Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΤ : ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΤ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΕΡΤ : ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΤ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Κάθε γνήσιο φασιστικό καθεστώς, κάθε ολοκληρωτισμός, μετέρχεται θεαματικές τακτικές εντυπωσιασμού για να επιβάλλει την εικόνα της ισχύος του.  
Εχουμε αναφερθεί ξανά στις φασιστικές καταβολές και συγγένειες της ελληνικής δεξιάς. Οι ιστορικές μνήμες και καταγραφές αποτελούν αδιάψευστες αποδείξεις.
Η τακτική «Σοκ και Δέος» δεν είναι εφεύρημα της σχολής του Σικάγο, είναι επαναδιατύπωση των πρακτικών του ολοκληρωτισμού.
Η κίνηση της φασιστικής ψευδοκυβέρνησης της Αθήνας και των ανδρείκελων που την απαρτίζουν να κατεβάσει τους διακόπτες της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.  με τα Μ.Α.Τ. είναι χαρακτηριστική ενέργεια ολοκληρωτικού καθεστώτος που με θεαματικές κινήσεις επιχειρεί να επιβεβαιώσει την ισχύ της εξουσίας της και να επιβάλλει στους πολίτες – υπηκόους του αισθήματα φόβου από την ανεξέλεγκτη και «αποφασιστική» ισχύ του.
Τα ίδια συνέβησαν με την παράνομη δράση των ανδροειδών των ΜΑΤ επί εβδομάδες στην πλατεία Συντάγματος.
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει : η παράνομη κυβέρνηση της Αθήνας, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εν καιρώ ειρήνης, θεωρεί απόλυτη ιδιοκτησία της την ΕΡΤ και επιβάλλει ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού και του ελληνισμού (διαπράττοντας τα κακουργήματα της εσχάτης προδοσίας, της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος) το κλείσιμο των δημόσιων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών δικτύων.   
Κάθε ξενοκίνητη χούντα ανδρείκελων, σε όλα τα μέρη του πλανήτη λειτουργεί με τον αυτό τρόπο. Τα ίδια ανδρείκελα που μετέτρεψαν την χώρα σε απόλυτο παράδειγμα ξενόδουλου προτεκτοράτου επιβάλλουν τις εντολές των αφεντικών τους.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

Τους «δολοφόνους» τους γνωρίζουμε καλά. Είναι αυτοί που μετέτρεψαν την δημόσια περιουσία σε ιδιοκτησία τους, σε μαγαζί τους.
Το θύμα είναι ο ελληνικός λαός που πλήρωσε με τον μόχθο του την λειτουργία της κομματικής κυβερνητικής ΕΡΤ.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο και είναι αυτά που δημιούργησαν στην ΕΡΤ το φαινόμενο του απόλυτου φερέφωνου. Διορισμοί ημετέρων, αφόρητες πιέσεις για παραπληροφόρηση, συμβάσεις που πρέπει όλες να ελεγχθούν δικαστικά για τη νομιμότητά τους, διορισμοί κομματικών διοικήσεων, είναι οι κύριες συμπεριφορές των κυβερνήσεων, που είναι όλες συνυπεύθυνες για την εικόνα που παρουσίαζε η ΕΡΤ.
Ο αναίσχυντος Κεδίκογλου είχε το θράσος να μιλήσει για τα κακά της ΕΡΤ για να αιτιολογήσει το φασιστικό κλείσιμό της, ενώ ο ίδιος και οι άνθρωποι του πολιτικού συναφιού του είναι αυτοί που τα επέβαλαν και οι πραγματικοί υπαίτιοι όσων επικαλούνται και ψευδοκαταγγέλλουν .
Δυστυχώς στην χώρα αυτή οι έννοιες ευθιξία, ντροπή, φιλότιμο και πολλές άλλες έχουν εξαφανιστεί. Ενας στρατός από πρόθυμους ραγιάδες, συνεπικουρεί και ενισχύει (όπως πάντα) την αθλιότητα της σύγχρονης Ελλάδας.  
            Τελικά, εάν είχαμε να διαλέξουμε για το ποιος είναι πιο «Ελληνας» μεταξύ «λαθρομεταναστών» και «ραγιάδων» που μιλούν ελληνικά, η επιλογή μας θα ήταν πολύ δύσκολη.
Μεταξύ άλλων κακουργημάτων που έχουν διαπράξει με την κάλυψη της ψευδοδικαιοσύνης οι κυβερνητικοί είναι και η σκόπιμη κακοδιαχείριση και απαξίωση της περιουσίας του ελληνικού λαού εις όφελος των ιδίων και των τρίτων.
Το κλείσιμο της ΕΡΤ ως σκόπιμη και υπαίτια πράξη που προκαλεί περιουσιακή ζημία στο ελληνικό δημόσιο, αποτελεί τον ορισμό του κακουργήματος της απιστίας.
Ποιοι ωφελούνται από το κλείσιμο της ΕΡΤ ; Οι «ανταγωνιστές» της ιδιώτες που θα μοιραστούν μεγαλύτερα μερίδια της διαφημιστικής πίττας. Σε αυτούς παραδίδεται όχι μόνο η «ενημέρωση» και το σύνολο του «μέσου». Στους «προσωρινά» εδώ και 24 χρόνια αδειούχους ιδιώτες που τις κατέλαβαν με παράνομες πράξεις και σήμερα απόλυτα εξαρτώμενους, υπερχρεωμένους δανειολήπτες του υπερχρεωμένου καταστροφικού συστημικού πυλώνα που λέγεται «τράπεζες». Για όλους αυτούς, Τράπεζες και ΜΜΕ, υπάρχει πίστωση από τα ανδρείκελα, που εξαργυρώνεται με τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων και τον θάνατο του ελληνισμού.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Πάντα τους φασίστες του «πίστευαν» ραγιάδες και άλλοι φασίστες. Η ταύτιση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής και τους κρυπτοναζιστές της Ν.Δ. δεν μπορεί πλέον τα κρυφτεί.
Το τέχνασμα να καταγγέλλεις τα κακώς κείμενα και να υπόσχεσαι απατηλά κάτι νέο, θα το βρείτε στο βιβλίο του Χίτλερ («Ο Αγών Μου») και στις πρακτικές του Γκαίμπελς.
Κανείς άνθρωπος με στοιχειώδη νοημοσύνη δεν μπορεί να πιστέψει τον Κεδίκογλου, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη και το θίασο των ανδρείκελων, ότι θα φτιάξουν μία ΕΡΤ ανεξάρτητη.
Δεν χρειαζόταν καν, να κλείσει η υπάρχουσα για να υπάρξει μία νέα και ανεξάρτητη ΕΡΤ.
Ο,τι και αν φτιάξουν οι φασίστες θα είναι το ίδιο και χειρότερο. Αυτοί δημιούργησαν αυτήν την ΕΡΤ και την ίδια θα ξαναδημιουργήσουν.
Το μόνο που μένει στον ελληνικό λαό είναι ο γενικός ξεσηκωμός, η ανατροπή του φαύλου ξενοκίνητου καθεστώτος. Εμπρός! Δεν υπάρχει πλέον χρόνος.

ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Αν υπάρχει ένας τρόπος να προασπιστούμε το κοινό καλό είναι να δημιουργήσουμε θεσμούς που θα ανήκουν πραγματικά στον ίδιο τον ελληνικό λαό.
Ο μόνος τρόπος, η μόνη οδός είναι η πρόταση του κινήματος:
-  Η ΕΡΤ και κάθε δημόσιος οργανισμός διοικείται από πολυμελή αιρετή (και ανακλητή) επιτροπή πολιτών. Ο πολυμελής χαρακτήρας δυσχεραίνει και καταργεί τον χρηματισμό.    
-   Η επιτροπή πολιτών προκύπτει από καθολική ψηφοφορία με ένα και ενιαίο
ψηφοδέλτιο. Η ψηφοφορία διεξάγεται και με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.
-  Το 1/10 των μελών της επιτροπής εκλέγεται απευθείας από την ψηφοφορία. Τα υπόλοιπα μέλη κληρώνονται μεταξύ των επιλαχόντων συνυποψηφίων. Ετσι τελειώνει ο κομματισμός.
-   Η δημοκρατική κοινωνική αρχή αυτή είναι άμισθη και μόνο στο τέλος κάθε χρόνου και ανάλογα το έργο της κρίνεται από μία αντίστοιχη αρχή η καταβολή στα μέλη της κάποιου χρηματικού ποσού για τις υπηρεσίες τους.
-    Η δημοκρατική κοινωνική αρχή ελέγχεται και κατευθύνεται από τους πολίτες σε όλη την πορεία της λειτουργίας της και μέσα από επιμέρους θεσμούς πραγματικής και ουσιαστικής δημοκρατίας.  
Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες του θεσμού των δημοκρατικών κοινωνικών αρχών, του μόνου θεσμού που καθιστά τον πολίτη κύριο και ρυθμιστή του παρόντος και του μέλλοντός του.
Μην τρέφετε αυταπάτες, μόνο η πραγματική δημοκρατία θα δικαιώσει τον απλό άνθρωπο και αυτή την δημοκρατία οφείλουμε να την επιβάλλουμε.
Αν θέλουμε να δούμε μια Ελλάδα που να ανήκει στους Ελληνες, αν θέλουμε να φτιάξουμε μια ΕΡΤ που να ανήκει σε όλους υπάρχει μόνο μια λύση.

ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ    

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…