Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ


                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

1.               Πληροφορούμε τον ελληνικό λαό ότι σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, η «τρόικα» δεν πιέζει για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, ούτε ο βδελυρός φόρος ακινήτων είναι δική της πρόταση. Αυτό είναι δουλειά και επιδίωξη των ντόπιων περιττωμάτων της κυβέρνησης και της ολιγαρχίας που την στηρίζει και την έχει εκλέξει. Το μόνο που ζητάει η βδελυρή τρόικα είναι να υπάρξει κάποιο σχέδιο, ακόμα και μακροπρόθεσμο για την τύχη των δεσμευμένων περιουσιών και έσοδα για να λεηλατηθούν. Θα δείτε στην πορεία ότι τα κυβερνητικά σκύβαλα θα μας παρουσιαστούν ως νικητές διαπραγμάτευσης σε αυτό και σε άλλα θέματα: Στημένο παιχνίδι !!!.


2.               Πληροφορούμε τον ελληνικό λαό ότι η κυβέρνηση περιττωμάτων εργάζεται ανοικτά υπέρ συγκεκριμένων ολιγαρχιών και σε βάρος του ελληνικού λαού. Τελευταίο δείγμα η «έκθεση του ΟΟΣΑ». Οι απεσταλμένοι του ΟΟΣΑ στάλθηκαν να συνεργαστούν με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της ολιγαρχίας (ΣΕΒ κλπ.). Η «έκθεσή» τους προωθεί άμεσα τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των ολιγαρχών σε βάρος παραγωγικών διαδικασιών και τμημάτων του ελληνικού λαού.  

3.               Πληροφορούμε τον κ. Τσίπρα ότι διασταυρώσαμε από τρεις άλλες ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές την πληροφορία που εκμαιεύσαμε φέτος το καλοκαίρι από «αφελή» πράκτορα. Αγαπητέ Αλέξη : οι Αμερικάνοι σε δουλεύουν !!!. Σκοπός τους είναι να μην εκλεγείς. Για τον σκοπό αυτό σε ωθούν προς την «κεντρο-αριστερά» και κατ΄ εμάς προς την καθαρή «κεντροδεξιά». Είσαι βαθειά νυχτωμένος, εάν πιστεύεις ότι ο κόσμος που μετακινήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και άλλους χώρους για να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμεί «κεντρο-αριστερά» πολιτική, δηλ. νεοφιλελεύθερα σκουπίδια. Πρόκειται για καθαρούς πατριώτες αριστερούς και σοσιαλιστές, που είναι πολύ θυμωμένοι μαζί σου με τα νούμερα του τσίρκου που σε βάζουν να κάνεις. Φιλικά λοιπόν σου λέμε να σταματήσεις να παίζεις τον ρόλο του «Τσιπρανδρέου» που σκόπιμα σε συμβουλεύουν να παίρνεις. Οσο για πρόγραμμα (που εμείς έχουμε και εσύ δεν έχεις) είμαστε ανοικτοί να στο εκχωρήσουμε με ένα μόνο όρο : δεν θέλουμε «ανταλλάγματα». Φρόντισε να μαζέψεις το μυαλό σου και να κάνεις τις αναλύσεις σου. Σκέψου τι σου έχουν προωθήσει και τι απέγινε και θα καταλάβεις.
   
4.             Π. Καμμένε, τρεις τουλάχιστον από το «κίνημά» σου είναι έτοιμοι να συμπεριληφθούν στα κυβερνητικά περιττώματα. Περιμένουν την ώρα της ανάγκης. Οσο για κάποιες άλλες συμπεριφορές, σου δόθηκε η ευκαιρία. Απλά έχεις ένα θέμα στις εκτιμήσεις σου.

5.             Αγαπητέ «σύντροφε» Κουτσούμπα: από την συρρίκνωση στον αφανισμό. Μια ζωή τακτικισμοί που δεν τιμούν το ΚΚΕ και πάντοτε στοιχίζουν. Όταν εφαρμόζεις μνημόνιο αυτά παθαίνεις. Σύντομα θα βρεθείς σε προσωπικό αδιέξοδο. Κάποιοι στο «κόμμα» είναι έτοιμοι.

6.              Προς συμμορία νέο-ναζί: Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο φύρερ και οι άλλοι ηγέτες σας είναι στην φυλακή. Το πρόβλημα είναι ότι μετατρέπετε σε φυλακή τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

7.              Προς κομματίδιο. Ωραία η διεθνής φιέστα, οργανωμένη, με ξεναγήσεις και πλούσια γεύματα. Τον λογαριασμό να τον στείλεις στον Βλαδίμηρο. Ξέρουμε ότι δεν θα το ξεχάσεις. Απλά μην πολυμπλέκεσαι στα πόδια μας γιατί σε πήραμε προ πολλού χαμπάρι και ο «εισοδισμός» μπορεί να σε βλάψει ανεπανόρθωτα.
  

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…