ΑΡΘΡΑ ΜΕΛΩΝ, Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Για όσους μιλούν ή υπερασπίζονται την "Δημοκρατία"


Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι της "Δημοκρατίας".
Με το τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου, η Ελλάδα ( για τους ξένους Greece), υποτάσσεται στους Εγγλέζους και οι δωσίλογοι μαζί με τους ημέτερους που την είχαν κοπανήσει στην Βηρυτό ξεκινούν και ολοκληρώνουν έναν εμφύλιο.
Το πολιτικό σύστημα που εγκαθιδρύεται, αντιστοιχίζεται με τα αποικιοκρατικά πολιτεύματα, είναι έντονα φασιστικό και ρεβανσιστικό.
Μετά την "πώληση" της Ελλάδας από τους Εγγλέζους στους Αμερικανούς, το πολιτικό σύστημα παραμένει να κυριαρχείται από δωσίλογους, προδότες και συνεργάτες των Εγγλέζων που είχαν διαφύγει στην Μέση Ανατολή για να μην μείνουν και πολεμήσουν και ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν σκοτωθεί.
Οι δύο φατρίες πολιτικών νεοπλασμάτων, των παραδοσιακών "Εγγλέζων" και των σύγχρονων "Αμερικανών" προσκυνούσαν τους Βαβαρούς και τον Ανώτατο Άρχοντα, τον Βασιλιά.
Η Φατρία των δοσίλογων και προδοτών , γνωστοί και ως "Εθνικόφρονες" αποτελούσε την Δεξιά.
Η φατρία των βολεμένων, φιλοεγγλέζων που την είχαν κοπανήσει στην Μέση Ανατολή, αποτελούσαν τους "Κεντρώους Δημοκράτες".
Μέχρι και την Χούντα ο λαός δυναστευόταν απο τις δύο αυτές φατρίες, αλλά και διαπαιδαγωγούταν στις αρχές και τις αξίες της υποτέλειας, της "Εθνικοφροσύνης", στον φασισμό και στην ιστορία των νικητών.
Μετά την αλλαγή φρουράς που οι Αμερικάνοι επέβαλαν, με την σύμφωνη γνώμη των δύο φατριών ( Όπως είχε συμφωνηθεί στην κατοικία του Αμερικανού Πρέσβη στο Λονδίνο), η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στο μπλόγκ των δυνάμεων του νέου Άξονα, Αμερικανών - Εγγλέζων και ΝΑΤΟ.
Στο "κεφάλι" της χώρας μπαίνει το Λαμόγιο που την είχε κοπανήσει κρυφά με το όνομα Τριανταφυλλίδης στην Γαλλία, και επανερχόταν ως εγγυητής της Δημοκρατίας, δηλαδή του ίδιου φασιστικού Πολιτεύματος, εκείνο που στην κορύφωσή του έφερε την Χούντα των Συνταγματαρχών και σήμερα θα δημιουργούσε την νέα "Χούντα" της Κομματοκρατίας.
Το Πολιτικό Σύστημα που το γνωρίσαμε, που συ στρατευτήκαμε για αν το υπηρετούσουμε ως κομματικός στρατός του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ, του ΚΚΕ εσ.
Το Σύστημα που σε δύο περιόδους δημιούργησε, την μια, την υποταγή μας στην ΕΟΚ και την δεύτερη, την υποταγή μας στην ΟΝΕ.
Το Πολιτικό σύστημα, που δημιούργησε τα νέα τζάκια επιχειρηματιών αυξάνοντας το εξωτερικό χρέος της Χώρας.
Το Πολιτικό Σύστημα, που ευλόγησε τις μίζες, την "ισχυρή" οικονομία, την πολιτική των επιδοτήσεων και το θάψιμο της αγροτικής παραγωγής στις χωματερές.
Το Πολιτικό σύστημα, που χάλκεψε τα στοιχεία για την ένταξη στην ΟΝΕ και το Ευρώ, που έστησε την κομπίνα του χρηματιστηρίου, που έστησε την κομπίνα των Ολυμπιακών αγώνων, που έστησε την κομπίνα του Μνημονίου και του "Κουρέματος" του εξωτερικού χρέους.
Το Πολιτικό σύστημα, που το ζείτε όλοι σας, είτε ως μισθωτοί, είτε ως συνταξιούχοι, είτε ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες, είτε ως έμποροι, είτε ως βιοτέχνες, αυτό το σύστημα παραμένει Φασιστικό, εχθρικό, ρεβανσιστικό, παρακρατικό και λαδιάρικο.
Αυτό το Πολιτικό Σύστημα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ Δημοκρατικό. Θα παραμείνει κοινός συκοφάντης της Δημοκρατίας που θα γεννά δοσίλογους, ερπετά και φασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...