ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας, δηλώστε την συμμετοχή σας.
e-mail laikometopo@gmail.com




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά ποιοί είστε; δεν πρέπει να δώσετε τα ονόματά σας, να σας δούμε ποιοί είστε; γιατί τόση μυστικότητα;

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ είπε...

@ "Ανώνυμος"
Είμαστε άνθρωποι από τα σπλάχνα του λαού και της κοινωνίας μας, που βιώνουμε οι ίδιοι τις αγωνίες τις δικές μας και τις αγωνίες όλων.
Ισως κάποιοι από εμάς να είμαστε περισσότερο γνωστοί, ποτέ όμως δεν γίναμε κομμάτια των μηχανισμών του συστήματος σε θέσεις κλειδιά.
Στο λαϊκό κίνημα δεν μετέχουν άνθρωποι εκτός του λαού, ούτε άνθρωποι που θεωρούν τον λαό αυτής της χώρας κατώτερό τους.
Υπάρχει μέχρι σήμερα μερική ανωνυμία για να προστατευτούν κάποια μέλη μας από την εκδικητική μανία των ιθυνόντων του κράτους (αυτή δυστυχώς είναι η κατάντια τους).
Μερικά ονόματα μελών θα βρεις κάτω από τα άρθρα.
Την Κυριακή θα συνεδριάσει η ομάδα πρωτοβουλίας και για το θέμα της δημοσιοποίησης λίστας μελών.
Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, έστω και με ψευδώνυμο.
Αλλωστε το ζητούμενο είναι να έλθουμε σε επαφή, να ανταλλάξουμε απόψεις για να έλθουμε κοντά και να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλουμε για την χώρα και για την κοινωνία μας : "ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ" !!!

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας

Ανώνυμος είπε...

Με ενδιαφερον διάβασα όλα όσα λέτε αλλά δώστε μας το προφιλ σας ετσι ωστε να σας υποστηριξουμε. Σας ρωτώ για τα αυτονόητα πλεον!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα από όλα, το πολιτικό προφίλ του κινήματος υπάρχει στα κείμενα που έχουν αναρτηθεί (και υπάρχουν και άλλα που φτάνουν τις πολλές χιλιάδες σελίδες).
Υπάρχουν δύο λόγοι για την ανωνυμία κάποιων (θα ληφθεί σχετική απόφαση την Κυριακή).
Ο 1ος λόγος είναι το γεγονός ότι κάποια μέλη μας θέλουν να προφυλάξουν τις εργασιακές τους σχέσεις. Οι καιροί είναι χαλεποί ... .
Ο 2ος και ίσως ο βαθύτερος είναι ότι πιστεύουμε στις ιδέες και όχι στα πρόσωπα. Δεν έχει για εμάς σημασία να εντυπωσιάσουμε με ονόματα, τίτλους και περγαμηνές. Είμαστε λαός, είμαστε ίσοι άνθρωποι που μετέχουν με σύνεση και χωρίς διάθεση προσωπικής προβολής και ανάδειξης.
ΙΔΕΕΣ και ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, αυτό μετράει για εμάς.
Δεν έχει καμία σημασία εάν γραφτεί ότι μέλος μας είναι π.χ. ο υπογράφων, ο οποίος είναι πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών και Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.), δικηγόρος κλπ. ή ο Κώστας Καντιώτης που είναι οικοδόμος ή η Μαρία Παναγιωτίδου που είναι άνεργη. Οι διακρίσεις που προκύπτουν για κάποιους σε σχέση με την κοινωνική επαγγελματική θέση δεν μας εκφράζουν.
Πιστεύουμε στην ανθρώπινη ισότητα απόλυτα και αταλάντευτα και αυτή την ισότητα την κάνουμε πράξη και με τον τρόπο αυτό.
Αφήσαμε ανοικτό τον ανώνυμο σχολιασμό και την ανώνυμη ή με ψευδώνυμο συμμετοχή γιατί σκοπός είναι οι ιδέες που συνεισφέρει κάθε άνθρωπος και όχι οι συστημικές περγαμηνές του.
Ζητούμε την συμμετοχή όλων, με όποιο τρόπο θέλουν, αλλά κυρίως με την σύνεση και την σκέψη της ισότητας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δημ. Καραμήτσας

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...