Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

WILLKOMMEN IN GRIECHENSWIΤZ (ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣΒΙΤΣ) ΕΛΛΑΔΑ : ΤΟ ΝΕΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ


WILLKOMMEN IN GRIECHENSWIΤZ - WELCOME TO GRIECHENSWITZ
(ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣΒΙΤΣ)
ΕΛΛΑΔΑ : ΤΟ ΝΕΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Στην Ελλάδα στήνεται και λειτουργεί το νέο και μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας, το νέο Αουσβιτς: το GRIECHENSWITZ.
Φυσικά, όπως και τότε, δεν θα ονομαστεί στρατόπεδο εξόντωσης (Vernichtungslager), αλλά στρατόπεδο συγκέντρωσης (Konzentrationslager) και καλύτερα στρατόπεδο εργασίας (Arbeitslager).
Αλλωστε, ως γνωστόν, για τους εμπνευστές του σχεδίου οι Ελληνες είναι γνωστοί τεμπέληδες, οπότε τους χρειάζεται να αναγκαστούν να εργαστούν. Οπως και τότε, για τους ίδιους ανθρώπους ισχύει το Arbeit macht Frei” (Η εργασία απελευθερώνει ... σ.σ. το σύνθημα στην ταμπέλα εισόδου του Αουσβιτς).
Μάλιστα, όπως και τότε, οφείλουν να εργαστούν δωρεάν (με λίγη μόνο τροφή) υπέρ των εμπνευστών του σχεδίου, ώστε να στηριχθούν οι οικονομίες τους που έχουν δανείσει τους Ελληνες τόσα (σ.σ. ανύπαρκτα) χρήματα.
Το στρατόπεδο καταλαμβάνει το σύνολο της χώρας που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα και, όπως τότε, έχει σκοπό να αποτελέσει την “Τελική λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων” (“Endlösung der Griechensfrage”). Αυτό μας λένε και τώρα για το νέο μνημόνιο, όπως και για τα προηγούμενα.
Εμπνευστές και οργανωτές του σχεδίου είναι οι απευθείας απόγονοι των “Αρειων” εμπνευστών και των συμμάχων τους. Κράτη με τα ίδια ονόματα, ίδιοι λαοί ... . Ολοι τους ενωμένοι σε ένα νέο άξονα (Anschlouss) ενταγμένο οργανικά και λειτουργικά στο πλαίσιο της Ε.Ε. , επιδιώκουν την εφαρμογή της Γερμανικής θεωρίας του ζωτικού χώρου (Lebensraum), άρρηκτα συνδεδεμένη με την δημιουργία και την ιστορική πορεία του Γερμανικού κράτους.
Επειδή οι σύγχρονοι Ελληνες αποτελούν για αυτούς μία κατώτερη και ιδιαίτερα προβληματική φυλή (Untermenschen) (δείτε σειρά γερμανικών δημοσιευμάτων και φερόμενων ως δηλώσεων Dr. Soible και άλλων αξιωματούχων) και όπως αφήνουν να εννοηθεί “άχρηστους ανθρώπους”, τυπικά δείγματα "ζωής που δεν αξίζει να ζει", “μιάσματα”, “σκουπίδια”, “πονηροί” “χειρότεροι από τους εβραίους και τους γύφτους” και “ξένο σώμα στην κοινωνία των ανθρώπων της Ε.Ε.” (εμπνευσμένοι και αυτοί, όπως και τότε, από τον Alfred Hoche), είναι σαφές ότι θα πρέπει να οδηγηθούν στην εξόντωση.
Την χώρα που κατοικούν θα την καταλάβουν Αρειοι που θα υπηρετούνται ντόπιους πρόθυμους συνεργάτες αστούς και από Αραβες, Αφρικανούς και Πακιστανούς μετανάστες, που σπρώχνουμε στην Ελλάδα με πολέμους και οικονομικές καταστροφές.
Επειδή μάλιστα η ιστορία δίδαξε ότι δεν πρέπει να αφήνεται ιστορικό αποτύπωμα, αποφασίστηκε να μην μεταφερθούν, αλλά η εξόντωση και η εξάλειψή τους να γίνει στον τόπο που κατοικούν. Θα εννοηθεί, όπως και τότε, ότι πέθαναν από φυσικά αίτια: από την φυσική καχεκτικότητά τους- απότοκο της άχρηστης φυλής τους, από την εργασία που δεν αντέχουν, από ασθένειες (ελλείψει νοσοκομείων και φαρμάκων), από την πείνα που προκάλεσε η τεμπελιά τους .... Η φυσική κατωτερότητα και αδυναμία τους, θα είναι, όπως και τότε, η εμφανής αιτία του θανάτου τους.
Το πρώτο βήμα, όπως και τότε, θα είναι να χάσουν τις περιουσίες τους. Τα σπίτια τους, τα χωράφια τους, ό,τι χρήματα έχουν και θα τα πάρουμε εμείς, όπως και τότε, για το καλό της Ε.Ε. και των ιδίων που είναι ανίκανοι να την διαχειριστούν. Βεβαίως, όπως και τότε, θα καταγραφούν, δήθεν για να επιστραφούν μόλις τελειώσει η “αναμόρφωσή” τους. Σκοπός, βέβαια, θα είναι, όπως και τότε, να μην επιστραφούν ποτέ, αφού κανένας δεν θα καταφέρει να επιβιώσει.
Το ίδιο θα γίνει και με την χώρα τους, που κατέλαβαν ενάντια στους φίλους και συνεργάτες μας, θα τους την πάρουμε και αυτή, γιατί είναι ανάξιοι να έχουν χώρα, γη και πατρίδα (όπως και τότε). Τους πήραμε ήδη τις τηλεπικοινωνίες, θα τους πάρουμε την ενέργεια, τα δίκτυα, τους δρόμους, τα τραίνα, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα ορυκτά, την τροφή. Ολα προς όφελος του Αξονα της Ευρώπης, μας τα χρεωστούν και αυτά, για να ελέγχουμε και απόλυτα τα πάντα, ακόμα και τις κινήσεις τους.
Στα Μ.Μ.Ε. μέχρι να τα πάρουμε και αυτά, θα έχουμε δικούς μας συνεργάτες, ανθρώπους που θα καθοδηγεί το πνεύμα του Γκαίμπελς, που θα τους προτρέπουν συνεχώς και καθημερινά να κάτσουν στα αυγά τους, να μην επαναστατήσουν, να μας ακούσουν γιατί θέλουμε το καλό τους, ότι μόνο με τις λύσεις που τους προτείνουμε υπάρχει μέλλον, ότι αλλιώς κινδυνεύουν, ότι αλλιώς θα πεθάνουν, θα καταστραφούν ... όπως και τότε ... .
Ηδη τους έχουμε πάρει τα χρυσαφικά ακόμα και τα χρυσά δόντια (όπως και τότε), τόνους χρυσάφι που έχουν φύγει στη Γερμανία και τις άλλες χώρες του άξονα. Και, έχοντάς τους κλεισμένους στην χώρα τους, θα τους αφαιμάξουμε κανονικά και θα τους αναγκάσουμε σε εξόντωση μέσω της πείνας, αφού δεν θα τους επιτρέπουμε να παράξουν για τον εαυτό τους, αλλά μόνο ό,τι θέλουμε να πάρουμε εμείς για να ταϊσουμε τους λαούς μας, όπως και τότε.
Οσους εξακολουθούν να αντέχουν θα τους αναλάβει ο Dr. Soible. Αυτός θα κάνει πειράματα για να δούμε τα ανθρώπινα όρια (όπως και τότε) όπως : τεχνικές κατάψυξης-επιβίωσης στο κρύο, αλλά και στην ζέστη (βλ. Άστεγοι, φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος), εγχειρήσεις χωρίς αναισθητικό (ελλείψεις στα νοσοκομεία), αντοχής στις λοιμώξεις (επίσης ελλείψεις στα νοσοκομεία και στα φάρμακα), αντοχής στην πείνα (άνεργοι και ανήμποροι οικονομικά), αντοχής στα αέρια και στο μονοξείδιο του άνθρακα (καυσόξυλα), “οικονομικής στείρωσης” (ποιός νέος άνεργος μπορεί να κάνει παιδιά ?) και πολλά άλλα αντίστοιχα, ώστε γρήγορα να εξοντωθούν τα μιάσματα. Οσοι προλάβουν να φύγουν (μεταναστεύσουν) θα εντοπιστούν και θα εξοντωθούν εκεί που θα πάνε, αφού ως σκουπίδια θα ξεχωρίζουν και κανείς δεν θα τους δίνει δουλειά.
Το στρατόπεδο πάντα θα το διευθύνει κάποιος που θα τους πείθει στην γλώσσα τους, ότι θα σωθούν, ότι είναι μια προσωρινή δοκιμασία, ότι δεν θέλουμε να τους κάνουμε κακό, ότι οι ίδιοι ευθύνονται για τα δεινά τους, ότι εργάζονται για μία μεγάλη Ευρώπη των λαών και πως ότι γίνεται είναι η μοναδική τους σωτηρία (όπως και τότε). Μάλιστα, όπως και τότε, θα τους επιτρέπουμε να εκλέγουν αντιπροσώπους με τους οποίους θα συνομιλούμε στο ίδιο βέβαια προσβλητικό και επιτακτικό ύφος.
Οπως και τότε, όσοι εξοντώνονται, απλώς θα “φεύγουν” και όσοι αντιδρούν θα φορούν ειδικά περιβραχιόνια, θα βρίσκονται σε απομόνωση και θα στερούνται το φαγητό ....
Ετσι αργά ή γρήγορα θα εξοντωθούν όλα τα μιάσματα, τα ανθρώπινα σκουπίδια που λέγονται Ελληνες.

Η εξόντωση των Ελλήνων σύντομα θα είναι γεγονός, είναι καθαρή επιδίωξη με τις ίδιες αρχές και αντιλήψεις, αλλά με άλλα μέσα. Οι αντιλήψεις, οι θεωρίες, οι πρακτικές είναι οι ίδιες, έχουν τροποποιηθεί μόνο ελαφρώς οι μέθοδοι, όμως ειλικρινά δεν ξέρουμε, αν όπως και τότε, θα λειτουργήσουν φούρνοι για να αποτεφρώνουν τους νεκρούς ...
Η ουσία παραμένει η ίδια : η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης με ανθρώπους που έχουν πειστεί ότι είναι ανήμποροι και ότι μόνο έτσι θα σωθούν (όπως και τότε): WILLKOMMEN IN GRIECHENSWIΤZ !!!.
Αυτό που εφαρμόζουν οι Γερμανοί και οι άλλοι της Ε.Ε. είναι μία σύγχρονη γενοκτονία, ένα νέο ολοκαύτωμα, που εμφορείται από τις ίδιες ακραίες ναζιστικές αντιλήψεις και τις ίδιες επιδιώξεις. Σήμερα δεν λέγονται εθνικοσοσιαλιστές, αλλά νεο-φιλελεύθεροι, παραμένουν όμως στην ίδια πηγη και δεξαμενή σκέψης, στην ίδια λογική και στις ίδιες επιδιώξεις.
Οι αλληγορίες, αν και φαίνονται ακραίες, στην πραγματικότητα δεν είναι. Στο βάθος τους έχουν την ίδια βάση, την ίδια θεωρητική ταυτότητα, τις ίδιες αντιλήψεις. Μας μισούν, μας βλέπουν ως κατώτερους και υπάνθρωπους και έχουν τις ίδιες πάντοτε επιδιώξεις.
Μόνο η ενεργός αντίσταση θα τους διώξει. Μόνο η ενεργός αντίσταση θα τους νικήσει.
Οποια και όποιος είναι παθητικός, ας κάτσει να υπομένει τα μαρτύρια του στρατοπέδου συγκέντρωσης που έχουν στήσει, του νέου Αουσβιτς: του GRIECHENSWIΤZ ...


ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να την πιστέψει. Πριν από μέρες ανακοίνωναν ότι θα παραταθεί η προστασία της α’ κατοικίας για τους υπερχρεωμένους και μέσω της διαδικασίας του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010). Για να δοθεί όμως παράταση απαιτείται η ψήφιση από την Βουλή τροπολογίας ή αλλιώς πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η Βουλή κλείνει αύριο και η ΠΝΠ έχει διαδικασία για να εκδοθεί και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα. Ούτε καν ως είδηση πλέον δεν υπάρχει και, κυρίως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όφειλαν να έχουν ήδη ρυθμίσει το θέμα, τώρα σιωπούν με νόημα. Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες τράπεζες με τα ξεπουλημένα δάνεια, όχι μόνο ακονίζουν τα νύχια τους για να εκπλειστηριάσουν ακίνητα, αλλά και καθυστερούν την παράδοση των αναγκαίων δικαιολογη…