Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (STOP ERDOGAN NOW)

ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Το μάτι του τον τελευταίο χρόνο γυαλίζει. Τα μάτια του δεν συγκεντρώνονται σε ένα σημείο.
Χτίζει παλάτι μεγαλύτερο από τον Λευκό Οίκο με κόστος τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολ., στο οποίο βάζει μέχρι και αντιαεροπορικούς πυραύλους (!!!).
Ο Ερντογάν είναι απολύτως εκτός ελέγχου και λογικής και αποτελεί το Νο1 παγκόσμιο κίνδυνο !!!.
Μετείχε ενεργά και άμεσα στο να τεθεί στις φλόγες ολόκληρη η Μεσόγειος και η Μέση Ανατολή. Κατέστρεψε και καταστρέφει χώρες για να είναι εύκολη λεία για αυτόν και την παράφρονα ιδέα της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Προσπάθησε και προσπαθεί να βάλει χέρι ακόμα και στην Αίγυπτο με νέο σχέδιο αποσταθεροποίησης.
Στην Συρία, που υπάρχει αντεπίθεση του ISIS στα μέτωπα, έχει στείλει στρατό – όχι εκατό ή διακόσιους, αλλά χιλιάδες - και τους έχει ντύσει τζιχαντιστές !!!. Οι Ρώσοι ήδη τον καταγγέλλουν.
Πίσω από την ανάφλεξη στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ βρίσκεται προφανώς αυτός.
Αυτός εκπαίδευσε, εκπαιδεύει, εξοπλίζει, προμηθεύει όπλα, χρηματοδοτεί και έχει εμπορικές συναλλαγές με τους τζιχαντιστές στην Συρία και στο Ιράκ.
Στο στόχαστρο έχει και την Ιορδανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο βασιλιάς της.
Τα σύνορα που βλέπει στα φευγάτα μάτια του για την Τουρκία είναι τα σύνορα της παλαιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο απόγειό της.
Σταματήστε τον πριν είναι αργά !!!.
Πριν μπλεχτεί η Ρωσία, το Ιράν και οι υπόλοιποι και γίνει η περιοχή κόκκινη από το αίμα αθώων.
Το ξέρω ό,τι σχεδιάζεται η οικονομική του κατάρρευση μαζί με την Ελλάδα του χρόνου την άνοιξη, όμως μέχρι τότε είναι πολύς ο καιρός. Το ξέρει και ο ίδιος άλλωστε και κινείται ταχύτατα για να προλάβει.
Μέχρι τα μέσα Ιουνίου το πολύ πρέπει τα πράγματα να έχουν αλλάξει ... .
Μετά θα είναι πολύ αργά για όλους και για τον ίδιο τον τουρκικό λαό.

Υ.Γ. Να ψάξουν οι εδώ ανόητοι να βρουν εάν έχει παίξει ρόλο και έχει κάνει κινήσεις στην άνοδο των ελληνικών spreads, το Φθινόπωρο του ‘09. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αρκετοί “σορτάκηδες” ήταν βαλτοί δικοί του.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ “ΙΔΕΕΣ” ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ? (του Δημ. Καραμήτσα)

Α. ΙΔΕΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?
Είναι τεράστιο πρόβλημα για την ανθρωπότητα το να "αναγνωρίζει" και να αποδέχεται ως υφιστάμενα, πράγματα που δεν υπάρχουν, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ψέμα, το ανύπαρκτο, το διεστραμμένο, ως παραδοχή δημιουργεί μία αντίστοιχα ψευδή, ανύπαρκτη και διεστραμμένη ακολουθία συμπερασμάτων και αποτελεσμάτων. Είναι αρχαιότατη ηδιαμάχη μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν στο υπαρκτό και αληθές και σε αυτούς που πιστεύουν σε αξιωματικά κατασκευάσματα (ως τα σχηματοποιούμε με την πλατωνική έννοια της “ιδέας” = το ον εκ του μη όντος). Είναι η ίδια η προαιώνια ουσιαστική αντίθεση της ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης ευρύτερα, αφού στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην γνωστή ανθρώπινη ιστορία, οι άνθρωποι διέλαθαν και διέφυγαν από τις αξιωματικές ιδέες του τότε κόσμου (όπως αυτή του θεού και των ελέω θεού μοναρχών ή των βασιλέων και αριστοκρατών με “θεϊκή” καταγωγή ή “ ανωτέρων και εξουσιαστών με “θεία βούληση” ή των φυσικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της άμε…

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να την πιστέψει. Πριν από μέρες ανακοίνωναν ότι θα παραταθεί η προστασία της α’ κατοικίας για τους υπερχρεωμένους και μέσω της διαδικασίας του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010). Για να δοθεί όμως παράταση απαιτείται η ψήφιση από την Βουλή τροπολογίας ή αλλιώς πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η Βουλή κλείνει αύριο και η ΠΝΠ έχει διαδικασία για να εκδοθεί και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα. Ούτε καν ως είδηση πλέον δεν υπάρχει και, κυρίως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όφειλαν να έχουν ήδη ρυθμίσει το θέμα, τώρα σιωπούν με νόημα. Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες τράπεζες με τα ξεπουλημένα δάνεια, όχι μόνο ακονίζουν τα νύχια τους για να εκπλειστηριάσουν ακίνητα, αλλά και καθυστερούν την παράδοση των αναγκαίων δικαιολογη…