και πιο ευνοημένους τους Γερμανούς (όχι κατ’ ανάγκη το λαό, αλλά μία κάστα συμφερόντων που υπάρχει και κινείται στην Ευρώπη για πάνω από 2 αιώνες). Το σύνθημα : «μαζεύουμε τα Ευρώ = κυριαρχούμε στους λαούς της Ευρώπης», ήταν το κεντρικό στο μυαλό και στον σχεδιασμό της «Ευρώπης της Γερμανίας».
Για άλλη μία φορά η κούφια εθνικιστική αλαζονεία των Γερμανών, φαίνεται να κυριάρχησε πάνω τους. Για μία ακόμα φορά δείχνουν πως δεν έχουν κανένα ηθικό πρόβλημα να στηρίξουν την πρόθεσή τους για κυριαρχία, στην καταστροφή των άλλων λαών. Αν δεν σκέπτονταν και δεν λειτουργούσαν κατ΄ αυτό τον άθλιο επεκτατικό τρόπο, αλλά λειτουργούσαν ως σύμμαχοι και αρωγοί, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί στην Ευρώπη. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για εμάς υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι να τους αποτρέψουν … (Σενάριο 3ο)

Σενάριο 3ο Αφού συγκεντρώνουν όλη την ισχύ, οι Γερμανοί καταστρέφουν το Ευρώ και επανέρχονται στο μάρκο, κυριαρχώντας και τυπικά στην Ευρώπη.                

            Εάν το παραπάνω σενάριο είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό μια πραγματικότητα, το 3ο αυτό σενάριο είναι το πιο άγριο και πιο οδυνηρό για όλους.
            Το πρώτο μέρος του σεναρίου, που προβλέπει την συγκέντρωση της ισχύος στην Ευρώπη στα χέρια των Γερμανών δια μέσου της κτήσης και ελέγχου του μεγαλύτερου μέρους του υπάρχοντος χρήματος, παράλληλα με την κατοχή και των έλεγχο τραπεζών, μονάδων παραγωγής, πλουτοπαραγωγικών πηγών και εντέλει κρατών και λαών είναι ήδη εν μέρει γεγονός. Γνωρίζουμε την τεράστια διείσδυσή τους σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και την συγκέντρωση πλούτου. Δεν γνωρίζουμε σήμερα το ακριβές βάθος και την ποιότητά της. Όπως και πριν τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, δεν προχωρούν σε κινήσεις απόλυτης κατοχής πλουτοπαραγωγικών πηγών και υποδούλωσης. Μετείχαν και μετέχουν και αυτοί στο καπιταλιστικό πάρτυ κατά των λαών και προσπαθούσαν και τότε να ελέγξουν και τις κυβερνήσεις τους (δείτε σύγχρονα ανάλογα: Παπαδήμο, Ραχόϊ, Μόντι κ.α.). Απλά οι Γερμανοί ελέγχουν πλέον κεντρικά όλη την κίνηση χρήματος στην Ευρώπη και έχουν τεράστια επέκταση ισχύος, ώστε να λειτουργούν πλέον απροκάλυπτα ως τα αφεντικά της Ε.Ε., εντέλλοντας και επιβάλλοντας στα όργανά τις αποφάσεις τους και όχι διαβουλευόμενοι και συναποφασίζοντας μέσα σε αυτά. Ο κεντρικός έλεγχος των οικονομικών κάθε κράτους είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι του παζλ και επιτεύχθηκε μέσω της Ε.Κ.Τ. , που ενσωμάτωσε και διοικεί τις άθλιες κεντρικές τράπεζες των κρατών. Αυτοί άλλωστε πλέον ορίζουν ποιος θα τοποθετηθεί σε κάθε θέση και ποια πολιτική θα ακολουθήσει. Η έκδηλη και χωρίς την τήρηση κανενός προσχήματος συμπεριφορά αυτή των Γερμανών είναι χαρακτηριστική απόδειξη της «τάσης» και των επιδιώξεων κυριαρχίας τους. Εχουν χάσει κάθε μέτρο και συμπεριφέρονται ήδη ως απόλυτοι κυρίαρχοι και αφεντικά της Ευρώπης … .
            Εάν το πρώτο μέρος του σεναρίου τείνει να είναι ήδη ολοκληρωμένο και γεγονός, το 2ο μέρος προβλέπει το αναγκαίο βήμα για την πλήρη θεσμική κυριαρχία τους. Το 2ο μέρος περιλαμβάνει την απαγκίστρωσή τους από το Ευρώ και την Ε.Ε. , δηλ. από ένα θεσμικό όργανο τυπικής ισότητας και την μετατροπή της κυριαρχίας τους σε θεσμική. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ε.Ε. να διαλυθεί και το Ευρώ να καταργηθεί. Αυτό είναι ένα βήμα που, εάν αληθεύει το σενάριο, θα πρέπει να γίνει μέσα στα επόμενα ένα με δύο έτη. Η καταπάτηση των θεσμών της Ε.Ε., οι ακραίες ανισότητες μεταξύ κρατών και λαών και η καταστροφική για τους λαούς και τις οικονομίες τους, πορεία του Ευρώ καταδεικνύει ότι η συνέχιση αυτής της πορείας της Ε.Ε. είναι αδύνατη και την κάνουν ακόμα πιο αδύνατη οι Γερμανοί με τις επιδιώξεις τους. Θέλουν να γονατίσουν οι λαοί, θέλουν να προσκυνήσουν και να τους ορίσουν αφέντες τους !. Για τον λόγο αυτό δεν συμφωνούν να εκδοθούν νέα Ευρώ για να καλυφθούν τα ελλείμματα και δεν αποδέχονται την λύση του ευρω-ομολόγου που θα μπορούσε έστω να μεταθέσει την κρίση χρονικά. Αποδέχονται μόνο να «δανείζουν» με απαράδεκτους τόκους τα κράτη που έκαναν οι ίδιοι ελλειμματικά με τις επιδιώξεις τους.   Όλα όσα πράττουν και όσα προτείνουν ή απορρίπτουν καταλήγουν και απολήγουν σε αυτούς και στην κυριαρχία τους. 
            Το 2ο μέρος του σεναρίου κατά την τελική του φάση και αφού θα έχουν καταστραφεί οι περισσότερες οικονομίες της ευρωζώνης προβλέπει την (αναγκαστική) κατάργηση του Ευρώ και την επαναφορά εθνικών νομισμάτων. Ποιο θα είναι τότε το αδιαφιλονίκητα ισχυρότερο νόμισμα της Ευρώπης;  ποια θα είναι η μόνη ισχυρή χώρα (αφού θα έχουν γονατίσει στην πορεία όλοι οι άλλοι);
Η απάντηση είναι αυτονόητη με τα σημερινά δεδομένα: Το μάρκο και η Γερμανία.
            Θα είναι απελευθερωμένη και από την τυπική συνδιαχείριση του νομίσματος (Ευρώ) και θα μπορεί με τις τεράστιες διαφορές ισοτιμίας του μάρκου σε σχέση με τα άλλα νομίσματα της Ευρώπης να πράξει τα πάντα, να αγοράσει τα πάντα, να διατάξει τα πάντα !!!.
            Στο σενάριο αυτό η Ελλάδα είναι το πιθανότερο να χρησιμοποιηθεί ως η αφορμή, ως το εξιλαστήριο θύμα, ως το κράτος που θα καταδειχθεί ως  υπεύθυνο για την μετάβαση στο νέο νομισματικό και ευρωπαϊκό καθεστώς.
            Ισως αυτή να είναι η εξέλιξη που σχεδιάζουν οι Γερμανοί, λέγοντας προς τα έξω πως θέλουν να ξεφορτωθούν διάφορες χώρες βαρίδια, τις οποίες βέβαια οι ίδιοι και η πολιτική τους έφεραν σε αυτή την κατάσταση … .
            Στην περίπτωση του 3ου αυτού σεναρίου η συνέχεια θα είναι απλή, αυτονόητη και επανάληψη της ιστορίας : Αμερικάνοι, Ρώσοι και Βρετανοί θα συμπράξουν ξανά για να καταστείλουν την γερμανική αθλιότητα, το νέο πόλεμο, τη νέα γερμανική κυριαρχία.
Εάν όμως το Ευρώ καταστραφεί σε μία νύχτα, τα επακόλουθα για τους Αμερικανούς, τους Ρώσους, τους Βρετανούς, ακόμα και τους Κινέζους, που είναι τοποθετημένοι σε αυτό και στηρίζουν σε αυτό την οικονομία τους και την κεφαλαιακή τους σταθερότητα θα είναι καταστροφικά. Το σοκ και οι ζημιές θα είναι τεράστιες. Σε αυτό το σοκ, το νέο αστραπιαίο πόλεμο ποντάρουν οι Γερμανοί. Ως ιστορική φάρσα ή σκόπιμος σχεδιασμός, προκύπτει από τα σημερινά στοιχεία ότι η παλαιά σύμμαχός τους Ιαπωνία, είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν θα επηρεαστούν αρνητικά και μάλλον θα ευνοηθούν από μία τέτοια εξέλιξη.
            Είναι ευνόητο ότι η θέση της Ελλάδας δεν μπορεί στην περίπτωση αυτή να είναι με τους Γερμανούς. Είναι αδιανόητο να σκύψουμε εμείς το κεφάλι στους καταστροφείς και δυνάστες.
            Το 3ο σενάριο μοιάζει σήμερα ως απίθανη εξέλιξη. Μήπως όμως όλες αυτές οι απίθανες γερμανικές απειλές περί εκδίωξης της Ελλάδας από το Ευρώ είναι μέρος του σεναρίου; μήπως οι Γερμανοί απλώς καταμετρούν τις αντιδράσεις και χειραγωγούν την κατάσταση προς την εξέλιξη ενός τέτοιου σεναρίου;
            Στην χώρα μας οι γραικύλοι και οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής συμμορίας οφείλουν να πάψουν άπαξ και δια παντός να εμπορεύονται και να περιφέρουν το σενάριο εκδίωξης της χώρας από το Ευρώ.  Όχι μόνο γιατί κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί, αλλά και γιατί θα συμβεί μόνο στην περίπτωση ενεργοποίησης του 3ου σεναρίου. Εάν δεν το πράξουν μόνοι τους, θα τους αναγκάσουμε εμείς, οι Ελληνες πολίτες.
            Οι Ελληνες πολίτες οφείλουμε να οδηγήσουμε την χώρα μακριά από τα αδιέξοδα και να προστατεύσουμε το μέλλον της. Η πρώτη πράξη ευθύνης είναι η χάραξη μιας εθνικής παραγωγικής στρατηγικής αυτοτέλειας και αυτάρκειας (το Λ.Κ. έχει κάνει τις προτάσεις του). Οφείλουμε άμεσα να προστατεύσουμε την χώρα και τον λαό – όλους μας – από το νομισματικό πόλεμο των Γερμανών και των συνοδοιπόρων τους. Η υιοθέτηση της πρωτοποριακής πρότασής μας για παράλληλο εσωτερικό χρήμα (εθνική ανταλλακτική μονάδα) είναι επιβεβλημένη για να απεμπλακεί η χώρα σήμερα από τον πόλεμο και την αθλιότητα του Ευρώ, που θα έχει ως αποτέλεσμα (στην Ελλάδα ήδη συντελεσμένο) την καταστροφή των ευρωπαϊκών οικονομιών. Η ονομαστική παραμονή στο Ευρώ (ως νόμισμα βασικής συναλλαγής) και η υιοθέτηση της ελληνικής ανταλλακτικής μονάδας, ως ένα ουσιαστικό χρήμα, κίνησης και αναζωοδότησης της εσωτερικής οικονομίας θέτει νέα δεδομένα, προφυλάσσει τη χώρα και της δίνει τη δυνατότητα παραγωγικής αναδιάρθρωσης της οικονομίας της. Παράλληλα λειτουργεί ως μοχλός προστασίας απέναντι στις κινήσεις της ευρωπαϊκής συμμορίας.
            Στην Ελλάδα οι γραικύλοι πρέπει απαραίτητα να ηττηθούν στις επερχόμενες εκλογές, είναι  καθήκον κάθε Ελληνα πολίτη. Οι γραικύλοι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που προκάλεσαν την καταστροφή της χώρας δεν θα έπρεπε να τολμούν ούτε καν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές. Όμως το πράττουν και αυθαδιάζουν στα ΜΜΕ των αφεντικών τους. Ολοι μαζί πρέπει να πάρουν μια ηχηρότατη απάντηση. Μαζί με αυτούς πρέπει να πειστούν οι φοβικοί, να παύσουν να είναι γραικύλοι και όργανά τους. Δεν θα ανεχτούμε να μας οδηγήσουν σε νέες καταστροφές και ταπεινώσεις. Δεν θα ανεχτούμε την συνέχιση της ίδιας αθλιότητας που μας κατέστρεψε και μας έφερε στο άθλιο αυτό αδιέξοδο.      
            Οποτε οι Ελληνες λειτουργήσαμε φοβικά και ως πειθήνια όργανα άλλων ηττηθήκαμε, διαιρεθήκαμε, διαλυθήκαμε. Ιστορικά μας δικαίωσε μόνο η τόλμη με την σύμπραξη της γνώσης. Εμείς στο Λαϊκό Κίνημα εργαζόμαστε για να υπάρχουν και τα δύο.
            Ελληνες, νικήστε τους γραικύλους, αλλιώς το τέλος μας είναι παρόν.

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να την πιστέψει. Πριν από μέρες ανακοίνωναν ότι θα παραταθεί η προστασία της α’ κατοικίας για τους υπερχρεωμένους και μέσω της διαδικασίας του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010). Για να δοθεί όμως παράταση απαιτείται η ψήφιση από την Βουλή τροπολογίας ή αλλιώς πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η Βουλή κλείνει αύριο και η ΠΝΠ έχει διαδικασία για να εκδοθεί και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα. Ούτε καν ως είδηση πλέον δεν υπάρχει και, κυρίως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όφειλαν να έχουν ήδη ρυθμίσει το θέμα, τώρα σιωπούν με νόημα. Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες τράπεζες με τα ξεπουλημένα δάνεια, όχι μόνο ακονίζουν τα νύχια τους για να εκπλειστηριάσουν ακίνητα, αλλά και καθυστερούν την παράδοση των αναγκαίων δικαιολογη…