Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ                                           ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ

Τέλη του 2013 και η Ελλάδα αποθνήσκει έχοντας άγνοια και αδυναμία πρόβλεψης του ζοφερού μέλλοντός της.
Ο λαός της χώρας κατευθύνεται στον εκπατρισμό, στην απραξία της ανεργίας, στην υποαπασχόληση, στην ουσιαστική υποτίμηση της ανθρώπινης ιδιότητάς του και σε συνεχείς απαξιώσεις και εξευτελισμούς. Όταν ένας λαός καθοδηγείται και εξαναγκάζεται να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ίδια είναι η θέση και η μοίρα της πατρίδας του. Γιατί το ουσιώδες και κρίσιμο συστατικό κάθε πατρίδας είναι ο λαός της. 
Τα κυβερνητικά περιττώματα της πιο μειοψηφικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος και οι πάτρωνές τους εργάζονται αδιάκοπα για τον θάνατο του λαού και της Ελλάδας. Κάθε Ελληνας τους φταίει, κάθε πολίτης και κοινωνική διεργασία μπαίνει στο στόχαστρό τους. Επιβάλλουν τον ραγιαδισμό και την υποδούλωση. Επιβάλλουν τον θάνατο κάθε αντίστασης, πνευματικής, ηθικής, παραγωγικής.
Μαζί τους ένα κομμάτι της αιώνιας φασιστικής ανθελληνικής και αντιανθρώπινης δεξιάς. Η κοινωνική συμμορία της δεξιάς (εννοούμε και το επίσης πολιτικό όνειδος που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ) περιμένει με τα μαχαίρια στα χέρια να σκοτώσει για να λεηλατήσει ό,τι απέμεινε σε αυτό τον λαό. Τα κοινωνικά περιττώματα που στηρίζουν την πιο βρώμικη κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα πρέπει να καταδειχθούν και να απομονωθούν από όλους. Καμία κουβέντα και κανένας λόγος μαζί τους, μόνο επίθεση και ονειδισμός. Δεν τους αξίζει τίποτα καλύτερο. Αντίστοιχη, πρέπει να είναι και η συμπεριφορά κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του απέναντι σε όσους από σκέτη ηλιθιότητα υποστηρίζουν την καταστροφή της Ελλάδας. Καμία ανοχή στο σιχαμένο περίττωμα που κυβερνά και όσους το στηρίζουν. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε και να βάλουμε βαθιά μέσα στο μυαλό μας ότι εξευτελίζουν τον άνθρωπο, διαλύουν τον ελληνικό λαό, οδηγούν στον θάνατο και την εξαφάνιση την Ελλάδα και τον ελληνισμό, προκειμένου μια σειρά σκατόψυχων υπανθρώπων στην Ελλάδα και έξω από αυτή να αισχροκερδούν, να υποδουλώνουν, να κυριαρχούν.
Μην αφήνετε την μόλυνση της στημένης προπαγάνδας να δηλητηριάζει το μυαλό σας. Τα σιχαμερά σκουλήκια της παγκόσμιας κερδοκρατίας, θεωρούν τους λαούς κατώτερούς τους, όργανα της εξουσίας και του κέρδους τους, μας υποβιβάζουν, μας ειρωνεύονται, μας θεωρούν μάζα προς στυγνή εκμετάλλευση σε όλο τον πλανήτη, που τον θεωρούν δικό τους φέουδο και ιδιοκτησία. Αυτό που θέλουν από εμάς είναι να μας στίψουν μέχρι τον θάνατό μας, που πραγματικά τους είναι αδιάφορο πότε θα έλθει και επιθυμητό να έλθει ακριβώς στο τέλος του «εργασιακού βίου», ακριβώς στο τέλος της δυνατότητας εκμετάλλευσής μας. «Εργασία και αφανισμός» είναι το στυγερό και απεχθές σύνθημά τους και αυτό επιδιώκουν, για αυτό εργάζονται, αυτό σχεδιάζουν και προσπαθούν να επιβάλλουν. Μην περιμένετε, όπως σας λένε για να σας ναρκώσουν, φίλους και επενδυτές. Να περιμένετε αυτό που είναι όλοι αυτοί: δυνάστες, λεηλατητές, υποδουλωτές.
Με το «δευτερογενές πολιτικό σύστημα» της χώρας να είναι από αφελές,  ηλίθιο και ματαιόδοξο έως στημένο και επικίνδυνο, η μόνη διέξοδος για τον λαό, για τον κάθε ένα από εμάς, είναι να αγωνιστεί για να κλείσει ερμητικά τις πόρτες και τα παράθυρά της πατρίδας, να ορθώσουμε ένα τείχος, ώστε να μην περάσει και επικρατήσει το σιχαμερό και ανθρωποκτόνο σκουλήκι του νεοφιλελευθερισμού. Ανυπέρβλητος πρέπει να είναι ο ελληνικός φραγμός στην μόλυνση του νεοφιλελευθερισμού  και στα ανθρωποειδή που προσπαθούν να τον επιβάλουν. Μακριά από την Ελλάδα για πάντα !!!.  Αυτή να είναι η απάντησή μας, γιατί είναι η μόνη που μπορούμε συνολικά ως λαός σήμερα να δώσουμε.
Ο Ελληνας άνθρωπος και η Ελλάδα έχουν λύσεις, όπως λύσεις μπορεί να έχει και κάθε λαός. Ανθρώπινες αξίες, χειραφέτηση των ανθρώπων, αξιοσύνη, ποιότητα ύπαρξης και ζωής, παραγωγή. Δικές μας αξίες είναι που πολεμάνε αιώνες να τις ξεριζώσουν από το ανθρώπινο μυαλό. Δεν είναι δύσκολη η ουσία αρκεί να μπορείς να την συλλάβεις.
Αυτή την «Ελλάδα» των κοτζαμπάσηδων και των υποτακτικών τους οφείλουμε να την ξεθεμελιώσουμε, να την καταστρέψουμε συθέμελα γιατί είναι ένα σιχαμερό παρακράτος που τον βάπτισαν κράτος και το συντηρούν για να έχουν τον τόπο υπόδουλο και τον λαό ραγιά.
Εχουμε τις αξίες, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την φιλοσοφική αντίληψη και τις πολιτικές για να το πράξουμε. Το οφείλουμε σε αυτούς που πέρασαν από την ζωή, σε αυτούς που είναι και σε αυτούς που θα έλθουν.

                                 ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
               
                                                 http://laikometopo.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…

Η Μεσόγειος φλέγεται! -Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας [Δείτε ολόκληρη την συζήτηση ή επιλέξτε ένα από τα δέκα ατομικά video των ομιλητών]

Η Μεσόγειος φλέγεται! Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας Στρογγυλό τραπέζι-Συζήτηση Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012 (Ξενοδοχείο Museum, Μπουμπουλίνας 16)
Συζήτησαν:
Δημήτρης Καραμήτσας, πρόεδρος Λαϊκού Κινήματος, “Ένωση των Λαών της ΜεσογείουΓιαννης Μιχελογιαννάκης, βουλευτής Ηρακλείου, “Το Συριακό Ζήτημα και οι προεκτάσεις τουΓαβριήλ Πελεκίδης, Δικηγόρος-Διεθνολόγος, “Το θέμα της ελληνικής Α.Ο.Ζ. και των άλλων στην ΜεσόγειοΝίκος Κλειτσίκας, συγγραφέας: “Η εθνοκάθαρση εναντίον της Συρίας, πρόκληση στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ειρήνηΒαγγέλης Χωραφάς, εκδότης του περιοδικού Monthly Review “Ο ρόλος του ΝΑΤΟ στη ΜεσόγειοΓιώργος Παπαγιαννόπουλος, Σοσιαλιστική Ανασύνθεση, “Οι σύγχρονες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στα ΒαλκάνιαΠαύλος Τουμανίδης, Κ.Ε. ΔΗ.Κ.ΚΙ.-Σοσιαλιστική Αριστερά, μέλος Γραμματείας Εξωτερικών & Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, “Η ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή και η αντιμετώπιση του τουρκικού επεκτατισμούΣυντόνισε ο Γιάννης Αγγέλου, Γραμματέας Λαϊκού Κιν…