Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!

«Από την Παρασκευή 11 Μαΐου έχει συμφωνηθεί να γίνει πρωθυπουργός ο Φ. Κουβέλης. Η συμφωνία έχει γίνει μεταξύ Σαμαρά, Βενιζέλου και του ίδιου του Φ. Κουβέλη.  Η ανακοίνωση θα γίνει την Δευτέρα».
Αυτή ήταν η πληροφορία που λάβαμε, ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής, από μέλος μας που βρίσκεται εντός κάποιου από τα κόμματα των ανωτέρω. Την διασταυρώσαμε με άλλα τρία μέλη μας που έχουν αντίστοιχες ιδιότητες και βρίσκονται εντός των μηχανισμών των ανωτέρω. 
Δεν θελήσαμε να δώσουμε στην δημοσιότητα την εσωτερική πληροφορία αυτή από την αρχή, από τη στιγμή που την λάβαμε, όχι γιατί δεν ήταν αξιόπιστη (όλα τα μέλη μας είναι αξιόπιστα και σοβαρά), αλλά γιατί περιμέναμε μήπως ο Φ. Κουβέλης αποφασίσει (αυτός ή οι βουλευτές του) να μην χαρακτηριστεί ο ίδιος και αυτοί από την ιστορία ως σύγχρονη εκδοχή του Νενέκου, του Τσιριμώκου και του Τσολάκογλου.    
Η ίδια πληροφόρηση (2 από τους 4) έκανε λόγο για σχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη επίθεση και πίεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα στις μέρες από την Παρασκευή έως το βράδυ της Δευτέρας. Την είδαμε να εκδηλώνεται με την απαίτηση ένα κόμμα του 16% να εγκαλείται γιατί δεν μετέχει σε κυβέρνηση εθνικής προδοσίας και σε κάθε περίπτωση σε κυβέρνηση με αρχές και θέσεις θεμελιωδώς διαφορετικές από τις δικές του και υπό καθεστώς απόλυτης ομηρίας. Όμως, λόγω του εκλογικού νόμου και των λαθροχειριών του, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Απλά η ΔΗΜΑΡ ήθελε το ιστορικό άλλοθι της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνει αποδέκτης των ανωτέρω χαρακτηρισμών και της μήνης του λαού και της ιστορίας.

Τα είδαμε όλα να εκτυλίσσονται μέσα στο τριήμερο και σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι έχουν σχεδόν οριστεί και τα υπουργεία.

Αυτό ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. Οι καταψηφισθέντες από τον λαό και τα κόμματα της καταστροφής, της προδοσίας και της υποτέλειας βρίσκουν ένα δήθεν αριστερό δεκανίκι για να παραμείνουν στην εξουσία και να διαστρέψουν απόλυτα την λαϊκή βούληση, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές. Οι εντολοδόχοι του κεφαλαίου, των τραπεζιτών και των αφεντικών της χώρας, αυτοί που παρέδωσαν την χώρα και τους Ελληνες σε ξένους δυνάστες, δεν παραδίδουν την εξουσία. Χρησιμοποιούν για μία ακόμα φορά το δήθεν εθνικό συμφέρον, το «καλό της χώρας», για να παραμείνουν στην εξουσία και να υλοποιήσουν και άλλες υποτέλειες και καταστροφές. Αυτές οι εκφράσεις και δικαιολογίες είναι η μόνιμη επωδός και δικαιολογία για κάθε προδοσία στην μακραίωνη ιστορία αυτού του τόπου, όλοι οι προδότες ενήργησαν δήθεν για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων … .
Δημοσιεύουμε το άρθρο μας και το απευθύνουμε ΤΩΡΑ στον Φ. Κουβέλη, σε όσους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν ικμάδα αξιοπρέπειας και σε όσους είναι στελέχη και μέλη του κομματιδίου (που περιέργως προέκυψε με διάσπαση ενόψει Δ.Ν.Τ.). Αλλάξτε στάση και γραμμή, αλλιώς τα ονόματά σας θα προστεθούν σε αυτά των μαύρων προδοτών του λαού και των αγώνων του και θα συνοδεύουν τη μνήμη σας και τους απογόνους σας.
Το Λαϊκό Κίνημα καλεί τους φίλους και συμμάχους του να αντιδράσουν στην κιβδηλεία που επιχειρείται, στην παραχάραξη της καθαρής αντιμνημονιακής ψήφου του ελληνικού λαού, στην αθλιότητα και στην καταπάτηση κάθε επίφασης δημοκρατίας σε αυτό τον τόπο.
            Φώτη Κουβέλη, παρότι έχουμε σαφείς πληροφορίες δεν θα γράψουμε τίποτα σήμερα για σχέσεις σου με συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και ομάδες  λοιπών συμφερόντων. Μέχρι σήμερα τις θεωρούμε απλώς επαγγελματικές. Σε καλούμε όμως ως Ελληνες πιστά δημοκράτες πολίτες να μας διαψεύσεις με την στάση σου και να μην γίνεις το όργανο της προδοσίας της εκπεφρασμένης θέλησης του ελληνικού λαού.

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    
  
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…