Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και ΑΠΟΓΝΩΣΗ

                    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Η ΑΠΟΧΗ είναι αυτό που θέλει να πετύχει το σύστημα που κυβερνά την Ελλάδα.
Η αποχή είναι η επιτυχία της “θεραπείας σοκ”, που εσκεμμένα εφαρμόζουν σε όλους μας οι διεθνείς και ντόπιοι ναζήδες του νεο-φιλελευθερισμού. Η αποχή είναι η επιτυχία της αλητείας του Τσίπρα και της παρέας του, που ως πιστό όργανο της ξένης και ντόπιας ολιγαρχίας εφάρμοσε το “δόγμα του Σοκ” σε έναν λαό που φάνηκε καθαρά πως είχε πια αποφασίσει να αλλάξει και να ανατρέψει την πορεία του τόπου του προς την καταστροφή και την απαξίωση.
Αυτή η αλητεία, όχι μόνο δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη, αλλά πρέπει να απαντηθεί με την ίδια και περισσότερη αποφασιστικότητα, με την δύναμη που δίνουν ο ένας στον άλλο τα εκατομμύρια συμπολίτες μας, που ανέτρεψαν τους Σαμαρά – Βενιζέλο και, κυρίως, που ψήφισαν “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα. Ολοι μαζί ενωθήκαμε σε ένα πολιτικό σώμα με κοινή απόφαση αλλαγής, απείθειας και ανατροπής και αυτή την ενότητα το σύστημα δεν την ήθελε με κανένα τρόπο και την πολέμησε από την αρχή μέχρι σήμερα με τους γνωστούς βρώμικους τρόπους και πρόσωπα – σαλτιμπάγκους.
Σήμερα, δύο μόλις μήνες μετά το δημοψήφισμα, κανένας από τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους και τα παπαγαλάκια των καναλιών δεν κάνει λόγο για το δημοψήφισμα, το δεσμευτικό αποτέλεσμά του και το πολιτικό και ποινικό έγκλημα της εσκεμμένης και πραξικοπηματικής αγνόησης και διαστροφής της λαϊκής εντολής. Εχουν σοβαρό ζήτημα, νομικό και πολιτικό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνουν αυτές τις εκλογές.
Η απάντησή μας λοιπόν δεν πρέπει να είναι η αποχή της απογοήτευσης. Αυτή είναι η λύση στην οποία ωθούν όλους εμάς τους ανένταχτους σκεπτόμενους πολίτες. Μάλιστα για να υπάρχει και “πλουραλισμός” προσφέρουν και συστημικές πολιτικές λύσεις έκφρασης της απαξίωσης που νοιώθουμε για τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, κάτι τύπους σαν τον Λεβέντη που είναι απόλυτα όργανα του συστήματος. Το κερασάκι της απάτης, που ωθεί στην αποχή και στον συμβιβασμό, το έχουν εργολαβικά αναλάβει οι δημοσκόποι, οι πλαστογράφοι αυτοί της λαϊκής βούλησης, που θέλουν να πείσουν ότι το σύστημα είναι κυρίαρχο και ότι δεν υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις αντίστασης στον λαό. Επιδιώκουν με τον τρόπο αυτό να ωθήσουν στην αποχή, στην απόγνωση, στην ταύτιση ακόμα με το σύστημα κάποιων που αμφιταλαντεύονται. Ομως να ξέρετε ότι οι δικές μας άμεσες επαφές, οι δικές μας “δημοσκοπήσεις” δείχνουν κόσμο μαζικά αποφασισμένο να τους ξαναπεί “ΟΧΙ”, δείχνουν ότι, αν το αποφασίσουμε, την Κυριακή θα τους ξαναστείλουμε όλους αυτούς, παλιούς και νεόκοπους αγύρτες, στον αγύριστο. Η αντίσταση είναι φουντωμένη μέσα σε κάθε έναν από εμάς, σε κάθε πολίτη ξεχωριστά και μένει και πρέπει την Κυριακή να εκφραστεί μαζικά, ωμά και άγρια, να τους “σκοτώσει” με ένα ειρωνικό χαμόγελο !!!.
Εμείς όλοι όμως, όσοι σκεφτόμαστε την αποχή (γιατί την σκεφτήκαμε όλοι) πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας πως το σώμα αυτό ενότητας που συγκροτήθηκε με την ψήφο του “ΟΧΙ”, αυτή η λαϊκή ετυμηγορία μάχης, αγώνα και πραγματικής προόδου, δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποχωρήσει.
Ξέρουμε, πως δεν μας εκφράζουν μηχανισμοί, κόμματα, εξουσίες. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε ανένταχτοι σε τέτοιους μηχανισμούς τόσα χρόνια, που τους κοιτάμε κριτικά και χαμογελάμε ειρωνικά και κριτικά κουνώντας το κεφάλι σε όσα μας λένε. Ούτε υπάρχουν κόμματα και πρόσωπα με τα οποία να μπορούμε να ταυτιστούμε απόλυτα. Ομως η ουσία αυτών των εκλογών και οι σκοποί για τους οποίους αποφάσισε και πραγματοποιεί το σύστημα αυτές τις εκλογές είναι η διάλυση και η απογοήτευση, είναι η ανεμπόδιστη εφαρμογή του ολέθρου των μνημονίων πάνω μας. Σε αυτό το έγκλημα, η απάντηση δεν μπορεί να είναι η σιωπή, η αποχή, η απομόνωση, η διάλυση. Απάντηση σε όλα αυτά και σε όλους αυτούς είναι μόνο η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ, ακόμα και εάν δεν μας πείθουν απόλυτα τα αντιμνημονιακά κόμματα και οι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί.
Λένε πολλά από τα λόγια που λέμε και εμείς, είναι και αυτοί αποφασισμένοι όπως και εμείς, αντιστάθηκαν, προσδοκούν, σχεδιάζουν και αυτοί την ώρα της ελευθερίας. Το Κοινωνικό Μέτωπο, αν είναι να έλθει, θα έλθει τώρα !!!, αμέσως μετά από αυτές τις εκλογές, οπότε θα το συγκροτήσουμε για να ανήκει σε εμάς και σε κανένα κόμμα και πολιτικάντη.
Οσοι και εάν είναι οι αρνητικοί παράγοντες που μπορεί να σκεφτεί κανείς, αυτός ο αποφασισμένος λαός πρέπει να προχωρήσει, ποδοπατώντας όσους τον κορόιδεψαν, όσους μετέτρεψαν την ζωή του σε συνεχές μαρτύριο, όσους προσπαθούν να τον φοβίσουν με ψέμματα.
Το ”νέο” δεν είναι ο Τσίπρας και η παρέα του, ούτε χωρεί “νέο” μέσα στο “παλαιό” (Μεϊμαράκης). Ολοι μαζί οι “μνημονιακοί” είναι αποβράσματα της ίδιας μήτρας και του ίδιου βόθρου και το ξέρουμε όλοι καλά.
Καθώς νομικά η αποχή δεν προσμετράται πουθενά στα αποτελέσματα των κομμάτων στις εκλογές (όπως και το άκυρο και το λευκό), έρχεται να τους στηρίξει νομικά, πολιτικά και ηθικά, να επικαλούνται αύριο κίβδηλα ποσοστά των κομμάτων τους στις εκλογές εξαγόμενα επί των ψηφισάντων, να την ερμηνεύουν ως λευκή εντολή να κάνουν ό,τι θέλουν πάνω μας και πάνω στην χώρα. Θα δίναμε εμείς ποτέ τέτοια εντολή και δικαίωμα σε οποιονδήποτε, να κάνει πάνω μας ό,τι θέλει; Είναι βέβαιο πως όχι !!!. Είναι λοιπόν αδύνατο και αδιανόητο να δώσουμε τέτοια εντολή και δικαίωμα σε αυτούς απέχοντας. Ειδικά, όταν ξέρουμε ποιο είναι το σάπιο, καταστροφικό και βρώμικο περιεχόμενο της πολιτικής και της αποστολής τους.
Η' μήπως μείναμε ανένταχτοι και κριτικοί απέναντι στην εξουσία για να μας κυβερνούν αυτοί και οι ξεπουλημένοι συμπολίτες μας, αυτοί που είναι κερδοσκοπικά γαντζωμένοι στην εξουσία, αυτοί που βάζουν γέρους και γριές με Αλτσχάιμερ να ψηφίζουν συνεχώς τα κόμματά τους ;
Θα απέχουμε για να αφήσουμε τους ανοϊκούς, τους προδότες και εξωνημένους να κυβερνήσουν την πατρίδα μας και να συνεχίζουν να μας καταστρέφουν ; ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ !!!
Ξανά !!!, αυτό το “κόμμα” μας, αυτό το κοινωνικό ποτάμι των ανέργων, των φτωχών, των καταπιεσμένων και καταφρονεμένων, όλων μας που σκεφτόμαστε ότι μας έχουν καταστήσει την ζωή ένα φοβικό παραλήρημα και θέλουν να μας γκρεμίσουν κάθε όνειρο και δυνατότητα ζωής στο μέλλον, για τα κέρδη τους και για το “ευρώ”, θα πρέπει να εκφραστεί και θα εκφραστεί ψηφίζοντας καθαρά αντιμνημονιακά, μουντζώνοντας και μουτζουρώνοντας αυτούς και όσα βρώμικα πρεσβεύουν.
Εμείς, που είμαστε ένα κομμάτι από εσάς και εσείς που είσαστε και δικό μας κομμάτι, σώμα από το σώμα ο ένας του άλλου, σας καλούμε όλους και όλες να δείξουμε, όλοι μαζί, το ίδιο αταλάντευτο και αποφασισμένο φρόνημα στις εκλογές της Κυριακής. Ολοι μαζί, ψήφο στους όποιους αντιμνημονιακούς σχηματισμούς και κόμματα για να τρέχουν την άλλη μέρα απορημένοι και φοβισμένοι στα αφεντικά τους οι πολιτικάντηδες της συμφοράς.
Η ψήφος καθενός από εμάς και όσων πάρουμε μαζί μας είναι σημαντική για όλους.

Δεν είμαστε μόνοι. Ειμαστε η πλειοψηφία. Είμαστε ένα κοινό σώμα και ο κοινός μας νους, βούληση και ανάγκη θα μας οδηγήσει στη νίκη.ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…