ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ


                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

1.               Πληροφορούμε τον ελληνικό λαό ότι σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, η «τρόικα» δεν πιέζει για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, ούτε ο βδελυρός φόρος ακινήτων είναι δική της πρόταση. Αυτό είναι δουλειά και επιδίωξη των ντόπιων περιττωμάτων της κυβέρνησης και της ολιγαρχίας που την στηρίζει και την έχει εκλέξει. Το μόνο που ζητάει η βδελυρή τρόικα είναι να υπάρξει κάποιο σχέδιο, ακόμα και μακροπρόθεσμο για την τύχη των δεσμευμένων περιουσιών και έσοδα για να λεηλατηθούν. Θα δείτε στην πορεία ότι τα κυβερνητικά σκύβαλα θα μας παρουσιαστούν ως νικητές διαπραγμάτευσης σε αυτό και σε άλλα θέματα: Στημένο παιχνίδι !!!.


2.               Πληροφορούμε τον ελληνικό λαό ότι η κυβέρνηση περιττωμάτων εργάζεται ανοικτά υπέρ συγκεκριμένων ολιγαρχιών και σε βάρος του ελληνικού λαού. Τελευταίο δείγμα η «έκθεση του ΟΟΣΑ». Οι απεσταλμένοι του ΟΟΣΑ στάλθηκαν να συνεργαστούν με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της ολιγαρχίας (ΣΕΒ κλπ.). Η «έκθεσή» τους προωθεί άμεσα τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των ολιγαρχών σε βάρος παραγωγικών διαδικασιών και τμημάτων του ελληνικού λαού.  

3.               Πληροφορούμε τον κ. Τσίπρα ότι διασταυρώσαμε από τρεις άλλες ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές την πληροφορία που εκμαιεύσαμε φέτος το καλοκαίρι από «αφελή» πράκτορα. Αγαπητέ Αλέξη : οι Αμερικάνοι σε δουλεύουν !!!. Σκοπός τους είναι να μην εκλεγείς. Για τον σκοπό αυτό σε ωθούν προς την «κεντρο-αριστερά» και κατ΄ εμάς προς την καθαρή «κεντροδεξιά». Είσαι βαθειά νυχτωμένος, εάν πιστεύεις ότι ο κόσμος που μετακινήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και άλλους χώρους για να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμεί «κεντρο-αριστερά» πολιτική, δηλ. νεοφιλελεύθερα σκουπίδια. Πρόκειται για καθαρούς πατριώτες αριστερούς και σοσιαλιστές, που είναι πολύ θυμωμένοι μαζί σου με τα νούμερα του τσίρκου που σε βάζουν να κάνεις. Φιλικά λοιπόν σου λέμε να σταματήσεις να παίζεις τον ρόλο του «Τσιπρανδρέου» που σκόπιμα σε συμβουλεύουν να παίρνεις. Οσο για πρόγραμμα (που εμείς έχουμε και εσύ δεν έχεις) είμαστε ανοικτοί να στο εκχωρήσουμε με ένα μόνο όρο : δεν θέλουμε «ανταλλάγματα». Φρόντισε να μαζέψεις το μυαλό σου και να κάνεις τις αναλύσεις σου. Σκέψου τι σου έχουν προωθήσει και τι απέγινε και θα καταλάβεις.
   
4.             Π. Καμμένε, τρεις τουλάχιστον από το «κίνημά» σου είναι έτοιμοι να συμπεριληφθούν στα κυβερνητικά περιττώματα. Περιμένουν την ώρα της ανάγκης. Οσο για κάποιες άλλες συμπεριφορές, σου δόθηκε η ευκαιρία. Απλά έχεις ένα θέμα στις εκτιμήσεις σου.

5.             Αγαπητέ «σύντροφε» Κουτσούμπα: από την συρρίκνωση στον αφανισμό. Μια ζωή τακτικισμοί που δεν τιμούν το ΚΚΕ και πάντοτε στοιχίζουν. Όταν εφαρμόζεις μνημόνιο αυτά παθαίνεις. Σύντομα θα βρεθείς σε προσωπικό αδιέξοδο. Κάποιοι στο «κόμμα» είναι έτοιμοι.

6.              Προς συμμορία νέο-ναζί: Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο φύρερ και οι άλλοι ηγέτες σας είναι στην φυλακή. Το πρόβλημα είναι ότι μετατρέπετε σε φυλακή τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

7.              Προς κομματίδιο. Ωραία η διεθνής φιέστα, οργανωμένη, με ξεναγήσεις και πλούσια γεύματα. Τον λογαριασμό να τον στείλεις στον Βλαδίμηρο. Ξέρουμε ότι δεν θα το ξεχάσεις. Απλά μην πολυμπλέκεσαι στα πόδια μας γιατί σε πήραμε προ πολλού χαμπάρι και ο «εισοδισμός» μπορεί να σε βλάψει ανεπανόρθωτα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...