Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΑΖΑ – ΣΥΡΙΑ: ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ                             ΓΑΖΑ – ΣΥΡΙΑ: ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Ολοι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι, σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχουμε κατανοήσει καλά το όργιο βρωμιάς και υποκρισίας που κυριαρχεί στα κράτη και στους διεθνείς οργανισμούς του πλανήτη. Για τους δυτικούς αποικιοκράτες το διεθνές δίκαιο υπάρχει και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν και μόνο όποτε θέλουν να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους. Ο απόλυτος ευτελισμός του ρόλου του Ο.Η.Ε. και του διεθνούς δικαίου, ανάλογος ιστορικά με αυτόν της «Κοινωνίας των Εθνών», είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε νέες μεγάλες περιπέτειες.
            Στην Συρία, η διεθνής της παγκόσμιας αθλιότητας: οι Η.Π.Α., οι πρώην αποικιοκράτες της Ε.Ε. (Αγγλοι, Γάλλοι κλπ.), το ΝΑΤΟ συνολικά, η νέο-οθωμανική αυτοκρατορία του Ερντογάν, οι ναζιστές σιωνιστές του Ισραήλ, οι φασιστικές μοναρχίες των Αράβων και τα σκοταδιστικά ιερατεία του Ισλάμ, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εξοντώσουν το φρόνημα του ιστορικού λαού της Συρίας και την τελευταία κοσμική κυβέρνηση του Αραβικού κόσμου, που αν μη τι άλλο είναι η μοναδική που εξασφάλιζε βασικές ελευθερίες στους πολίτες της χώρας αυτής. Εκπαίδευσαν, εξόπλισαν και χρηματοδοτούν μισθοφόρους (όπως κάποτε τους «κόντρας» στη Νικαράγουα και τον UCK στο Κόσσοβο) και τους αποκαλούν «επαναστάτες της Συρίας». Η βαρβαρότητα των άθλιων αυτών μισθοφόρων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και όπως και στο Κόσσοβο δρουν υπό την άμεση υποστήριξη της διεθνούς της παγκόσμιας αθλιότητας. Εκει, η «σιχαμένη συμμαχία» ενδιαφέρεται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», κατηγορώντας για αυταρχισμό την εκλεγμένη από το συριακό λαό κυβέρνηση Ασσαντ. Οι πληρωμένοι από αυτούς φονιάδες είναι όμως αυτοί που δολοφονούν χριστιανούς και μέλη κάθε μειονότητας στην Συρία.   
            Μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, στην Γάζα της Παλαιστίνης, οι ναζιστές σιωνιστές του Ισραήλ, εξαπέλυσαν απρόκλητες δολοφονικές στρατιωτικές επιθέσεις και δολοφονούν ανενόχλητοι όποιον αυτοί θέλουν, σκορπώντας τον θάνατο στους αμάχους.  Η Γάζα, μια ιερή πόλη μαρτύρων, η αποκλεισμένη από παντού πόλη – φάντασμα, τολμά να αντιστέκεται στους ναζιστές σιωνιστές που ενεργούν με την πλήρη κάλυψη και προτροπή των δήθεν ευαίσθητων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο δυτικών της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. .
            Τώρα, 3.000 άρματα μάχης, 50.000 στρατιώτες, αεροσκάφη, πυροβολικό και όλα τα όπλα της πιο βάναυσης πολεμικής μηχανής της Μέσης Ανατολής, περιμένουν την εντολή για να μακελέψουν τους άμαχους και τους ελαφρά εξοπλισμένους μαχητές της πόλης.  
            Η Γάζα δεν είναι μόνο ένα έγκλημα του Ισραήλ είναι ένα άγριο έγκλημα ολόκληρου του φασιστικού διεθνούς παράγοντα.
            Την ίδια ώρα, η μαύρη διεθνής της «ενημέρωσης» και της παραπληροφόρησης δεν λαμβάνει θέση, αλλά σκόπιμα και μονόπλευρα αλλοιώνει την αλήθεια και αποκρύπτει την άθλια πραγματικότητα. Δεν αναφέρεται στην αθλιότητα του Ισραήλ. Προσπαθεί να μοιράσει την ευθύνη μεταξύ της επιτιθέμενης πολεμικής μηχανής και των ουσιαστικά αμάχων κατοίκων της πόλης. Αποσιωπούν την χρονική αναφορά στα γεγονότα, παρότι τα εγκλήματα των Ισραηλινών προηγήθηκαν και στρέφονται κατά αμάχων και μας δείχνουν κάποιες τυφλές ρουκέτες των αμάχων, που προσπαθούν να απαντήσουν στο εναντίον τους έγκλημα που βιώνουν διαρκώς.
            Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για την Συρία. Εκεί προετοιμάζεται μία ακόμα σκοταδιστική «άνοιξη» ανδρείκελων, όπως αυτή της Αιγύπτου που προτείνει τον γάμο για κοριτσάκια 9 ετών και την κατεδάφιση των Πυραμίδων και της Σφίγγας της Γκίζας.  
            Την ίδια ώρα ο επανεκλεγμένος «δημοκράτης» Ομπάμα κάνει δηλώσεις υπέρ του Ισραήλ, αποδεικνύοντας πως η βρωμιά δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε συνείδηση, παρά μόνο την αιματοβαμμένη μυρωδιά του χρήματος.
            Το Λαϊκό Κίνημα δηλώνει απερίφραστα την συμπαράστασή του και την συμπαράταξή του με τους λαούς της Παλαιστίνης και της Συρίας.
            Θα σταθούμε στο πλευρό σας για να αποτινάξετε από τον τόπο σας κάθε σκοταδισμό και ανελευθερία, για να σταθείτε ελεύθεροι ως άνθρωποι και λαοί. 
            Ζήτω οι λαοί της Μεσογείου, ζήτω οι ελεύθεροι άνθρωποι της Συρίας και της Παλαιστίνης.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…