Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

 

                                             ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Το πρόβλημα είναι οι κάθε λογής ιδεοληπτικοί ματαιόδοξοι, αλήτες, φασίστες.

Το πρόβλημα είναι οι ψυχασθενείς επικυρίαρχοι του ανθρώπινου γένους-είδους.


Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους ισλαμοφασίστες (δικός μας ο όρος) και τις ανεξέλεγκτες δολοφονικές τους ενέργειες.

Πολύς λόγος, επίσης, γίνεται στην Ελλάδα για τον νεο-σουλτάνο Ερντογάν, την “γαλάζια πατρίδα” (σ.σ αυτών που δεν ξέρουν να κολυμπήσουν) και τη νεο-οθωμανική αυτοκρατορία.

Λόγος και για τους πολιτικο-κοινωνικά νεοναζηδο-φασίστες.

Εμείς, είμαστε από τους λίγους που αναφέρθηκαν και αναφέρονται στους νεοφιλελέ-φασίστες ή καπιταλφασίστες, αλλά και στους παγκόσμιους ιμπεριαλ-φασίστες, δηλ. τους ιμπεριαλιστές είτε μιλάμε για κράτη είτε για οικονομικά συμφέροντα.

Ολα αυτά, ενώ ένα άλλο είδος ζωής, ο κορωνοϊός εγκαταστάθηκε στον πλανήτη και απλώνεται ευνοούμενος από όλους τους ανωτέρω, τις πρακτικές τους και την ανθρώπινη ηλιθιότητα.

Προφανώς, ο κορωνοϊός είναι πιο έξυπνος από όλους αυτούς τους δίποδους επικυρίαρχους του πλανήτη.

Ολοι αυτοί οι καταστροφικοί για την ανθρωπότητα τύποι ανθρώπου έχουν ένα κοινό στοιχείο, ένα κοινό βασικό χαρακτηριστικό, κατατρέχονται από αβάσιμη ιδεοληψία, ανήκουν στην σφαίρα της ψυχασθενούς παραφροσύνης που δημιουργεί η ιδεαλ-φασιστική θεώρηση των πραγμάτων. Δεν λειτουργούν ως είναι, δηλ. ως βιολογικοί μηχανισμοί, δεν κατευθύνουν τον εαυτό τους και την κοινωνία σε ενέργειες σύμφωνες και αντίστοιχες την βιολογική τους ταυτότητα, δηλ. στην προαπαιτούμενη κάλυψη για όλους των βιολογικών αναγκών. Αλλά ο καθένας με την δική του ιδεοληψία, απάγει την ζωή από την πραγματικότητα, επιθυμεί να κυριαρχήσει με βάση την ιδέα που έχει για τον εαυτό του και δεν διστάζει για τον σκοπό αυτό όχι μόνο να αγνοεί την αλήθεια και να την παραβιάζει, αλλά δεν διστάζει να σπέρνει τον όλεθρο, τον θάνατο και την δυστυχία.

Δεν είναι κανένας θεός ή προφήτης (αληθινός ή ψεύτικος), καμία καταγωγή, κανένας ηγετικός ή εξωκοσμικός προορισμός. Είναι μόνο ο πλαστός κόσμος των “ιδεών”, των αξιωμάτων, της αυθαιρεσίας. Αυτός καταστρέφει την ζωή και την ανθρωπότητα. Πλέον όλοι τους φαντάζουν τόσο γραφικοί, που η σκεπτόμενη ανθρωπότητα φτάνει να γίνεται φωλιά στωϊκών σκέψεων. Ποιός/ποιοί θα σταματήσουν τους ηλίθιους από το να καταστρέφουν καθημερινά ανθρώπους, κοινωνίες, φύση ; Ποιος και πως θα τους κάνει να εννοήσουν, οι ηλίθιοι, την έννοια του μετρήσιμου, του πεπερασμένου, του πραγματικού, της ίδιας τους της φύσης;

Φυσικά οι απαντήσεις είναι μέσα μας, είναι γύρω μας, είναι παντού, αλλά μας λείπουν τα αισθητήρια, απουσιάζει η λογική γιατί κυριαρχούν οι … ιδέες… .

Στην Ελλάδα, τον τόπο που γεννά εκ της φύσεώς της την ηλιθιότητα και έθρεψε τον παγκόσμιο ηγέτη της, τον Πλάτωνα, η μεγαλύτερη ιδεαλιστική συμμορία καλύπτεται πίσω από την έννοια του κράτους. Του μηχανισμού δηλ. που χρησιμοποιείται για να δημιουργεί επίφαση νομιμότητας, να πείθει και να επιβάλει. Στην Ελλάδα το κράτος ανήκει στους ιδεαλιστές και αυτοί το χρησιμοποιούν για να επιβάλουν, να εξοντώνουν και να καταληστεύουν, τους άλλους, τους θέσει (και όχι φύσει) αδύναμους, τους στωικά σκεπτόμενους, τον ίδιο τον τόπο. 

    Η πρωτοφανώς αυθάδης συμμορία που έφερε την αδυναμία, τα μνημόνια, τριπλασίασε το δημόσιο χρέος όλων, ξεπούλησε την χώρα και τους κατοίκους της και εκμεταλλεύτηκε κανιβαλιστικά τις αδυναμίες που προκάλεσε για να μονιμοποιήσει τον φασισμό της στην χώρα, όχι μόνο εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά με την συνδρομή της “αριστεράς του Σημίτη” (αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ) βρίσκεται στην εξουσία και εκχυδαΐζει ο,τιδήποτε μπροστά της. 

    Οι καπιταλφασίστες της Ν.Δ., μεγαλοκεφαλαιούχοι και τσιράκια ταυτόχρονα, συνεπικουρούμενοι από ένα μυστικό στρατό αθλίων, με προεξάρχοντες τοποθετημένους αξιωματούχους στην κρατική εξουσία (με πρώτους/ες κάτι τρισάθλιους “δικαστές”- φερέφωνα) έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τα 2/3 της κοινωνίας για να γίνουν απόλυτοι κυρίαρχοι του τίποτα που δημιουργούν. Στον καπιταλφασισμό, τα καζίνο είναι "ανάπτυξη", το αφεντικό είναι θεός και το χρήμα είναι η Αγία Τριάδα υλοποιημένη. Δεν θα θυσιαζόσουν για τον Θεό σου; αυτός σε δημιούργησε; υπάρχεις επειδή υπάρχει αυτός; αν αυτός δεν υπάρχει δεν μπορείς να ζήσεις …, αυτός είναι ανώτερος … . Βλέπετε πόσο εύκολα ο ιδεασμός του ιδεαλισμού υφίσταται και απλά αλλάζει πρόσωπα με άλλα ουσιαστικά. Στα ΜΜΕ που έχουν καταλάβει, στον Αρειο Πάγο, στο Δημόσιο, ακόμα και στα καφενεία (όταν λειτουργούν), σε κάθε μέρος που ανοίγει μία συζήτηση, οι ηλίθιοι είναι παρόντες για να πουν και να γράψουν την ιδεαλιστική βρωμιά τους, να επιβάλουν το “μεθάνιο” που εκπέμπει ο εγκέφαλός τους που έχει ανατραφεί με τα πνευματικά κόπρανα του ιδεαλισμού.

Αν κάποιος μελετήσει τις “νομοθετικές πρωτοβουλίες” της κυβέρνησης, αν κάποιος διαβάσει τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου και άλλων “δικαστηρίων”, αν έχει εικόνα των πράξεων των οργάνων του Δημοσίου, αν δει, ακούσει, διαβάσει ΜΜΕ, δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι πρόκειται για μία μεγάλη αδίστακτη κλεπτο-συμμορία αθλιότητας. Ολοι κατευθυνόμενοι από πολύ συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων εντός της χώρας για να καταδυναστεύουν και να κλέβουν τον λαό και εκτός αυτής για να παραδίδουν τα κέρδη και την χώρα στους παγκόσμιους ιμπεριαλφασίστες.

Η λύση για τον λαό, δεν είναι η “αριστερά του Σημίτη” (αυτός είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ), η λύση για τον λαό είναι πλέον η ολική ανατροπή, η αντίσταση, η επιστροφή και επιβολή των ανθρώπινων αξιών με κάθε μέσο και παντού, η κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο, κάθε άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι η τρισάθλια φυλακή – σπηλιά των κλεπτο-ιδεαλιστών του φασισμού.

Αυτοί είναι το πρόβλημά μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ

  ΣΟΚ και ΔΕΟΣ Δεν ξέρω γιατί απορούν κάποιοι με τον COVID-19 και “ανησυχούν” για το μέλλον. Τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα. Το “ελληνικό πείραμα” 2010 -2019 δείχνει τον δρόμο. Α. Τότε για μία ακόμα φορά ήταν προδιαγεγραμμένα όσα θα γίνουν με την βία του “χρέους”. Δυστυχώς και πάλι η λαϊκή συσπείρωση ήταν μικρή και υποτυπώδης και όσοι διδαγμένοι από την ιστορία και την φιλοσοφία, ως μαθηματικοί και όχι ως προφήτες, δείχναμε το αποτέλεσμα της εξίσωσης, μείναμε μετεξεταστέοι από την ηλιθιότητά που επικρατεί . Εμφανίστηκαν τότε βέβαια ξανά διάφοροι διάττοντες μάγοι για να διασπάσουν το εν τη γεννέσει του κίνημα, να επιφέρουν μεταφυσικές συνιστώσες σε ένα απλό παιχνίδι που έμοιαζε με την Monopoly . Σε επίπεδο πολιτικών κομμάτων, τ ο ΚΚΕ με τις δηλώσεις της γεν. γραμματέως του λίγες μέρες πριν τις πρώτες εκλογές του 2012 και ενώ δημοσκοπικά ήταν 2ο κόμμα, αρνήθηκε τον ρόλο του πολιτικού καταλύτη και τον παρέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα (το αποτέλεσμα και πάλι είχε π

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Α. ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ ; Στον αντίποδα της αλήθειας, της επιστήμης, της γνώσης βρίσκεται ο ιδεαλισμός. Είναι το αντίθετο και αντώνυμό της. Ιδεαλισμός (εκ της πλατωνικής “ιδέας”, που έχει την βάση της στον Τιμαίο τον Λοκρό – προφανώς και στους “πυθαγόρειους”) είναι η πανάρχαια αντίληψη και πρακτική ότι τα πράγματα είναι έτσι επειδή έτσι πιστεύουμε εμείς πως είναι, χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε το “γιατί”, το “αίτιο” και την φύση του. Η “θεωρία των ιδεών” είναι η απώτατη και ανώτερη ποιοτικά έκφραση του ολοκληρωτισμού και της αυθαιρεσίας. Η αλήθεια δεν ανάγεται σε κάτι αποδείξιμο και πραγματικό αλλά σε μία άγνωστη “ιδέα”, την οποία δεν μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε (παρά μόνο οι “άριστοι”). Αυτοί δε που μπορούν να την αντιληφθούν, δεν μπορούν να την ορίσουν, να την αναλύσουν, παρά μόνο να την περιγράψουν και να την ερμηνεύσουν (σ.σ. “κατά το δοκούν” πάντα). Συνεπώς κατά την “ιδ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κάθε σύστημα επιθυμεί και τείνει στο να δημιουργεί τους ανθρώπους που του ταιριάζουν και έχει το ίδιο ανάγκη για την λειτουργία και την ύπαρξή του. Αυτό που συμβαίνει με το κορωνοϊό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της αλλοτρίωσης που έχει επιβάλει το νεο-φιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα στους ανθρώπους, που τους πλάθει στα μέτρα του και με τις λειτουργικές αξίες του. “Επαναστάτες” και μη, αστοί και εργάτες, πλούσιοι και φτωχοί αγωνιούν για την “στέρηση των ελευθεριών” που επιβάλλονται και είναι δυνατόν να μονιμοποιηθούν ή να γίνουν ευρύτερες. “Φυσικά” το ενδιαφέρον τους στρέφεται σε “αξίες” και “δικαιώματα” που το ίδιο το αισχρό κυρίαρχο παγκόσμιο σύστημα ορίζει. Ενα από αυτά είναι και το “δικαίωμα προσωπικότητας” του κάθε “τουρίστα” να μην υποβληθεί σε τεστ για την διαπίστωση του ό,τι δεν είναι φορέας του ιού προκειμένου να ασκήσει το “θεάρεστο” κοσμοπολίτικο αστικό δικαίωμά του να κάνει τον τουρίστα. Ο ίδιος τουρίστας φορές του δικαιώματος είναι αδιάφορο