Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ


ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ & ΚΟΜΜΑΤΑ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ιδιαίτερα από το 2000 και μετά, οργιάζουν οι φήμες περί νοθείας των αποτελεσμάτων.
Για εμάς στο Λαϊκό Κίνημα, η ανόθευτη έκφραση της βούλησης των πολιτών στην κάλπη, αποτελεί ιερή υποχρέωση όλων. Είναι η μοναδική έκφραση της βούλησης του πολίτη σε ένα σύστημα που απέχει παρασάγγας από το να μπορεί να χαρακτηριστεί ως πραγματική δημοκρατία.
            Οι εκλογές της 6ης Μαίου (και οι ταυτόχρονες γαλλικές προεδρικές εκλογές) έχουν τεράστια κρισιμότητα, ξεπερνούν τα όρια της χώρας και επηρεάζουν την πορεία των σχεδίων της κυβερνώσας τον πλανήτη συμμορίας και μειοψηφίας  των νεοταξιτών.  
            Στις επερχόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει πίσω με την ψήφο του όσα στοιχειώδη και κεφαλαιώδη, του στέρησαν οι εκμεταλλευτές του την τελευταία διετία χωρίς να τον ρωτήσουν. Καλείται ο ελληνικός λαός να ματαιώσει την τυπική κατάληψη της χώρας από τα διεθνή συμφέροντα και τα κράτη που τα πρεσβεύουν.
            Μπορεί η Ελλάδα πάντοτε να ήταν υπό κηδεμονία και υπό καθεστώς εξάρτησης, διατηρούσε όμως τυπική θεσμική αυτονομία, εξέλεγε Βουλή και Κυβέρνηση, οι οποίες είχαν κατά βάση την νομοθετική πρωτοβουλία και αρμοδιότητα. Όπως θα καταλάβατε ή πρέπει να έχετε καταλάβει, το δικαίωμα τυπικής εθνικής κυριαρχίας αυτό χάθηκε παράνομα εν μία νυκτί. Πλέον εδώ και καιρό οι νομοθετικές πρωτοβουλίες ανήκουν στους δυνάστες δανειστές της χώρας και οι «νόμοι» τους επιβάλλονται με την απειλή της δήθεν χρεοκοπίας. Αντίστοιχα, κάθε πρωτοβουλία των νομίμων θεσμικών κρατικών οργάνων πριν φτάσει στην Βουλή  πρέπει να λάβει την έγκριση των ξένων ύπατων και ανθύπατων της Τρόικας του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. .
            Είναι σαφές ότι πρόκειται για πλήρη και παράνομη κατάλυση κάθε έννοιας ανεξάρτητου κράτους.
            Σε αυτή την βρώμικη κατοχή και κατάλυση κάθε ελευθερίας του λαού και του ίδιου του Συντάγματος, ο ελληνικός λαός καλείται την Κυριακή 6 Μαίου 2012, να δώσει μία σαφή και βροντερή απάντηση: «Θέλουμε Ελεύθερη Πατρίδα. Εξω οι ξένοι δυνάστες και οι προδότες που τους έφεραν και τους επέβαλλαν.»  
            Είναι επίσης σαφές ότι η ξένη και ντόπια κατοχή και η κυβέρνηση των προδοτών είναι πιθανότατο να υπερασπιστούν με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο την διατήρηση του ληστρικού καθεστώτος και των ληστρικών δανειακών συμβάσεων και των όρων απόλυτης υποτέλειας που επέβαλλαν στον ελληνικό λαό χωρίς καν να τον ρωτήσουν, εάν θέλει να ζει κάτω από αυτό το βάρβαρο δουλικό καθεστώς.
            Ακούμε πολλά για αθρόες χορηγήσεις πολιτικών δικαιωμάτων σε μετανάστες κατά τις τελευταίες ημέρες. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι από τα κόμματα που κατέχουν την εξουσία ανταλλάσσουν την «ελληνοποίησή» τους με χιλιάδες ψήφους.
            Θεωρούμε επίσης αναγκαίο να υπάρχει έλεγχος της ηλεκτρονικής καταγραφής και εμφάνισης των ψήφων συνολικά για την χώρα.
            Προτείνουμε στα κόμματα, παρατάξεις και συνδυασμούς, που έχουν «αντιμνημονιακή» τοποθέτηση και θέση, να συγκροτήσουν άμεσα μία κοινή επιτροπή ελέγχου της διεξαγωγής και κυρίως των αποτελεσμάτων των εκλογών, με βασικό σκοπό να ενημερώνονται και να παρεμβαίνουν στις περιπτώσεις που υπάρχει καταγγελία παράβασης της εκλογικής διαδικασίας και παράνομης ψήφου, αλλά κυρίως με σκοπό να συγκεντρώσουν το βράδυ των εκλογών τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, ώστε να ελεγχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και η ανόθευτη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων.

             Η οργάνωση είναι απλή και εύκολο να υλοποιηθεί σε μία μόλις ημέρα με την εξής διαδικασία:
-           δηλώνονται οι συμμετοχές των κομμάτων και παρατάξεων (θα πρέπει να συμμετάσχουν οι περισσότεροι) και ορίζονται ένας ή δύο  εκπρόσωποι από κάθε κόμμα πανελλαδικά.
-           ορίζεται ένα ευρύχωρο γραφείο – έδρα της επιτροπής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τηλέφωνα.
-           ενημερώνονται οι αντιπρόσωποι όλων των συνδυασμών στα εκλογικά τμήματα, ώστε να μεταδώσουν το αποτέλεσμα της καταμέτρησης και στα κεντρικά του συνδυασμού τους και στην επιτροπή. Εναλλακτικά, ο κάθε συνδυασμός συγκεντρώνει τα αποτελέσματα ανά τμήμα, δήμο, νομό ή περιφέρεια και τα αποστέλλει αυτός στην κεντρική επιτροπή.
-           Η κεντρική εφορευτική επιτροπή έχοντας ενώπιόν της τον χάρτη με τα εκλογικά τμήματα, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας, συμπληρώνει και αθροίζει και αυτή τα αποτελέσματα, ώστε να μπορεί να ελέγξει το αποτέλεσμα που δίνεται επίσημα.
            Είναι κίνηση απλή, αναγκαία και επιβεβλημένη για να υπάρχει δικλείδα ασφαλείας, εάν κάποιοι σκεφτούν να αποπειραθούν τη νόθευση του αποτελέσματος.
            Είναι μία κίνηση που μπορεί να λειτουργήσει σε μία ημέρα και ήδη αύριο να αποτελέσει πραγματικότητα που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην προστασία από κάθε επιβουλή της ανόθευτης ψήφου των Ελλήνων πολιτών.
            Εμείς ως συλλογικότητα, ως Λαϊκό Κίνημα, δεν θέτουμε μόνο από σήμερα την πρόταση προς τις «αντιμνημονιακές» παρατάξεις, αλλά και προσφερόμαστε να στελεχώσουμε την εφορευτική επιτροπή αυτή με τουλάχιστον τρία εξειδικευμένα μέλη μας για την συνδράμουν στις εργασίες της.
            Ας συνεννοηθούμε επιτέλους !!!
      Αναμένουμε άμεση ανταπόκριση και άμεση υλοποίηση της πρότασης !!!
   
ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…