Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ …

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ … 
(γράφει ο Δημ. Καραμήτσας) 

Το Λαϊκό Κίνημα, το κίνημά μας είχε προβλέψει όσα συνέβησαν.
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου είχαμε γράψει :
«Είναι βέβαιο ότι οι τραπεζίτες ελέγχουν ακόμα την πολιτική ζωή του τόπου και τους ανίκανους πολιτικούς των περισσοτέρων κομμάτων. Σε πολλά από τα μέλη του κινήματος υπάρχει εδραία πεποίθηση ή έστω εκτίμηση ότι κάποιοι τραπεζίτες θα επιδιώξουν, θα απειλήσουν με πολιτική αποσταθεροποίηση την χώρα για να επιτύχουν τα σχέδιά τους. Το προβλέπουμε και καλούμε όλους τους σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες σε εγρήγορση.
            Προειδοποιούμε τους πάντες για τον κίνδυνο νέας εθνικής προδοσίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν στενά οικονομίστικα συμφέροντα και όχι ο ελληνικός λαός.» (http://laikometopo.blogspot.com/2011/10/blog-post_23.html)

Δεν κάνουμε προφητείες, απλά στηριζόμαστε στην μελέτη του αντιπάλου, στην γνώση και την ανάλυση. Γνωρίζουμε τις επιδιώξεις, τους σκοπούς και τις δυνατότητές τους και μπορούμε να προβλέψουμε τις κινήσεις τους.
Περίμεναν ένα σύνθημα, μια αφορμή και εάν δεν τους την έδινε ο Γιωργάκης, θα την έβρισκαν από μόνοι τους, θα την δημιουργούσαν.
Κάποιοι συμβούλευσαν τον Παπανδρέου, να παίξει το χαρτί του δημοψηφίσματος. Θα ήταν σοφή κίνηση εάν γινόταν βάσει σχεδίου. Θα μόχλευε την τιμή των ελληνικών ομολόγων πολύ προς τα κάτω στην δευτερογενή αγορά. Με μία σωστή αλληλουχία κινήσεων και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δράσης, με 30δις θα μπορούσε να εξαγοραστεί – επαναγοραστεί από το δημόσιο όλο το ελληνικό δημόσιο χρέος, όλα τα ομόλογα που κυκλοφορούν ή τα περισσότερα από αυτά. Ο χρέος θα γινόταν καπνός … . Το κούρεμα και η προς τα κάτω μόχλευση είναι σαφές ότι θα έθιγε βάναυσα τους κερδοσκόπους κατόχους των ελληνικών ομολόγων δηλ. κατά βάση τους τραπεζίτες. Αυτοί οι τελευταίοι έχουν στην Ελλάδα την μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα, τουλάχιστον 180 βουλευτές σχετίζονται με τις τράπεζες. Ηταν αναμενόμενο να αντιδράσουν και αντέδρασαν, όπως προβλέψαμε.

Είναι βέβαιο όμως πως καμία εξέλιξη δεν θα υπάρξει χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Αμερικανικού παράγοντα. Εάν δεν πει η πρεσβεία το ΟΚ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή. Αυτό αναμένουν τώρα, την έγκριση των κεντρικών της αποικίας. Οποιος επιλεγεί θα πρέπει να είναι δικός τους άνθρωπος και για να μην υπάρχει πρόβλημα φαβορί είναι τραπεζίτες ή καλύτερα «τραπεζάνθρωποι» … .
Σύντροφοι, φίλοι, αδελφοί Ελληνες και Ελληνίδες ό,τι προκύψει δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή σωτηρίας, θα είναι κυβέρνηση ενότητας και διάσωσης των τραπεζιτών και του «πολιτικού κόσμου», των πολιτικών υπαλλήλων τους.
Μην εξαπατηθεί λοιπόν κανένας, τα συμφέροντά τους είναι διαμετρικά αντίθετα με τα συμφέροντα της πατρίδας, με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.     
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…