Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ & ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


                              ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ & ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΠΡΙΝ: τα έξω από την Βουλή …
Εξω από την Βουλή προμηνυόταν μια τεράστια συγκέντρωση. Ο λαός της Αθήνας είχε αποφασίσει για μία ακόμα φορά να αφήσει την ασφάλεια της καρέκλας και να εκτεθεί στην ανασφάλεια των ΜΑΤ και των δυνάμεων της κρατικής βίας και τρομοκρατίας και όμως η κυβέρνηση των προδοτών είχε δώσει την εντολή να χτυπηθεί από νωρίς η συγκέντρωση, με ή χωρίς αφορμή.  

Η αφορμή βρέθηκε: τοξικά χημικά στο πρόσωπο του Μίκη και του Μανώλη
Δυο εμβληματικές μορφές των αγώνων του ελληνικού λαού και έμελε να είναι τα πρώτα θύματα της κρατικής βίας στην χθεσινή συγκέντρωση γιατί τα επεισόδια άρχισαν όταν απρόκλητα χτυπήθηκαν με τοξικά ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος.

Η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ δεν σέβονται τίποτα …
Θέλετε άλλη πιο περίτρανη απόδειξη από το χτύπημα σε δύο γέρους αγωνιστές, σε δύο ζωντανούς θρύλους της αριστεράς και των λαϊκών αγώνων. Κάποιοι στην αστυνομία και στα κέντρα εξουσίας ζουν ακόμα στον εμφύλιο και είναι οπαδοί του φασισμού.  Μήπως να τους δίναμε και μαύρες στολές ;

Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε ειρηνικούς διαδηλωτές και το σχέδιο ήταν να τελειώσουν την συγκέντρωση.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τα ΜΑΤ προχώρησαν στην διάλυση της συγκέντρωσης με την ρήψη χημικών και τους παράνομους ξυλοδαρμούς πολιτών που ασκούσαν συνταγματικό τους δικαίωμα. Το απρόκλητο της επίθεσής τους και η ταχύτητα με την οποία συνδυασμένα έδρασαν καταδεικνύει ότι υπήρχε εκ μέρους τους σκοπιμότητα και σχέδιο διάλυσης της συγκέντρωσης για να διευκολυνθεί η εντός Βουλής προδοσία.

Οι Εισαγγελείς επιβλέπουν τις συγκεντρώσεις.
Το πιο σύντομο ανέκδοτο στην σύγχρονη ιστορία της χώρας είναι η λέξη «εισαγγελέας».
Βασικά,  οι εισαγγελείς αγνοούν το συνταγματικό δίκαιο. Σε κάποιους από αυτούς τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα προκαλούν αλλεργία. Εύκολα προκαλούν την θυμηδία των πολιτών όταν από κοινού με το άλλο ανέκδοτο που ονομάζεται «δικαστές» κατακεραυνώνουν εν ονόματι του νόμου με πομποστομφώδες ύφος ταλαίπωρους πολίτες τιμωρώντας τους για το βαρύτατο αδίκημα της αδυναμίας και της φτώχειας.

Ποιοι καίνε ;
Είναι τα παιδιά της επαναστατικής βίας του λαού ή είναι τα παιδιά της άγριας βίας του κράτους; Υπήρξε ή υπήρχε εντολή και προετοιμασία ή ήταν η αγανάκτηση από την συμπεριφορά της αστυνομίας ;
Ρωτήστε τις κρατικές υπηρεσίες και τις μεγάλες πρεσβείες.
Ρωτήστε και διάφορους περίεργους τύπους που είναι στις διαδηλώσεις χωρίς να είναι διαδηλωτές. Ολοι αυτοί ξέρουν καλύτερα.

ΜΕΤΑ: τα μέσα στην Βουλή

Μέσα στην Βουλή έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα
Οι άχρηστοι προδότες έδειξαν ξανά το επίπεδό τους μέσα στην Βουλή. Με όσα έκαναν (συνεχείς προδοσίες και εγκλήματα κατά των ανθρώπων και της Ελλάδας) και όσα δεν έκαναν, αφού όφειλαν να φροντίσουν να έχει η χώρα δικά της σχέδια εξόδου από την κρίση. Βασικά το μόνο σχέδιο που ξέρουν και η μόνη οδός είναι μεταξύ κυλικείου Βουλής και ταμείου. Την οδό εξόδου από τα παράθυρα ποιος θα τους την δείξει;

Δεν τους το επιτρέπει ο εγκέφαλός τους
Από τον προεξάρχοντα της Βουλής μέχρι τις υπόλοιπες μαριονέτες (σημειωτέον ότι μέχρι και η μαριονέτα που λεγόταν Πινόκιο κάποτε επαναστάτησε) αποδείχθηκε ότι ο εγκέφαλός τους δεν μπορεί να συλλάβει και να εκτελέσει απλές πράξεις όπως η πρόσθεση και η αφαίρεση. Το πνευματικό τους κενό είναι τέτοιο που δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της προδοσίας τους ούτε με την παραμικρή αιτιολογία. Τελικά πρόκειται μάλλον για λούμπεν στοιχεία μιας λούμπεν τάξης. Μιλάμε για πολύ γραφικούς τύπους …
Ηθελε να πει ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και όλος ο θίασος ότι τα εγκληματικά μέτρα θα σώσουν την Ελλάδα και δεν έβρισκαν κανένα επιχείρημα. Γιατί το να λες ότι η Ελλάδα θα σωθεί με τα μέτρα ή θα καταρρεύσει χωρίς τα μέτρα δεν είναι επιχείρημα, αλλά σκέτη συνθηματική αερομπαρουφολογία. Δεν έχουμε επισκεφτεί τις φυλές της ζούγκλας, αλλά πιστεύω ότι οι συνελεύσεις τους έχουν υψηλότερο επίπεδο πνευματικής υπόστασης.
Η ελληνική σκέψη βασίζεται στην αιτιοκρατία, δεν καταλήγει σε συμπέρασμα  πριν αιτιολογήσει και βασανίσει τα ενδεχόμενα.
Αρα αυτοί δεν είναι Ελληνες, θα πουν κάποιοι, να η λογική εξήγηση.
Δεν ξέρουμε τι είναι και τι δεν είναι, πάντως μας έχουν ξεφτιλίσει όλους και την Ελλάδα μαζί.

Πες τα ρε Παπαδήμο !!!
Είπε ο Παπαδήμος ότι, εάν η Ελλάδα πτωχεύσει, δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, θα κλείσουν οι τράπεζες και θα χάσουν τα λεφτά τους οι καταθέτες, ενώ δεν θα μπορούν πια να χρηματοδοτούν τους «επιχειρηματίες»  … . Να του κάνει κάποιος δώρο ένα καινούργιο λεξικό για να δει εάν υπάρχουν πλέον αυτές οι λέξεις ως έννοιες, μπας και χρησιμοποιήσει κανένα άλλο αερολόγημα.
Θέλησε να μας πει ο άνθρωπος ότι, εάν η Ελλάδα πτωχεύσει, δεν θα φύγει από το Ευρώ και δεν θα εκδώσει νέο νόμισμα για να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις !!! . Οσο για τις τράπεζες : δεν πειράζει, θα φτιάξουμε άλλες που θα ανήκουν στο λαό και όχι στους «ευεργέτες» των βουλευτών. Δεν μπορούμε εξάλλου να έχουμε συνεχώς τους ίδιους τραπεζίτες, θέλουμε αλλαγή των αφεντικών – θεσμών του τόπου.
Αλλά ούτε αυτές τις λύσεις δεν μπορούν να σκεφτούν και παρουσιάζουν τις νοηματικές μπαρούφες και τα άλματα στο χάσμα του εγκεφάλου τους ως επιχειρήματα. Μπράβο σας, μας πείσατε !!!.

Κάπου υπάρχει ένα βιβλίο με οδηγίες
Προχθές στην Ιταλία, οι σύντροφοι που είχαν πάει, άκουγαν τους Ιταλούς συντρόφους να λένε ότι τα ίδια ακριβώς λένε και σε αυτούς: θυσίες για την πατρίδα, δεν υπάρχει άλλη λύση, θα πτωχεύσουμε, θα καταστραφούμε, δεν θα έχουμε για μισθούς και συντάξεις ... κλπ. .  
Πριν από χρόνια, στην αρχή της εκδήλωσης της κρίσης κάποιο συντροφικό πουλάκι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μας είχε πει ότι όταν πήγαν εκεί οι Γιωργάκηδες (Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου) τους έδωσαν ένα βιβλίο με οδηγίες (καμιά 500αριά σελίδες) για το πώς θα προκαλέσουν την εκδήλωση της κρίσης και πως θα χειριστούν την κρίση, δηλ. πως θα ξεπουλήσουν την χώρα και τον λαό της.  Ρε συντρόφια, εσείς που πλησιάζετε τα γραφεία τους για ρίξτε καμιά ματιά όταν λείπουν να το βρούμε να το βγάλουμε μια φωτοτυπία. Είναι όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι πολύ χρήσιμο και για πολλούς. Αλλωστε, από ό,τι φαίνεται, το ίδιο αυτό βιβλίο το παίρνουν και άλλοι, κάτι Μόντι-δες ας πούμε για να λένε τα ίδια. Ας σώσουμε τουλάχιστον τίποτε άλλους λαούς. Εμείς ; εμείς ούτε να κοροϊδέψουμε δυο διμοιρίες κρανοφόρους (και όχι εγκεφαλοφόρους) των ΜΑΤ δεν μπορούμε.  

Κάποιοι δεν ψήφισαν …
Θα προσπαθούν τώρα να μας πείσουν ότι όλοι αυτοί είδαν στο όνειρό τους, τον εργάτη πατέρα τους και τον κολλίγα παππού τους να τους καταριούνται και να τους υπόσχονται «καλοπέραση» στον άλλο κόσμο … .
Μάλλον οι περισσότεροι νόμισαν ότι έτσι θα παύσουν να μαγνητίζουν την κοινωνική αγανάκτηση και όσα πετούν τα χέρια των εξοργισμένων πολιτών.
Μάλλον αργά το σκέφτηκαν, πολύ αργά …

Οι πολλοί ψήφισαν
Κακό για λόγου τους. Εδειξαν πάντως συνέπεια στην πλήρη ασυνέπειά τους. Γιατί να μπουν σε περιπέτειες και να ψάχνουν για βάρκες, τώρα που το πλοίο βουλιάζει στα παγωμένα νερά του χρέους. Εδώ, στην ασφάλεια της κομματικής καμπίνας σκέφτηκαν να μείνουν, που να τρέχουμε τώρα στο κρύο. Ασφάλεια είναι το πλοίο που βουλιάζει !!!. Εντάξει, είπαμε οι άνθρωποι περιμένουν ανταμοιβή, όπως οι άλλοι δύο του κωλοτούμπα, οι γνωστοί ακροδεξιοί που είναι φάροι για όλους εμάς για να καταλάβουμε ότι την χώρα την κυβερνά η ακροδεξιά και αυτοί ταυτίζονται μαζί της.
      
Η χώρα έχει κυβέρνηση.
Και κυβέρνηση έχει και Σύνταγμα και νόμους.
Μόνο που δεν είναι στην Ελλάδα και δεν είναι ελληνικοί, αντίστοιχα.
Μήπως θέλετε καμία απόδειξη κατά το αγγλικό δίκαιο ;

Τελειώνουν και οι εφεδρείες τους
Είναι ολοένα και περισσότερο μονοί τους. Το σύστημα πραγματοποίησε την συγκυβέρνηση χωρίς να το πολυκαταλάβουν και οι ίδιοι οι μετέχοντες. Η συγκυβέρνηση της προδοσίας, αφού εξάντλησε τις εσωτερικές εφεδρείες, τώρα κοιτάει στην κερκίδα για τίποτα εξωκοινοβουλευτικούς βετεράνους, Μάνους, Παπαδόπουλους κλπ. . . Μετά και αφού η μισοάδεια κερκίδα θα έχει αδειάσει; και πονάνε οι σφαλιάρες στο κρύο …  

Οι πολιτικοί αυτοί θα σώσουν την χώρα…
Θα ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο, εάν δεν υπήρχαν τα μονολεκτικά με τους εισαγγελείς και τους δικαστές.
Οσοι αποδέχονται τον θάνατο ως σωτηρία μπορούν να ελπίζουν στους πολιτικούς.  Ας μας κάνουν όμως την χάρη να τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προς το σωτήριο πεπρωμένο τους μπας και ξεκαθαρίσουμε λίγο τα ποσοστά εγκεφαλικής ανικανότητας στην χώρα.

Με τα μέτρα θα υπάρξει ανάπτυξη.
Να το γράψουμε και αυτό στο βιβλίο με τα ανέκδοτα που μας έχουν πει.
Ο καπιταλισμός, στον οποίο ομνύουν και προσεύχονται καθημερινά, ανάβοντάς του κεριά και λαμπάδες στο εικονοστάσι με τα βιβλιάρια των καταθέσεών τους στην Ελβετία, έχει ένα απλό βασικό σχήμα λειτουργίας: Παράγω με υπεραξία (περιθώριο κέρδους το λένε) εις βάρος του εργαζόμενου και της φύσης και υλοποιώ το κέρδος στην κατανάλωση. Τώρα που οι καταναλωτές – πελάτες θα παίρνουν 500 Ευρώ, μας τελείωσαν και τα κέρδη από την κατανάλωση … . Απλή εξίσωση που ούτε και αυτή δεν μπορούν να συλλάβουν (όχι βέβαια και να λύσουν). Εκτός εάν μας πουν ότι η Ελλάδα θα γίνει εξαγωγική δύναμη. Το μόνο που θα μείνει στην Ελλάδα είναι ανθρώπινα πτώματα.
Θα τους αφήσουμε ;       
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ?

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ?
Επειδή κάποιοι υπερασπίζονται ένα πολίτευμα που οι ίδιοι αποκαλούν “Δημοκρατία” ...
Οι πολιτειολογικοί ορισμοί και τυπικές διακρίσεις είναι τόσο αρχαίες και σαφείς που δεν χωρούν αμφισβητήσεις. Ανήκουν, βέβαια, στον λαό που εφηύρε το τελευταίο ιστορικά πολίτευμα και ίσως το τελειότερο: την Δημοκρατία – Λαοκρατία. Από τον δημοκράτη Ηρόδοτο στον επιστήμονα Αριστοτέλη ... . Η διάκριση των πολιτευμάτων είναι σαφής και αναφέρεται κυρίως στο πλήθος των ανθρώπων που ασκούν τις πολιτειακές εξουσίες: Μοναρχία – Ολιγαρχία/Αριστοκρατία – Δημοκρατία (με τις επιμέρους αριστοτελικές διακρίσεις και όσες μπορεί να προσθέσει κάποιος στο διάβα της ιστορίας και με την σύγχρονη επικυριαρχία του καπιταλισμού). Αφήνοντας παράμερα τις εκτιμήσεις των μελετητών του Αριστοτέλη περί του “καλύτερου πολιτεύματος” (γιατί για εμάς ο αρχαίος φιλόσοφος δεν λαμβάνει σαφή θέση, αλλά, ως συνήθως, μελετά και ορίζει), ένα είναι βέβαιο: ότι χωρίς πολλή σκέψη τόσο ο Αριστοτέλης, όσο…