Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

                                                 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους μας και όλους τους Ελληνες πολίτες να μετάσχουν στις κινητοποιήσεις της 11/2/2015 σε όλη την χώρα.
Καλούμε όλους να παρακινήσουν όσους γνωρίζουν να έλθουν αύριο στις συγκεντρώσεις.

Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς κομματικές κουβέντες να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ελευθερία της Ελλάδας και του λαού της.
Καλούμε την κυβέρνησή μας, να μην δειλιάσει και να μην προδώσει τον ελληνικό λαό και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη.

Είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί και το διευθυντήριο της Ε.Ε. θα θελήσουν να δώσουν ένα ηχηρό ράπισμα στην Ελλάδα και την κυβέρνησή της.
Είμαστε η πρώτη χώρα που ορθώνει το ανάστημά της απέναντι στο νεοφιλελεύθερο φασισμό και στην κατάληψη της Ευρώπης από τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
Είναι βέβαιο ότι, εάν αντέξουμε, σύντομα θα ακολουθήσουν χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, ίσως και η Γαλλία. Αυτή την προοπτική, αυτή την ανατροπή, την κοινωνική και πολιτική είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί και άλλοι νεοφιλελεύθεροι της Ε.Ε. θα προσπαθήσουν να την ματαιώσουν, να την καταπνίξουν πριν γίνει ρεύμα ελευθερίας και κύμα ελπίδας και τους σαρώσει σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη. Αυτή είναι η νέα Ιερά Συμμαχία της νέας απολυταρχίας.
Θα προσπαθήσουν να μας πνίξουν, πριν οι λαοί και τα δίκαιά τους πνίξουν και καθαρίσουν την πανούκλα που μας έχουν επιβάλλει.
Ως Ελληνες είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί της λευτεριάς η μέρα έρχεται με σκληρούς αγώνες και στερήσεις και αυτό το γνωρίζει μέσα στην ψυχή, το πνεύμα και την καρδιά του κάθε Ελληνας.
Μην κάνετε βήμα πίσω απέναντι στα nein των Γερμανών.
Μην σας τρομάξουν με δηλώσεις, απειλές και ύφος ιεροεξεταστή.
Εχουν ήδη ηττηθεί αλλά προσποιούνται κάνουν πως δεν το αναγνωρίζουν.
Σταθείτε όρθιοι και θα πολεμήσουμε όλοι μαζί.

Βλέποντας μέσα από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία το τι παρήγαγε η Ελλάδα το 1978 πριν μπούμε στην Ε.Ο.Κ. θλίβεται για το ισχνό σήμερα. Μια χώρα με 25% λιγότερους κατοίκους παρήγαγε πολύ περισσότερα σε αριθμό και είδος πράγματα σε κάθε τομέα της παραγωγής. Το που μας οδήγησαν ξένοι και ντόπιοι για να μας υποδουλώσουν στα χρέη και να μας απειλούν με πείνα δεν θα περιμένουμε να το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Ηλθε η ώρα να το συλλάβουμε και να το ανατρέψουμε, εμείς και όχι οι ανήμπορες μελλοντικές γενιές.
Ανατρέποντας την παραγωγική υστέρηση που μας έχουν επιβάλλει, μπορούμε να σταθούμε στα γερά στα πόδια μας και να αποκτήσουμε ξανά παρόν και μέλλον.


Υ.Γ. Τα μέλη του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θα συναντηθούμε στην πλευρά της πλατείας Συντάγματος κοντά στην αρχή της Σταδίου (public).Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να την πιστέψει. Πριν από μέρες ανακοίνωναν ότι θα παραταθεί η προστασία της α’ κατοικίας για τους υπερχρεωμένους και μέσω της διαδικασίας του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010). Για να δοθεί όμως παράταση απαιτείται η ψήφιση από την Βουλή τροπολογίας ή αλλιώς πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η Βουλή κλείνει αύριο και η ΠΝΠ έχει διαδικασία για να εκδοθεί και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα. Ούτε καν ως είδηση πλέον δεν υπάρχει και, κυρίως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όφειλαν να έχουν ήδη ρυθμίσει το θέμα, τώρα σιωπούν με νόημα. Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες τράπεζες με τα ξεπουλημένα δάνεια, όχι μόνο ακονίζουν τα νύχια τους για να εκπλειστηριάσουν ακίνητα, αλλά και καθυστερούν την παράδοση των αναγκαίων δικαιολογη…