Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

                      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αυτές οι εκλογές πρέπει να μείνουν στην ιστορία.
Σε αυτές τις εκλογές πρέπει υποχρεωτικά και αναπόφευκτα να κλείσει ο κύκλος της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, να τιμωρηθούν οι καταστροφείς της Ελλάδας και να επέλθει η “κάθαρσις”.
Ο,τιδήποτε άλλο θα καταστήσει την πορεία της χώρας προς τον αφανισμό μη αναστρέψιμη.
Τα μαθηματικά της πορείας της χώρας, η πραγματική αριθμητική των ανθρώπων, των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων και δυνατοτήτων και η ληστρική μανία των ντόπιων και ξένων συντελεστών της απομύζησης του λαού και της χώρας, αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες σε βάθος αρκετών ετών, δημιούργησαν το καθεστώς της καταστροφής της χώρας και του λαού της.
Οι Ελληνες στις εκλογές της Κυριακής πρέπει να στείλουν στο πολιτικό και κοινωνικό επέκεινα όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όσα βιώσαμε και βιώνουμε.
Οπου και εάν δει κανείς, όποιο τομέα της πραγματικότητας και εάν εξετάσει βλέπει το χάος και την καταστροφή που επέφεραν οι υπηρέτες του νεοφιλελευθερισμού και των πολιτικών του.

Καμία ψήφος και ανοικτή καταδίκη των κομμάτων της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. , είναι πρεσβευτές του ψεύδους, της πολιτικής απάτης και αλητείας, όργανα των κλοπών και των λεηλασιών σε βάρος της χώρας και του λαού. Ζητάμε από τους ελεύθερους σκεπτόμενους Ελληνες πολίτες να παραδώσουν στην δημόσια χλεύη τα κόμματα αυτά και τους ψηφοφόρους τους.
Οι τελευταίοι, οι ψηφοφόροι αυτών των τύπων ή ανήκουν στις ληστρικές ελίτ και ολιγαρχίες ή είναι σκέτα ζώα στην κοτζαμπάσικη “Δημοκρατία των Μπεεεεέ¨, (http://laikometopo.blogspot.gr/search/label/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ%20ΤΩΝ%20ΜΠΕΕΕ) που γράψαμε μερικά χρόνια πριν.

Καμία ψήφος στους συνοδοιπόρους των πιο πάνω, στα κόμματα-απάτες των νεοφιλελεύθερων και των ολιγαρχών
Μαύρο στον άθλιο βούρκο που λέγεται “Ποτάμι”. Μαύρο στο κόμμα-απάτη που ίδρυσαν οι ολιγάρχες με επικεφαλής την μαριονέτα ανηψιό του Σημίτη. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή με Σημιτικούς και άλλους νεοφιλελεύθερους, παρά μόνο συνέχιση της ίδιας αθλιότητας.
Μαύρο στο κόμμα του Παπανδρέου, που βγήκε να ξαναζεστάνει τα ψέμματα του 2009 και να αθωώσει τον εαυτό του για την τελευταία πράξη του συλλογικού, διαχρονικού εγκλήματος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε βάρος της Ελλάδας και του λαού.
Μαύρο στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, υποκινούμενα του εφοπλιστικού κεφαλαίου, που εκφράζουν το μίσος απέναντι σε ο,τιδήποτε ανθρώπινο και ελεύθερο.

Το Λαϊκό Κίνημα καλεί όλους τους Ελληνες πολίτες στις κάλπες, στην μοναδική στιγμή που τους δίνεται το δικαίωμα σε αυτό το ψευδοδημοκρατικό πολίτευμα να εκφραστούν.
Αντιλαμβανόμαστε ότι για πολλούς και πολλές, ίσως να μην υπάρχει κόμμα και σχηματισμός που να τους εκφράζει απόλυτα.
Είναι όμως κοινή αναγκαιότητα να διωχθούν από την εξουσία και να κατακρημνιστούν οι υπαίτιοι της καταστροφής και αυτό πρέπει να πράξει κάθε πολίτης. Ας ψηφίσει μαυρίζοντας το σύστημα, ανάλογα με τα “πιστεύω” του.
Αν δεν πέσει μαύρη η νυχτιά για τους υπαίτιους, ενορχηστρωτές και αρχιτέκτονες της τραγωδίας, δεν πρόκειται ποτέ να ανατείλει ο ήλιος και να έλθει το φως της νέας ημέρας.
Ο στόχος είναι να μην πάρουν οι ανωτέρω καμία ψήφο.


Με αυτούς που θα έλθουν έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να την πιστέψει. Πριν από μέρες ανακοίνωναν ότι θα παραταθεί η προστασία της α’ κατοικίας για τους υπερχρεωμένους και μέσω της διαδικασίας του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010). Για να δοθεί όμως παράταση απαιτείται η ψήφιση από την Βουλή τροπολογίας ή αλλιώς πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η Βουλή κλείνει αύριο και η ΠΝΠ έχει διαδικασία για να εκδοθεί και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα. Ούτε καν ως είδηση πλέον δεν υπάρχει και, κυρίως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όφειλαν να έχουν ήδη ρυθμίσει το θέμα, τώρα σιωπούν με νόημα. Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες τράπεζες με τα ξεπουλημένα δάνεια, όχι μόνο ακονίζουν τα νύχια τους για να εκπλειστηριάσουν ακίνητα, αλλά και καθυστερούν την παράδοση των αναγκαίων δικαιολογη…