ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Θεωρούμε πλεονασμό το να προβάλλουμε τις αντιμνημονιακές θέσεις μας. Είναι απλά αναγκαίο μόνο για να συστηθούμε.
Μέλη μας ήταν από τους πρώτους ανθρώπους (αν όχι οι πρώτοι) που παρουσίασαν στο διαδίκτυο και στο πανελλήνιο τις αντινομίες των μνημονίων, την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχία, την διασάλευση και παραβίαση της συνταγματικής τάξης, την πολιτική προδοσία. 
Πολλά δημοσιεύματα υπήρξαν ακόμα και πριν την σύναψη των μνημονίων. Δημοσιεύματα που προειδοποιούσαν για όσα σκοτεινά και ολέθρια ετοιμάζονταν. 
Μέλη μας ήταν τα πρώτα που προέβαλλαν τη μήνυση του γιατρού Δ. Αντωνίου κατά των βουλευτών που ψήφισαν τα μνημόνια με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Μέλη μας ήταν και οι πρώτοι που τον στήριξαν και νομικά. Σύντομα θα τον καλέσουμε και κοντά μας.  
Μέλη μας μέσα από τα κοινωνικά σχήματα που μετέχουν, αναφέρθηκαν πρώτα στην αντισυνταγματικότητα των μνημονίων.
Δεν κομπάζουμε, απλά ήμασταν στην πρωτοπορία όταν αστοί και "ειδικοί" σφύριζαν αδιάφορα ή σιωπηρά αποδέχονταν τα μνημόνια και τις συμβάσεις του επαίσχυντου δανεισμού. 
Είμαστε άνθρωποι από τα σπλάχνα του λαού, είμαστε άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου, αυτό όμως δεν μας καθιστά ανίκανους, το αντίθετο : μας δίνει πλήρη και άμεση γνώση για όσα συμβαίνουν. 
Παρότι μέλη του κινήματος ήταν τα πρώτα που προέβαλλαν στο πανελλήνιο και τις κινήσεις κατά των μνημονίων από άλλους, δεν περιμένουμε τους αστούς και τους "ειδικότατους" του συστήματος, ο λαός μπορεί και έχει τη γνώση να κρίνει και να δράσει.  Το ίδιο και το κινημά μας, είμαστε πάντου, γνωρίζουμε και προβλέπουμε με ακρίβεια τις κινήσεις του συστήματος !!!.  Δεν χρειαζόμαστε τους ειδικούς, χρειαζόμαστε έντιμους πολίτες.
  
Τα μέλη μας αναμένουν την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατέιας και, εάν απορριφθεί η προσφυγή, είναι έτοιμα να προσφύογυν και να ξηλώσουν και νομικά τα μνημόνια με προσφυγές τους. 
Γνωρίζαμε καλά, είχαμε τις σαφείς ενδείξεις από το πρωί της Τρίτης 14 του Ιούνη για το κυβερνητικό αίσχος της Τετάρτης 15/6/2011, για τις στημένες εγκληματικές επιθέσεις κράτους και παρακράτους. Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις είχαν αρχίσει να έρχονται από τις προηγούμενες ημέρες.
Η κυβέρνηση αυτή ό,τι και να κάνει θα αντικατασταθεί, ο κίνδυνος όμως ελλοχεύει και το πολιτικό σύστημα της φαυλοκρατίας και της προδοσίας θα επιχειρήσει να ανασυνταχθεί. Είναι βέβαιο πως θα επιχερήσουν να επιβάλλουν την ψευδεπίγραφη "ομοψυχία", την απολυταρχία μιας συγκυβέρνησης ή μιας οικομενικής, διατεινόμενοι πως αντιπροσωπεύουν την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Το βέβαιο είναι πως θα πρόκειται για μία ακόμα απάτη, γιατί ο ελληνικός λαός έστω και αργά  καταλαβαίνει ότι δεν τον εκπροσωπούν, δεν ενεργούν για τα συμφέροντά του, αλλά τον κοροϊδεύουν διαχρονικά. Αυτό που δεν θα επιτρέψει ο ελληνικός λαός και θα πρέπει να απαντήσει δυναμικά θα είναι μία ακόμα πιο έντονη συνταγματική εκτροπή και η αναστολή άρθρων του Συντάγματος με στημένα προσχήματα. Αρκετά αναφέρθηκαν στον πατριωτισμό μας και τον επικαλέστηκαν, εάν έχουν ίχνος πατριωτισμού και συναίσθησης της αθλιότητας, της αναξιότητας και της καταστροφής που έχουν διαχρονικά επιφέρει στον τόπο, ας σηκωθούν να φύγουν, ας διαλύσουν τα κόμματά τους και ας αφήσουν τον ελληνικό λαό να αποφασίσει για το μέλλον του. Οσο μένουν εντείνουν τον διχασμό και την καταστροφή της Ελλάδας, όσο μένουν διεκδικούν μια ακόμα βαρύτερη ποινή για τα εγκλήματα τους. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...