Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (STOP ERDOGAN NOW)

ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Το μάτι του τον τελευταίο χρόνο γυαλίζει. Τα μάτια του δεν συγκεντρώνονται σε ένα σημείο.
Χτίζει παλάτι μεγαλύτερο από τον Λευκό Οίκο με κόστος τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολ., στο οποίο βάζει μέχρι και αντιαεροπορικούς πυραύλους (!!!).
Ο Ερντογάν είναι απολύτως εκτός ελέγχου και λογικής και αποτελεί το Νο1 παγκόσμιο κίνδυνο !!!.
Μετείχε ενεργά και άμεσα στο να τεθεί στις φλόγες ολόκληρη η Μεσόγειος και η Μέση Ανατολή. Κατέστρεψε και καταστρέφει χώρες για να είναι εύκολη λεία για αυτόν και την παράφρονα ιδέα της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Προσπάθησε και προσπαθεί να βάλει χέρι ακόμα και στην Αίγυπτο με νέο σχέδιο αποσταθεροποίησης.
Στην Συρία, που υπάρχει αντεπίθεση του ISIS στα μέτωπα, έχει στείλει στρατό – όχι εκατό ή διακόσιους, αλλά χιλιάδες - και τους έχει ντύσει τζιχαντιστές !!!. Οι Ρώσοι ήδη τον καταγγέλλουν.
Πίσω από την ανάφλεξη στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ βρίσκεται προφανώς αυτός.
Αυτός εκπαίδευσε, εκπαιδεύει, εξοπλίζει, προμηθεύει όπλα, χρηματοδοτεί και έχει εμπορικές συναλλαγές με τους τζιχαντιστές στην Συρία και στο Ιράκ.
Στο στόχαστρο έχει και την Ιορδανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο βασιλιάς της.
Τα σύνορα που βλέπει στα φευγάτα μάτια του για την Τουρκία είναι τα σύνορα της παλαιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο απόγειό της.
Σταματήστε τον πριν είναι αργά !!!.
Πριν μπλεχτεί η Ρωσία, το Ιράν και οι υπόλοιποι και γίνει η περιοχή κόκκινη από το αίμα αθώων.
Το ξέρω ό,τι σχεδιάζεται η οικονομική του κατάρρευση μαζί με την Ελλάδα του χρόνου την άνοιξη, όμως μέχρι τότε είναι πολύς ο καιρός. Το ξέρει και ο ίδιος άλλωστε και κινείται ταχύτατα για να προλάβει.
Μέχρι τα μέσα Ιουνίου το πολύ πρέπει τα πράγματα να έχουν αλλάξει ... .
Μετά θα είναι πολύ αργά για όλους και για τον ίδιο τον τουρκικό λαό.

Υ.Γ. Να ψάξουν οι εδώ ανόητοι να βρουν εάν έχει παίξει ρόλο και έχει κάνει κινήσεις στην άνοδο των ελληνικών spreads, το Φθινόπωρο του ‘09. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αρκετοί “σορτάκηδες” ήταν βαλτοί δικοί του.   
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ?

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ?
Επειδή κάποιοι υπερασπίζονται ένα πολίτευμα που οι ίδιοι αποκαλούν “Δημοκρατία” ...
Οι πολιτειολογικοί ορισμοί και τυπικές διακρίσεις είναι τόσο αρχαίες και σαφείς που δεν χωρούν αμφισβητήσεις. Ανήκουν, βέβαια, στον λαό που εφηύρε το τελευταίο ιστορικά πολίτευμα και ίσως το τελειότερο: την Δημοκρατία – Λαοκρατία. Από τον δημοκράτη Ηρόδοτο στον επιστήμονα Αριστοτέλη ... . Η διάκριση των πολιτευμάτων είναι σαφής και αναφέρεται κυρίως στο πλήθος των ανθρώπων που ασκούν τις πολιτειακές εξουσίες: Μοναρχία – Ολιγαρχία/Αριστοκρατία – Δημοκρατία (με τις επιμέρους αριστοτελικές διακρίσεις και όσες μπορεί να προσθέσει κάποιος στο διάβα της ιστορίας και με την σύγχρονη επικυριαρχία του καπιταλισμού). Αφήνοντας παράμερα τις εκτιμήσεις των μελετητών του Αριστοτέλη περί του “καλύτερου πολιτεύματος” (γιατί για εμάς ο αρχαίος φιλόσοφος δεν λαμβάνει σαφή θέση, αλλά, ως συνήθως, μελετά και ορίζει), ένα είναι βέβαιο: ότι χωρίς πολλή σκέψη τόσο ο Αριστοτέλης, όσο…