ΠΑΡΑΜΕΝΩ - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !



ΠΑΡΑΜΕΝΩ – ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

Σου το λέω καθαρά, πιο καθαρά και απλά δεν γίνεται:

Εάν πιστεύεις ότι στο κέντρο της ζωής και της κοινωνίας μας πρέπει να βρίσκεται ο άνθρωπος και οι ανάγκες του στοιχίσου μαζί μου, δίπλα μου (όχι πίσω ή από κάτω, αλλά δίπλα μου) με την πλήρη απελευθερωτική ισότητα που γεννά η βιολογική μας ίδια ταυτότητα και οι ίδιες ανάγκες μας. Ελα να αλλάξουμε τον κόσμο και να τον κάνουμε ανθρώπινο, δικό σου, δικό μου, όλων των ελεύθερων ανθρώπων με το μοντέλο μας. Ελα να συζητήσουμε το μοντέλο και το πρόγραμμα, έλα να βάλεις την δική σου πινελιά στη νέα ζωή της ανθρωπότητας και να συζητάμε και να αποφασίζουμε συνεχώς την εξέλιξη του. Ο δικός μας κόσμος θέλει τον άνθρωπο πραγματικά ελεύθερο, θέλει την αλήθεια, θέλει την πραγματική ζωή που μας έμαθαν να φοβόμαστε να ζήσουμε.

Εάν πιστεύεις ότι στο κέντρο της ζωής πρέπει να είναι το κέρδος, το χρηματικό κέρδος και όσα σημαίνει: ατομισμό, εκμετάλλευση, καταπίεση, εξαγορές ανθρώπων και όλα τα άλλα, στάσου πίσω από το χρήμα και τους ισχυρούς του κεφαλαίου και πάτα πάνω σε άλλους για να σε πατήσουν οι πιο ισχυροί στην πυραμίδα τους. Είναι βέβαιο ότι η ζωή σου θα είναι στην πραγματικότητα τόσο κενή που θα πεθάνεις πραγματικά “μπατίρης” από αλήθειες και ουσία.

Εάν πιστεύεις ότι στο κέντρο της ζωής πρέπει να είναι το “έθνος”, στάσου πίσω από μία σημαία και ακολούθησε όσους παιανίζουν τους ύμνους τους στο “θεϊκό” έθνος σου. Είναι βέβαιο ότι αφού ανήκεις σε αυτό το έθνος θα είσαι και εσύ παιδί θεών και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις ιδιαίτερα για να κυριαρχήσεις στους μισητούς αλλοεθνείς που σε προσβάλουν πολλές φορές, ακόμα και ανασαίνοντας τον ίδιο αέρα με εσένα. Και μετά πολέμησε και σκότωσέ τους γιατί το έθνος σου και η φυλή σου προορίζεται να κυριαρχήσει στον πλανήτη.

Εάν πιστεύεις ότι στο κέντρο της ζωής είναι η θρησκεία σου, υπάκουσε στις εντολές όσων “θεόσταλτων” ανθρώπων την καθορίζουν και την ορίζουν μαζί με την ζωή σου. Είμαι βέβαιος ότι κανένας πραγματικός θεός δεν θα σχεδίαζε έναν κόσμο με το δικό τους μίσος, γιατί το σύμπαν δεν περιέχει μίσος παρά μόνο αλήθεια.

Είναι αλήθεια ότι μπορείς να ακολουθήσεις όποια δοξασία, ιδέα και αντίληψη θέλεις ή σου έμαθαν να θέλεις ως αναπόδραστη δήθεν ιδιότητά σου.

Εγώ παραμένω άνθρωπος και σε καλώ να σταθούμε μαζί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...