Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Το Λαϊκό Κίνημα είναι παντού. Αυτός είναι ο στόχος μας και τον έχουμε καταφέρει, με μέλη και φίλους μας που βρίσκονται σχεδόν παντού.
Γνωρίζαμε την κατάσταση στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» πολύ πριν εκδηλωθεί. Είχαμε γνώση των ποιοτικών χαρακτηριστικών συγκεκριμένων ανθρώπων και της «ιδεολογίας» τους. Ξέραμε καλά και το ποιοι τους «βοηθούν» και τους «στηρίζουν» … .
Μην ψάχνετε λοιπόν για αιτιολογίες με βάση τις επιλογές του Καμμένου για ανοιχτό κίνημα, για μέτωπο με άλλους ή για «αριστερότερη» τοποθέτηση. Αυτά προϋπήρχαν και ήταν γνωστά από την αρχή σε όλους τους.
Το σύνθημα δόθηκε  (και ας το καταλάβει και ο Π. Καμμένος) όταν έκανε λόγο ανοιχτά και δημόσια για στροφή της χώρας στο δολάριο. Αμέσως μετά ξεκίνησαν τα όργανα των αποχωρήσεων. 
Για ψάξτε λοιπόν ποιοι θίγονται από την σύνδεση της χώρας με το δολάριο;
Μήπως είναι οι Γερμανοί;
Μήπως είναι οι εδώ τραπεζίτες;
Ψάξτε λίγο και θα ανακαλύψετε πολλά, όπως το γιατί και πως συγκεκριμένα blogs δημοσίευαν την πληροφορία μια εβδομάδα πριν! 
Όσο για τους «Ανεξάρτητους Ελληνες»: δεν πρόκειται να διαλυθούν (άσε που τους δόθηκε και χρόνος στην τηλεόραση, που τους είχαν «κομμένους»).  Μπορεί να μετασχηματιστούν, αλλά όσο εξυπηρετούν κάποιες αναγκαιότητες, θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Άλλωστε η «φυγή» των δεξιών, δίνει στον Καμμένο την ευκαιρία να πλατύνει τους πολιτικούς ορίζοντες και τον πολιτικό λόγο της κίνησής του.
Κάποιοι από εμάς, εάν ήμασταν στην θέση του, θα είχαμε επιδιώξει την εξέλιξη αυτή.
Η Δ.Ε. του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…

Η Μεσόγειος φλέγεται! -Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας [Δείτε ολόκληρη την συζήτηση ή επιλέξτε ένα από τα δέκα ατομικά video των ομιλητών]

Η Μεσόγειος φλέγεται! Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας Στρογγυλό τραπέζι-Συζήτηση Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012 (Ξενοδοχείο Museum, Μπουμπουλίνας 16)
Συζήτησαν:
Δημήτρης Καραμήτσας, πρόεδρος Λαϊκού Κινήματος, “Ένωση των Λαών της ΜεσογείουΓιαννης Μιχελογιαννάκης, βουλευτής Ηρακλείου, “Το Συριακό Ζήτημα και οι προεκτάσεις τουΓαβριήλ Πελεκίδης, Δικηγόρος-Διεθνολόγος, “Το θέμα της ελληνικής Α.Ο.Ζ. και των άλλων στην ΜεσόγειοΝίκος Κλειτσίκας, συγγραφέας: “Η εθνοκάθαρση εναντίον της Συρίας, πρόκληση στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ειρήνηΒαγγέλης Χωραφάς, εκδότης του περιοδικού Monthly Review “Ο ρόλος του ΝΑΤΟ στη ΜεσόγειοΓιώργος Παπαγιαννόπουλος, Σοσιαλιστική Ανασύνθεση, “Οι σύγχρονες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στα ΒαλκάνιαΠαύλος Τουμανίδης, Κ.Ε. ΔΗ.Κ.ΚΙ.-Σοσιαλιστική Αριστερά, μέλος Γραμματείας Εξωτερικών & Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, “Η ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή και η αντιμετώπιση του τουρκικού επεκτατισμούΣυντόνισε ο Γιάννης Αγγέλου, Γραμματέας Λαϊκού Κιν…