Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρθρα Μελών, Βαγγέλης Κωνσταντίνου: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ


(προσημείωση Λ.Κ. : Ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου είναι ένας πραγματικά δημοκράτης πολίτης και στοχαστής. Είναι ο συντάκτης εκατοντάδων κειμένων για την πραγματική δημοκρατία.)

Είμαι από εκείνους που αντιπαλεύει την Δημοκρατία σας και την Δημοκρατία τους.
Είμαι από εκείνους που υπερασπίζονται ότι το σύνολο των εξουσιών αποτελούν δικαίωμα του λαού που πρέπει και να φαίνεται και να αποδεικνύεται.
Το ίδιο το Σύνταγμα καταστρατηγεί τον εαυτό του (άρθρο 44) και θέτει σε διαρκή κατάσταση γύψου τα δικαιώματα, όπως το δικαίωμα εξουσιών, του λαού.
Το ίδιο το πολιτικό σας σύστημα, εκείνο που και οι ίδιοι καταγγέλλετε ως διεφθαρμένο, που δίνει υπεράνω του Συντάγματος εξουσίες σε υποδεέστερα του κοινοβουλίου θεσμικά όργανα , θέτει στον γύψο ακόμα και το ίδιο το πολίτευμα για το οποίο στρατεύεστε.

Αυτήν την περίοδο της άκρατης φασιστικής Δεξιάς υποταγής Κράτους – κοινωνίας – θεσμών – οικονομίας, σε μια συμμορία δοσίλογων, σε μια εγκληματική οργάνωση Πολιτικών και Οικονομικών συγκροτήσεων ατόμων και συμφερόντων, με ανύπαρκτη πατριωτική συνείδηση και ανύπαρκτη Ελληνική παιδεία, με αναπτυγμένη την συνείδηση του υποτακτικού και του οικονομικού εγκληματία που παίρνει εντολές από ξένα οικονομικά και πολιτικά κέντρα, οδηγεί την χώρα και τον λαό σε επικινδύνους ατραπούς.
Παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Φασίστα αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές αν παραιτηθούν οι Βουλευτές της Χρ. Αυγής, μέχρι ότι δεν χρειάζονται εκλογές παρά μια κυβέρνηση διαπιστευμένων από την Τρόικα, δεν επιτρέπει ανεγκέφαλη και επιφανειακή κρίση των αντιλήψεων και των ενεργειών των νεοφασιστών δοσίλογων από τους συντελεστές και αξιωματούχους της Αντιπολίτευσης.
Το καθεστώς υποταγής του Πολιτεύματος στην Αστυνομοκρατία και την Δικαστοκρατία, την ζήσαμε και κατά την περίοδο Κ. Μητσοτάκη.
Αποτελεί ίδιον της Δεξιάς να ενταφιάζει το πολίτευμα και στην θέση του να λειτουργεί ο Εισαγγελέας, δηλαδή η τρομοκρατία της φυλακής για κάθε αντίθετη άποψη ή πράξη η οποίες δεν έχουν την νομιμοποίηση των αντιλήψεων που υιοθετεί το κόμμα που κυβερνά.
Η Δεξιά, με όποιο ονοματεπώνυμο και αν πολιτεύτηκε στην χώρα μας, παρέμεινε δέσμια της φασιστικής της καταγωγής.
Σήμερα όπου με πολιτικού όρους, με πολιτικές αποφάσεις θα έπρεπε να τεθεί εκτός νόμου η Ναζιστική οργάνωση – κόμμα της Χρ. Αυγής, επιστρατεύονται να ασκήσουν αυτήν την πολιτική βούληση και να υιοθετήσουν πολιτικές αποφάσεις με επένδυση νομικών «ενδυμάτων» η Εισαγγελική και Δικαστική εξουσία.
Όπως ακριβώς το ΣτΕ απεφάνθη για την συνταγματικότητα της απεμπόλησης της Εθνικής Κυριαρχίας και της ερμηνείας του ενδοτισμού σε πατριωτισμό με πολιτικά επιχειρήματα, κατά την ίδια μεθοδολογία και κατά την ίδια  συνείδηση της νομιμότητας και της νομικής επιστήμης, διώκεται η Χρ. Αυγή.
Η διαδικασία, είναι τόσο νόμιμη όσο Δημοκρατία είναι η Δημοκρατία σας.

Διαβάζοντας το σκεπτικό του πορίσματος του Αντιεισαγγελέα, δεν χρειάζεται να ξέρεις νομικά παρά μόνο Ελληνικά, διαπιστώνεις πως συνέλαβαν τα στελέχη της Χρ. Αυγής για να αποδείξουν στην συνέχεια πως έχουν νομική βάση η πολιτική κατηγορία για ναζιστική – εγκληματική οργάνωση λόγω έργου, όπως ισχυρίζονται ο Υπουργός κ. Δένδιας καθώς και ο έντυπος και Ηλεκτρονικός τύπος.

Αντί δηλαδή, να αποφασίσει το Ελληνικό κοινοβούλιο για την φύση του κόμματος της Χρ. Αυγής, αντί να αποδείξει πως οι αντιλήψεις καθώς και οι ενέργειες επί έργω των υποστηρικτών της Χρ. Αυγής ανασύρουν μνήμες και πρακτικές του ναζιστικού παρελθόντος της Γερμανίας και του Β’ παγκοσμίου πολέμου, αντί να εντάξουν την Χρ. Αυγή στα κόμματα- μηχανισμούς που καθοδηγούν και προσηλυτίζουν πολίτες σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είναι τόσο λίγοι, τόσο θρασύδειλοι, τόσο ιδιοτελείς, τόσο φαύλοι,  τόσο καιροσκόποι, τόσο τυχοδιώχτες, που βάζουν το Κοινοβούλιο, το πολίτευμα, τα δικαιώματα των πολιτών υπό το Κράτος των Εισαγγελέων και των Δικαστών.
Ενώ το Πολίτευμα και το Κοινοβούλιο επί Χούντας ντύθηκαν στο χακί, σήμερα ντύθηκαν την τήβεννο των Εισαγγελέων και των Δικαστών.

Μαζί του και τα φασιστικά γουρούνια που συγκροτούν τα λεγόμενα ΜΜΕ.
Μαζί τους όλοι εκείνοι που τηλεδίκασαν και τηλεσυσκέφτηκαν φωναχτά, μοίρασαν ποινές, κατασκεύασαν κελιά και χλεύασαν του ανακριτές και εισαγγελείς που «εξετράπησαν» της πεπατημένης όπως αυτή έχει οριοθετηθεί από την Κυβέρνηση της Φασιστικής Ολιγαρχίας των ολετήρων και έχει υιοθετηθεί από την συμμορία των δημοσιολογούντων Πρετεντέριδων.

Το ομαδικό κράξιμο  από Υπουργούς και Δημοσιολογούντων φρικιών τύπου Πρατεντέρη, των αποφάσεων Ανακριτών και Εισαγγελέων, για την απελευθέρωση των Βουλευτών της Χρ. Αυγής, στους οποίους οι ποδηγετημενοι από τα ξένα οικονομικά κέντρα που κατέστησαν την χώρα μας Γερμανικό προτεκτοράτο δεν έχουν άρει την βουλευτική ασυλία , που παρανόμως και αντισυνταγματικά εκρατήθηκαν με χειροπέδες, υπέβαλε την «ανεξάρτητη» συνείδηση Ανακριτών και Εισαγγελέων να προφυλακίσουν και πάλι κατά παράβαση του Συντάγματος και του Κοινοβουλευτισμού, το Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος.

Οι ίδιοι, Φασίστες όπως οι Φασίστες της Χρ. Αυγής, κάνουν πρόβες χουντικής κοπής για να  «φυτέψουν» κατηγορίες και Εισαγγελικές δοξασίες ως στοιχεία έκνομη δράσης στα στελέχη και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αλλά και στην ελεύθερη βούληση των πολιτών, ποινικοποιώντας ταυτόχρονα την δημοσία τοποθέτηση ή την συνείδηση  όσων αντιστρατεύονται τον Νεοφιλελευθερισμό, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, τις αποφάσεις της Τροικα ή ακόμη και την κ. Μέρκελ.

Οι ίδιοι οι Φασίστες τύπου Δένδια ή τύπου Σαμαρά ή τύπου Πρετεντέρη ετοιμάζονται  να κτυπήσουν τα κόμματα της Αντιπολίτευση, ξεκινώντας από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο η βρώμικη ΕΥΠ έχει «ενοχοποιήσει» με «παρακολούθηση» συνομιλιών ως ηθικό αυτουργό στην συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης των κατοίκων στις Σκουριές εναντίον της επιχείρησης εξόρυξης χρυσού.

Η Αντιπολίτευση, όσο ο λαός δεν ξεσηκώνεται, βρίσκεται υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας.
Ο Στρατός με το ένοχο παρελθόν δεν μπορεί πλέον να αποτελέσει το υπερασπιστή της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων λαού και Κοινοβουλίου.
Η Κυβέρνησης των ολετήρων, των Εθνικών μειοδοτών, των υποτακτικών της Μέρκελ, μαζί  με τον ένστολο ιδιωτικό στρατό της, με το Κράτος των Εισαγγελέων και των Δικαστών, με την φασιστική της συνείδηση και καταγωγή, λειτουργεί, συμπεριφέρεται και νομοθετεί ως Χούντα και πολιτικό κουστούμι.

Είναι τραγέλαφος για το πολιτικό σας σύστημα και την δημοκρατία σας, πως ένας αρχηγός κόμματος προφυλακίζεται επειδή έχει πολιτικές ευθύνες για την δράση των μελών ή των οπαδών του κόμματός του, την ίδια στιγμή που δεν διώκεται ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Γ. Παπανδρέου.
«Ενημερώθηκε» για την δολοφονική πράξη μέλους ή οπαδού του κόμματος του και αυτό τον κρίνει προφυλακιστέο.
Με την ανάλογη αιτιολογία ο Τσίπρας θα κριθεί προφυλακιστέος, αν ισχυριστεί  ο κάθε ευνοημένος από το πολιτικό κονκλάβιο Αντιεισαγγελέας ότι γνώριζε την δράση του βουλευτή του κόμματός του, όταν υπέθαλπε την δράση και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στις Σκουριές.

Η Ελλάδα στον γύψο , η Ελλάδα δέσμια του Φασισμού της Νέας Τρομοκρατίας του Σαμαρά, των Εισαγγελέων, της Τρόικα, του Αμερικανο-εβραϊκού λόμπι.
Η Ελλάδα άβουλου και ευθυνόφοβου λαού και φοβισμένης Αντιπολίτευσης πορεύεται στον δρόμο των κρεματορίων της Νεογερμανικής θηριωδίας.

Όσο δεν αντιδρούμε και όσο δεχόμαστε ως αυτονόητο εξουσιαστικό δικαίωμα η Δημοκρατία ως ιδέα,  το  Πολίτευμα και το Κοινοβούλιο να ποδηγετούνται από το Κράτος εν Κράτη των Εισαγγελέων, των Δικαστών και των Μπάτσων, το μέλλον, άμεσο και απώτερο θα είναι η κόλαση που με τα χέρια μας θα έχουμε δημιουργήσει,
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να την πιστέψει. Πριν από μέρες ανακοίνωναν ότι θα παραταθεί η προστασία της α’ κατοικίας για τους υπερχρεωμένους και μέσω της διαδικασίας του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010). Για να δοθεί όμως παράταση απαιτείται η ψήφιση από την Βουλή τροπολογίας ή αλλιώς πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η Βουλή κλείνει αύριο και η ΠΝΠ έχει διαδικασία για να εκδοθεί και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα. Ούτε καν ως είδηση πλέον δεν υπάρχει και, κυρίως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όφειλαν να έχουν ήδη ρυθμίσει το θέμα, τώρα σιωπούν με νόημα. Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες τράπεζες με τα ξεπουλημένα δάνεια, όχι μόνο ακονίζουν τα νύχια τους για να εκπλειστηριάσουν ακίνητα, αλλά και καθυστερούν την παράδοση των αναγκαίων δικαιολογη…