Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

                                                 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους μας και όλους τους Ελληνες πολίτες να μετάσχουν στις κινητοποιήσεις της 11/2/2015 σε όλη την χώρα.
Καλούμε όλους να παρακινήσουν όσους γνωρίζουν να έλθουν αύριο στις συγκεντρώσεις.

Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς κομματικές κουβέντες να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ελευθερία της Ελλάδας και του λαού της.
Καλούμε την κυβέρνησή μας, να μην δειλιάσει και να μην προδώσει τον ελληνικό λαό και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη.

Είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί και το διευθυντήριο της Ε.Ε. θα θελήσουν να δώσουν ένα ηχηρό ράπισμα στην Ελλάδα και την κυβέρνησή της.
Είμαστε η πρώτη χώρα που ορθώνει το ανάστημά της απέναντι στο νεοφιλελεύθερο φασισμό και στην κατάληψη της Ευρώπης από τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
Είναι βέβαιο ότι, εάν αντέξουμε, σύντομα θα ακολουθήσουν χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, ίσως και η Γαλλία. Αυτή την προοπτική, αυτή την ανατροπή, την κοινωνική και πολιτική είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί και άλλοι νεοφιλελεύθεροι της Ε.Ε. θα προσπαθήσουν να την ματαιώσουν, να την καταπνίξουν πριν γίνει ρεύμα ελευθερίας και κύμα ελπίδας και τους σαρώσει σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη. Αυτή είναι η νέα Ιερά Συμμαχία της νέας απολυταρχίας.
Θα προσπαθήσουν να μας πνίξουν, πριν οι λαοί και τα δίκαιά τους πνίξουν και καθαρίσουν την πανούκλα που μας έχουν επιβάλλει.
Ως Ελληνες είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί της λευτεριάς η μέρα έρχεται με σκληρούς αγώνες και στερήσεις και αυτό το γνωρίζει μέσα στην ψυχή, το πνεύμα και την καρδιά του κάθε Ελληνας.
Μην κάνετε βήμα πίσω απέναντι στα nein των Γερμανών.
Μην σας τρομάξουν με δηλώσεις, απειλές και ύφος ιεροεξεταστή.
Εχουν ήδη ηττηθεί αλλά προσποιούνται κάνουν πως δεν το αναγνωρίζουν.
Σταθείτε όρθιοι και θα πολεμήσουμε όλοι μαζί.

Βλέποντας μέσα από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία το τι παρήγαγε η Ελλάδα το 1978 πριν μπούμε στην Ε.Ο.Κ. θλίβεται για το ισχνό σήμερα. Μια χώρα με 25% λιγότερους κατοίκους παρήγαγε πολύ περισσότερα σε αριθμό και είδος πράγματα σε κάθε τομέα της παραγωγής. Το που μας οδήγησαν ξένοι και ντόπιοι για να μας υποδουλώσουν στα χρέη και να μας απειλούν με πείνα δεν θα περιμένουμε να το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Ηλθε η ώρα να το συλλάβουμε και να το ανατρέψουμε, εμείς και όχι οι ανήμπορες μελλοντικές γενιές.
Ανατρέποντας την παραγωγική υστέρηση που μας έχουν επιβάλλει, μπορούμε να σταθούμε στα γερά στα πόδια μας και να αποκτήσουμε ξανά παρόν και μέλλον.


Υ.Γ. Τα μέλη του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θα συναντηθούμε στην πλευρά της πλατείας Συντάγματος κοντά στην αρχή της Σταδίου (public).Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ?

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ?
Επειδή κάποιοι υπερασπίζονται ένα πολίτευμα που οι ίδιοι αποκαλούν “Δημοκρατία” ...
Οι πολιτειολογικοί ορισμοί και τυπικές διακρίσεις είναι τόσο αρχαίες και σαφείς που δεν χωρούν αμφισβητήσεις. Ανήκουν, βέβαια, στον λαό που εφηύρε το τελευταίο ιστορικά πολίτευμα και ίσως το τελειότερο: την Δημοκρατία – Λαοκρατία. Από τον δημοκράτη Ηρόδοτο στον επιστήμονα Αριστοτέλη ... . Η διάκριση των πολιτευμάτων είναι σαφής και αναφέρεται κυρίως στο πλήθος των ανθρώπων που ασκούν τις πολιτειακές εξουσίες: Μοναρχία – Ολιγαρχία/Αριστοκρατία – Δημοκρατία (με τις επιμέρους αριστοτελικές διακρίσεις και όσες μπορεί να προσθέσει κάποιος στο διάβα της ιστορίας και με την σύγχρονη επικυριαρχία του καπιταλισμού). Αφήνοντας παράμερα τις εκτιμήσεις των μελετητών του Αριστοτέλη περί του “καλύτερου πολιτεύματος” (γιατί για εμάς ο αρχαίος φιλόσοφος δεν λαμβάνει σαφή θέση, αλλά, ως συνήθως, μελετά και ορίζει), ένα είναι βέβαιο: ότι χωρίς πολλή σκέψη τόσο ο Αριστοτέλης, όσο…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…