ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, ΤΟΝ ΣΚΑΪ & ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ … .


Α. Καταδικάζουμε την επίθεση στον ΣΚΑΪ ως αποδεδειγμένα ανεπιτυχή. Δεν είναι δυνατόν να μην καταδικάζουμε μία ανεπιτυχή επίθεση.
Επίσης, την καταδικάζουμε, επειδή έδωσε το δικαίωμα σε όλο αυτόν τον άθλιο συρφετό να βγει να κλαφτεί, να ζητήσει και άλλη αστυνόμευση και να βγάλει και άλλη χολή κατά των πραγματικών ανθρώπων, των αναξιοπαθούντων και των δικαίων τους και να διεκδικήσει συμπάθεια που δεν δικαιούται: ο ΣΚΑΪ ήταν και είναι προσβολή για την δημοκρατία και τον πολιτισμό της χώρας και την κρατά καθηλωμένη στα ιδεαλιστικά αφοδευτήρια του αστισμού.
Καταδικάζουμε επίσης την επίθεση, διότι έδωσε το δικαίωμα στον Αλαφούζο να ανακαινίσει το κτίριο με τα λεφτά των άγρια φορολογούμενων πολιτών, την φορολογία-κλοπή των οποίων προπαγανδίζει ο ΣΚΑΪ άγρια, καθυβρίζοντας κάθε ανήμπορο πολίτη αυτής της χώρας ως φοροφυγά, μπαταχτσή, κλέφτη, αλήτη κλπ.
Απορούμε, τέλος, πως επί τόσες ώρες και σε αυτό το σημείο, δεν έγινε αντιληπτή η βόμβα και νωρίτερα αυτοί που την άφησαν … .

Β. Καταδικάζουμε τον ίδιο τον ΣΚΑΪ για τους ανωτέρω λόγους και επειδή αυτός είναι η βόμβα. Είναι η βόμβα στην πρόοδο των ανθρώπων στην Ελλάδα, η βόμβα στην την δημοκρατία και την απελευθέρωση των ανθρώπων και η βόμβα στην ενημέρωση. Οι βομβιστές του είναι γνωστοί Αρης, Μπάμπης, Ιωάννα κλπ. … . Αυτοί έπρεπε να έχουν συλληφθεί και δικαστεί για το αδίκημα του σκόπιμου επί μισθώ ιδεασμού και παραπληροφόρησης των πολιτών.

Γ. Καταδικάζουμε όσους κλαύθμωνες καταδικάζουν την “επίθεση” και συμπαραστέκονται στον ΣΚΑΙ, διότι είτε ενεργούν από προσωπικό συμφέρον (κάτι μενουμευρώπηδες, δεξιοί κλπ) είτε ενεργούν από προσποιητό αστικό καθωσπρεπισμό και στην πραγματικότητα χαίρονται (όπως και εκατομμύρια Ελληνες). Συνεπώς, κανενός οι δηλώσεις δεν είναι άδολες και για τον λόγο αυτό τους καταδικάζουμε όλους, μαζί με όσους άσχετους και αδαείς απλούς πολίτες έσπευσαν, επίσης, να καταδικάσουν την “επίθεση” από μιμητισμό, για το μερίδιο ταύτισης και δόξας δίπλα στους διάσημους καταδικάζοντες και χωρίς η επίθεση να αφορά ούτε την δημοκρατία, ούτε τους ίδιους. Αλλωστε, το να βάζεις δίπλα την Δημοκρατία δίπλα στους υβριστές της και να την ταυτίζεις με αυτούς είναι σαν να ταυτίζεις τον βιαστή με το θύμα του. Η Δημοκρατία απλώς ανέχεται κάτι φαινόμενα τύπου ΣΚΑΪ και δεν ταυτίζεται (η Δημοκρατία) με αυτά και την λειτουργία τους, όπως δια της βόμβας επιχειρούν να παραπληροφορήσουν και να παρασύρουν. Οταν είσαι Δημοκράτης δεν είσαι “ΣΚΑΪ”, απλώς τον ανέχεσαι με απέχθεια.
Τέλος, δεν καταδικάζουμε την βόμβα, διότι η βόμβα είναι ιδέα και οι ιδέες στην σάπια ντεμέκ δημοκρατία “δεν καταδικάζονται”, αλλά μόνο πουλιούνται. Αλλωστε, η ίδια η βόμβα δεν ήξερε ούτε που την έβαλαν να σκάσει, ούτε ποιοι ήταν οι “βομβιστές”, ούτε τελικά τι θα εξυπηρετούσε ο “θάνατός” της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...