COVID 19 και Βιοτεχνολογία (σταχυολόγηση άρθρων)

Δημοσιεύονται κάποια αποσπάσματα που αποτελούν μία θεματική ενότητα.
Προσοχή στην πρόταση του τελευταίου μέρους. Το παιχνίδι της ανθρωπότητας με την βιοτεχνολογία πρέπει άμεσα να τεθεί υπό τον έλεγχο των λαών και να παύσει. 

Α. Η έκπληξη του καθηγητή Γιαμαρέλου, για τον πρωτοφανή τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιός στον ανθρώπινο οργανισμό, λέει πολλά (αν όχι όλα) για την προέλευσή του. Ο ιός χακάρει τα ανθρώπινα κύτταρα του πνεύμονα. Χρησιμοποιεί πρωτεϊνες ίδιες με τις ανθρώπινες για να "ξεκλειδώσει" τα κύτταρα και την άμυνά τους, να εισέλθει σε αυτά και να τα μετατρέψει σε εργοστάσιο αναπαραγωγής του, μιμούμενος ότι είναι ουσία που χρησιμοποιούν.
Πρωτοφανές και σίγουρα δύσκολο να είναι αποτέλεσμα της φύσης και μάλιστα μιας διατροφικής διαδικασίας που χρησιμοποιούν οι Κινέζοι χιλιάδες χρόνια. Αν ο ιός είχε την ανάγκη να "εξελιχθεί" μεταλλασσόμενος γιατί άραγε να το κάνει τώρα και γιατί να χτυπάει τους πνεύμονες και όχι το στομάχι ... . Ακόμα περισσότερο, όμως, η θεωρία της εξέλιξης/μετάλλαξης των ειδών έχει έναν οργανισμό ως βάση. Αυτός μεταλλάσσεται και μάλιστα όχι σε θεμελιώδη χαρακτηριστικά.
Επειδή ο ιός δεν έχει "εγκέφαλο" για να σκεφτεί περίπλοκα, αλλά μόνο τρόπο λειτουργίας-ζωής είναι ευνόητο ότι ο εξοπλισμός ενός απλού οργανισμού που περιβάλλεται από μία μεμβράνη με την λογική του να μιμηθεί και να έχει στον οργανισμό του ανθρώπινες πρωτεϊνες που χρησιμοποιεί ως κλειδιά για να γίνει αποδεκτός και να εισέλθει στα κύτταρα δεν είναι μία διαδικασία της φύσης, ως προς το είδος ζωής που αποκαλείται "ιός".
Το ποιοί κατασκεύασαν τον ιό - χάκερ, που αύριο εξελισσόμενος ή μεταλλασσόμενος θα χακάρει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και άλλα όργανα είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί. Πρέπει όμως η ανθρωπότητα να πασχίσει, όσο υπάρχει, να μάθει την αλήθεια και να στείλει όλα αυτά τα κτήνη στην πλατωνική σπηλιά τους.
Τώρα η ανθρωπότητα θα πρέπει να προσπαθήσει να βρει τον τρόπο να χακάρει αυτή τον ιό (μιας και το αμυντικό σύστημα του οργανισμού δεν ενεργοποιείται για τους ανωτέρω λόγους ή ενεργοποιείται κατά των κυττάρων του). Θα πρέπει να βρεθεί η ουσία ή ο τρόπος, ώστε να στραφεί ο ένας κορονοϊός εναντίον του άλλου θεωρώντας ότι αυτός είναι ο αναπαραγωγικός ζωογόνος προορισμός του και όχι το ανθρώπινο κύτταρο. Ισως να του δώσουμε τις πρωτεϊνες του σε θανατηφόρο για αυτόν δόση. Η λύση του εξοπλίζω το αμυντικό σύστημα του οργανισμού ώστε να τον σκοτώσει δεν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση. Ο ιός αυτός κινείται ως ουσία που διατρέφει τα κύτταρα και αυτά του ανοίγουν την πόρτα εισόδου. Το αμυντικό σύστημα νομίζει ότι όλα πάνε καλά μέχρι που τελικά το καταλαβαίνει, αλλά πλέον επιτίθεται στα ίδια τα κύτταρα του οργανισμού μας που τα έχουν κυριεύσει και αποικίσει οι ιοί και ουσιαστικά το ίδιο το αμυντικό μας σύστημα ολοκληρώνει το έργο του ιού σκοτώνοντας τα ίδια τα κύτταρά μας. Ο ιός πεθαίνει μόνο μαζί μας ... .
Συνεπώς, τονίζω, ότι η λύση για αυτόν το ιό και τους άλλους της αυτής οικογένειας - φάμπρικας που θα ακολουθήσουν είναι να χακάρουμε εμείς τον ιό, να τον κοροϊδέψουμε ως προς τον προορισμό του και τον στόχο του. Αυτό σήμερα μπορεί να γίνει είτε με πολύ συγκεκριμένους τρόπους: α. να τον "δηλητηριάσουμε" με αυτό που θα νομίσει ότι τον τρέφει, δηλ. με τις ουσίες που ψάχνει στον οργανισμό μας (π.χ. μια μεταλλαγμένη πρωτεϊνη που θα τον δηλητηριάσει). β. να χρησιμοποιήσουμε οργανισμούς - δολώματα που θα τον επικεντρώσουν σε αυτούς και όχι στα κύτταρα και αυτά θα τον νικήσουν. Το δεύτερο ως γνωστόν περικλείει σειρά γνωστών κινδύνων.
Θέλω να τονίσω ότι μετά από όλα αυτά, επειδή ο ιός αυτός, λειτουργεί ως σκατόψυχος νεοφιλελεύθερος ιμπεριαλ-καπιταλιστής είναι σαφές ότι η έμπνευσή του αποτελεί "ιδέα" ανθρώπων αυτής της λογικής. Ανεγκέφαλους σκατο-πλατωνιστές.
Απόψε έχω την αίσθηση ότι κάποιοι θα δώσουν λύση. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σε λίγες ημέρες.
Ψάξτε για την "θεωρία των βιοτικών αναγκών" , ό,τι υπάρχει στο διαδίκτυο μήπως και καταλάβετε που πρέπει να κινηθεί η ανθρωπότητα.

Β. Λίγη ανάλυση ακόμα για τον τρόπο λειτουργίας του ιού.
Από τον τρόπο λειτουργίας του ιού στον οργανισμό δηλ. την δυνατότητά του να παραπλανεί ανοσοποιητικό και τα κύτταρα του πνεύμονα, να εισέρχεται σε αυτά και να τα καταστρέφει, σε συνδυασμό με τις ηλικίες στις οποίες είναι θανατηφόρος, προκύπτει το εξής:
Ο ιός είναι θανατηφόρος για τους ανθρώπους και ηλικίες, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα ανάπλασης των κατεστραμμένων κυττάρων τους. Η δυνατότητα αυτή είναι κάτι που χάνεται με την πάροδο της ηλικίας (βλ. γηρατειά) ή από συγκεκριμένες ασθένειες ανά όργανο ή στο σύστημα κυκλοφορίας τους αίματος.
Συνεπώς, κατά την προσέγγιση - διαπίστωση αυτή, κάτι που θα πρέπει όλοι να κάνουν/με είναι να μελετήσουν και να λάβουν τις ουσίες που αναπλάθουν τα κύτταρα των πνευμόνων. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγουν το μοιραίο. Το ίδιο πρέπει να δει και η ιατρική επιστήμη ως προς την θεραπεία και την πρόληψη.

Γ. ΣΤΟΠ τώρα στην "βιο-τεχνολογία"

Ας πάμε και σε κάτι πιο “ζόρικο” :
“Εντελώς τυχαία” την αλματώδη ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας κατά τις τελευταίες δεκαετίες, συνόδευσε η ανά μικρά χρονικά διαστήματα εμφάνιση νέων ιών και μάλιστα φονικών και χωρίς υφιστάμενη θεραπεία. Περίεργη η σύμπτωση … .
Η βιοτεχνολογία θεμελιώνεται κατά βάση ως τεχνολογία του πολέμου και εξελίσσεται ιδιαίτερα από τους Γερμανούς ναζήδες πριν και κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Είναι γνωστά τα πειράματα των ναζήδων γιατρών/τεράτων στους “τροφίμους” των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Αυτά ήταν κατά βάση πειράματα “βιοτεχνολογίας”. Αν μελετήσει κανείς την πορεία των “επιστημόνων” αυτών και την ειδική ασυλία που είχαν στις δίκες που ακολούθησαν (αντί για την κρεμάλα που θα τους έπρεπε) θα δει ότι προστατεύθηκαν και άμεσα ανέλαβαν διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες βιοτεχνολογίας του δυτικού κόσμου. Ας ανατρέξουν, οι πιο επιμελείς, στην εταιρεία BAXTER (το καμάρι των Η.Π.Α./Ροκφέλερ), στην ιστορία της και στην σχέση της με τον H1N1.
Για τον άνθρωπο που σκέπτεται, που αντιλαμβάνεται το τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η φύση και τους ρυθμούς της είναι ευνόητο ότι ιοί όπως ο HIV (έιτζ), ο SARS, ο Η1Ν1 (ακόμα και αυτός) και τούτος εδώ ο COVID 19, δεν έχουν βάση μετάλλαξης, δεν έχουν “πατέρα και μάνα” , δεν έχουν πίσω τους βασικό ιστορικό ιό, ο οποίος να γνώρισε συγκεκριμένη μετάλλαξη. Είναι όλοι τους νέα δημιουργήματα, που είναι δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο να δημιούργησε η φύση από “παρθενογέννεση”.
Ιός που να μιμείται την πρωτεΐνη, περιέχοντας ανθρώπινες πρωτεΐνες, για να μην γίνει αντιληπτός από το ανοσοποιητικό σύστημα και εν συνεχεία να ξεγελάσει το κύτταρο των πνευμόνων δεν έχει υπάρξει στην φύση και την ιστορία της. Αυτό ο ιός – hacker, δούρειος ίππος, ιός της ευθανασίας και ιός – Καιάδας, δεν φτιάχθηκε από την φύση. Η φύση αποφασίζει με την δική της λειτουργία της γήρανσης το βιολογικό τέλος των όντων.
Ολο αυτό το ακραία επικίνδυνο παιχνίδι της βιοτεχνολογίας (κλωνοποιήσεις ζώων, ίσως και ανθρώπων, μεταλλαγμένα φυτά, μεταλλαγμένα είδη ζώων, ιοί, βακτήρια κοκ), πρέπει άμεσα να τεθεί υπό τον κοινό παγκόσμιο έλεγχο των λαών και όχι των επιχειρηματικών ολιγαρχιών, με λήψη άμεσων μέτρων για τα οποία πρέπει όλη η σκεπτόμενη ανθρωπότητα να παλέψει, να πιέσει, ακόμα και να πολεμήσει.
Οι κανόνες:
1. Οι μονάδες βιοτεχνολογίας απαγορεύεται να ανήκουν σε ιδιώτες και σε κράτη ή συνασπισμούς τους και παύουν να ανήκουν σε αυτούς.
2. Οι μονάδες βιοτεχνολογίας ανήκουν και ελέγχονται από ένα παγκόσμιο φόρουμ, (όχι παγκόσμιο οργανισμό ή κυβέρνηση), στο οποίο μετέχουν με πλήρη δικαιώματα οι πολίτες όλου του πλανήτη. Το φόρουμ υφίσταται και λειτουργεί διαδικτυακά και αποφασίζει με καθολική παγκόσμια ψηφοφορία. Μέχρι να συγκροτηθεί το παγκόσμιο φόρουμ, οι μονάδες βιοτεχνολογίας παύουν υποχρεωτικά να λειτουργούν.
3. “Ανεξάρτητα εργαστήρια”, ερευνητικά ή μη, οποιασδήποτε μορφής και βάσης απαγορεύονται και τίθενται υπό την άδεια και την λειτουργική παρακολούθηση του παγκοσμίου φόρουμ των λαών.
4. Η δημιουργία οποιασδήποτε νέας μορφής ζωής για οποιονδήποτε λόγο απαγορεύεται.
5. Σε ο,τιδήποτε πειραματίζονται ή ό,τι επιθυμούν να παράξουν οι μονάδες βιοτεχνολογίας, απαγορεύεται να έρχεται σε αντίθεση με τους βασικούς νόμους της φύσης και της ζωής στον πλανήτη. Για να ξεκινήσει η οποιαδήποτε έρευνα απαιτείται άδεια του παγκόσμιου φόρουμ των λαών που δίδεται με πλειοψηφία 2/3 και ελάχιστη απαρτία/ψήφο 500.000.000 ανθρώπων. Τα αποτελέσματα της έρευνας ανακοινώνονται ανά στάδιο, όπου και πρέπει να υπάρξει η αυτή πλειοψηφία για την συνέχισή τους. Ο,τι παράγεται από τις διαδικασίες αυτές ανήκει σε όλους τους λαούς και ανθρώπους του πλανήτη, χωρίς κανένα πλαίσιο κερδοσκοπίας.
Αυτά και ας κινητοποιηθούμε σε όλο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...