Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ


                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

1.               Πληροφορούμε τον ελληνικό λαό ότι σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, η «τρόικα» δεν πιέζει για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, ούτε ο βδελυρός φόρος ακινήτων είναι δική της πρόταση. Αυτό είναι δουλειά και επιδίωξη των ντόπιων περιττωμάτων της κυβέρνησης και της ολιγαρχίας που την στηρίζει και την έχει εκλέξει. Το μόνο που ζητάει η βδελυρή τρόικα είναι να υπάρξει κάποιο σχέδιο, ακόμα και μακροπρόθεσμο για την τύχη των δεσμευμένων περιουσιών και έσοδα για να λεηλατηθούν. Θα δείτε στην πορεία ότι τα κυβερνητικά σκύβαλα θα μας παρουσιαστούν ως νικητές διαπραγμάτευσης σε αυτό και σε άλλα θέματα: Στημένο παιχνίδι !!!.


2.               Πληροφορούμε τον ελληνικό λαό ότι η κυβέρνηση περιττωμάτων εργάζεται ανοικτά υπέρ συγκεκριμένων ολιγαρχιών και σε βάρος του ελληνικού λαού. Τελευταίο δείγμα η «έκθεση του ΟΟΣΑ». Οι απεσταλμένοι του ΟΟΣΑ στάλθηκαν να συνεργαστούν με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της ολιγαρχίας (ΣΕΒ κλπ.). Η «έκθεσή» τους προωθεί άμεσα τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των ολιγαρχών σε βάρος παραγωγικών διαδικασιών και τμημάτων του ελληνικού λαού.  

3.               Πληροφορούμε τον κ. Τσίπρα ότι διασταυρώσαμε από τρεις άλλες ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές την πληροφορία που εκμαιεύσαμε φέτος το καλοκαίρι από «αφελή» πράκτορα. Αγαπητέ Αλέξη : οι Αμερικάνοι σε δουλεύουν !!!. Σκοπός τους είναι να μην εκλεγείς. Για τον σκοπό αυτό σε ωθούν προς την «κεντρο-αριστερά» και κατ΄ εμάς προς την καθαρή «κεντροδεξιά». Είσαι βαθειά νυχτωμένος, εάν πιστεύεις ότι ο κόσμος που μετακινήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και άλλους χώρους για να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμεί «κεντρο-αριστερά» πολιτική, δηλ. νεοφιλελεύθερα σκουπίδια. Πρόκειται για καθαρούς πατριώτες αριστερούς και σοσιαλιστές, που είναι πολύ θυμωμένοι μαζί σου με τα νούμερα του τσίρκου που σε βάζουν να κάνεις. Φιλικά λοιπόν σου λέμε να σταματήσεις να παίζεις τον ρόλο του «Τσιπρανδρέου» που σκόπιμα σε συμβουλεύουν να παίρνεις. Οσο για πρόγραμμα (που εμείς έχουμε και εσύ δεν έχεις) είμαστε ανοικτοί να στο εκχωρήσουμε με ένα μόνο όρο : δεν θέλουμε «ανταλλάγματα». Φρόντισε να μαζέψεις το μυαλό σου και να κάνεις τις αναλύσεις σου. Σκέψου τι σου έχουν προωθήσει και τι απέγινε και θα καταλάβεις.
   
4.             Π. Καμμένε, τρεις τουλάχιστον από το «κίνημά» σου είναι έτοιμοι να συμπεριληφθούν στα κυβερνητικά περιττώματα. Περιμένουν την ώρα της ανάγκης. Οσο για κάποιες άλλες συμπεριφορές, σου δόθηκε η ευκαιρία. Απλά έχεις ένα θέμα στις εκτιμήσεις σου.

5.             Αγαπητέ «σύντροφε» Κουτσούμπα: από την συρρίκνωση στον αφανισμό. Μια ζωή τακτικισμοί που δεν τιμούν το ΚΚΕ και πάντοτε στοιχίζουν. Όταν εφαρμόζεις μνημόνιο αυτά παθαίνεις. Σύντομα θα βρεθείς σε προσωπικό αδιέξοδο. Κάποιοι στο «κόμμα» είναι έτοιμοι.

6.              Προς συμμορία νέο-ναζί: Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο φύρερ και οι άλλοι ηγέτες σας είναι στην φυλακή. Το πρόβλημα είναι ότι μετατρέπετε σε φυλακή τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

7.              Προς κομματίδιο. Ωραία η διεθνής φιέστα, οργανωμένη, με ξεναγήσεις και πλούσια γεύματα. Τον λογαριασμό να τον στείλεις στον Βλαδίμηρο. Ξέρουμε ότι δεν θα το ξεχάσεις. Απλά μην πολυμπλέκεσαι στα πόδια μας γιατί σε πήραμε προ πολλού χαμπάρι και ο «εισοδισμός» μπορεί να σε βλάψει ανεπανόρθωτα.
  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να την πιστέψει. Πριν από μέρες ανακοίνωναν ότι θα παραταθεί η προστασία της α’ κατοικίας για τους υπερχρεωμένους και μέσω της διαδικασίας του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010). Για να δοθεί όμως παράταση απαιτείται η ψήφιση από την Βουλή τροπολογίας ή αλλιώς πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η Βουλή κλείνει αύριο και η ΠΝΠ έχει διαδικασία για να εκδοθεί και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα. Ούτε καν ως είδηση πλέον δεν υπάρχει και, κυρίως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όφειλαν να έχουν ήδη ρυθμίσει το θέμα, τώρα σιωπούν με νόημα. Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες τράπεζες με τα ξεπουλημένα δάνεια, όχι μόνο ακονίζουν τα νύχια τους για να εκπλειστηριάσουν ακίνητα, αλλά και καθυστερούν την παράδοση των αναγκαίων δικαιολογη…