Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ


ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι ...

Ζούμε στην χώρα του απίθανου. Το μόνο πιθανό στην Ελλάδα είναι το συντεταγμένα απίθανο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση με μία κεντρική υπόσχεση και λόγο (καθώς πρόγραμμα δεν υπήρχε, ούτε η παροχολογία Θεσσαλονίκης είναι πρόγραμμα) : “ότι θα καταργήσει άμεσα όλα τα μνημόνια και θα βγάλει την Ελλάδα από την λιτότητα” Εφερε μνημόνιο λιτότητας !!!. Τα ίδια ισχύουν και για τους ΑΝΕΛ.
Οσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και των ΑΝΕΛ) ψήφισαν ΝΑΙ στο μνημόνιο λένε ότι δεν τους εκφράζει, αλλά το ψηφίζουν για να μην πέσει η κυβέρνηση. Οτι εκβιάστηκαν αλλά υποκύπτουν. Ο,τι είναι καταστροφικό για την Ελλάδα, αλλά το ψηφίζουν για να την σώσουν !!!. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που είπαν ότι τους εκφράζει... .
Οι άλλοι, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν ΟΧΙ στην Βουλή, λένε ότι δεν τους εκφράζει και είναι καταστροφικό, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση που το έφερε και θα το εφαρμόσει !!!. Κάποιοι παραμένουν στην κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το καταστροφικό μνημόνιο, που καταψήφισαν !!!.
ΟΙ Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΟΤΑΜΙ είπαν ότι το ψηφίζουν γιατί με αυτό σώζεται η χώρα, αλλά καταψηφίζουν την κυβέρνηση που έφερε το μνημόνιο που ψήφισαν και σώζει την χώρα!!!.
Ολα αυτά αποδεικνύουν ότι υπάρχει ουσιώδης και επικίνδυνη πολιτική αλητεία και βλακεία στον τόπο. Αποδεικνύουν την παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας, πολιτικής και κοινωνικής ιδεολογίας, αποδεικνύουν τον τυχοδιωκτισμό. Πάνω από όλα αποδεικνύουν την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Κοιτάει ο πολίτης στην Βουλή και ψάχνει να βρει κάποιον αξιόλογο άνθρωπο, ανεξαρτήτως κόμματος. Κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να αναλύσει σε βάθος τα δεδομένα και κυρίως κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να ΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
Εδώ φτάσαμε εδώ και τόσα χρόνια στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση της ελληνικής ιστορίας και ακόμα όλοι οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι και όλοι οι δημόσιοι αγορητές, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ, δεν κατάφεραν να κάνουν μία υποτυπώδη ανάλυση ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση της χώρα μας και την ζωή μας.
ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ !!! μήπως και το διορθώσουμε.
Αυτό που ακούμε χρόνια τώρα είναι ένα ασταμάτητο κενολόγημα, άνθρωποι που μιλούν ώρες χωρίς να λένε τίποτα το ουσιαστικό. Αποτελέσματα χωρίς να υπάρχει πράξη !!!. Ευρώ = Σωτηρία, Εξω από το Ευρώ = Καταστροφή ... Καμία ανάλυση, καμία συνιστώσα, κανένας όρος, καμία λογική ακολουθία. Ποια κουλτούρα ηλιθιότητας επιβάλλουν με τον τρόπο αυτό στον λαό, τόσα χρόνια τώρα.
Δεν αναρωτιέται κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος πλέον, αλλά είναι βέβαιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ.
Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ !!!. Δεν ξέρουν ούτε ανάγνωση και ούτε καν πρόσθεση.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, στείλτε τους εκεί που ανήκουν: στο καλάθι με τα σκουπίδια.
Αυτο-οργανωθείτε, οργανωθείτε στο ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, οργανωθείτε αλλού. Πάντα όμως Δημοκρατικά και πάντα με ένα στόχο: να φτιάξουμε μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες


ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…